Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja pakuję 2 torby, jedną dla siebie, druga dla maluszka. Sprawdziło mi się to pakowanie przy pierwszym porodzie i teraz idę w tym samym kierunku
majtki siateczkowe kupiłam też już raz sprawdzone z firmy bodajże horizon w takim foliowym opakowaniu. Tam są dwie sztuki niższe i wysokie. Rozmiar noszę obecnie chyba 38 ale wzięłam 40-44 i będą idealne. Nie uwierają, są wytrzymałe, trzymają wszystko, można je ewentualnie szybko wyprać i tak samo szybko wyschną. Jakby coś to bardzo je polecam ;p
-
nick nieaktualny
-
Cześć!
My raczej się nie znamy, ale 7lat temu zaczynałam w "starając się ogólnie".
Od początku wiedziałam, że nie będzie łatwo, ponieważ każde badanie i diagnozy to były nowe kłody pod nogi...
Dość szybko się okazało, że bez wspomaganego rozrodu się nie uda. Tak oto na koncie mam 5procedur IVF, 12tranferów, 7ciąż,ale nigdy nie było mi dane przejść z dziewczynami z TP z tego samego miesiąca od początku do końca☹
Została nam ostatnia szansa na rodzicielstwo, ale pojawił się problem z finansami...
Załozyłam zrzutkę, wszystkie dotychczasowe cegiełki zostały wpłacone przez dobre duszyczki z forum, które spotkały mnie na swojej trudnej drodzę do 🤰, ale same nie dadzą rady.
Może któraś z Was chciałaby dorzucić swoją cegiełkę i razem z nimi wybudować dla mnie 🧱?
https://zrzutka.pl/v9cc6c
Byłabym ogromnie wdzięczna! -
Do 19.00 na porodówce, podpięty magnez antybiotyki. Szyjka długa twarda, tylko skurcze leciutkie. Krwawienie tylko brązowe zostało. Mógł pęknąć polip o 19.00zrobia USG i zobaczymy co się stało. Oby jak najdłużej wytrwać w 2 paku. A i pierwsza dawka sterydów na plucka za nami
-
Moni, oby to był tylko fałszywy alarm🍀 trzymajcie się tam dzielnie❤️
Dziewczyny które miały już usg 3 trymestru.. Co miałyście dokładnie mierzone na wizycie? Jesteście zadowolone z wizyty? Ja mam jutro u innego lekarza i chciałabym być trochę bardziej świadoma jeśli chodzi o wszystkie pomiary i pytać w razie gdyby olewał sprawę.