Październikowe mamy 2021
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jak wstałam po nocy to przy podcieraniu zauważyłam różowawy sluz... Czekam co się będzie działo dalej ale chyba i tak podjade na IP... Boje sie...Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
Dominika283 wrote:Dziewczyny, jak wstałam po nocy to przy podcieraniu zauważyłam różowawy sluz... Czekam co się będzie działo dalej ale chyba i tak podjade na IP... Boje sie...
-
nick nieaktualnyDominika283 wrote:Dziewczyny, jak wstałam po nocy to przy podcieraniu zauważyłam różowawy sluz... Czekam co się będzie działo dalej ale chyba i tak podjade na IP... Boje sie...
-
Miluu wrote:Dziewczyny a polecacie coś na wysuszanie śluzówek gardła i nosa po nocy szczególnie? Może któraś z Was poleca jakiś nawilżacz powietrza? Bo u mnie z tym jest dramat...
Ja mam Klarty. Mąż czytał dużo opinii i ten wybrał. Ale nie mam porównania.
Jedyny minus że przy naszej suchocie codziennie go napełniam, mimo że ma 4l zbiornik.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2021, 07:23
Miluu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykalaw wrote:Gdzieś wyżej pisałam że robię inhalacje z soli fizjologicznej, ale kupiłam też właśnie nawilzacz. Okazało się że w mojej sypialni było 26% nawizlenia a zalecane jest 50. Dopiero po tygodniu osiągnęliśmy 48. Spi się duuuuzo lepiej.
Ja mam Klarty. Mąż czytał dużo opinii i ten wybrał. Ale nie mam porównania.
Jedyny minus że przy naszej suchocie codziennie go napełniam, mimo że ma 4l zbiornik. -
Miluu wrote:Super! Dziekuje Ci bardzo za odpowiedź, poczytam o tym nawilzaczu bo u nas tez kiepsko z tym. A jak robisz te inhalacje z soli? Kupujesz ta sol w aptece?
sól w takich mini pojemniczkach - 60-80 groszy kosztuje taki jeden wkład. -
Cześć dziewczyny, podczytuję Was od początku i postanowiłam się przywitać 😁 według OM mamy termin na 27 października.
Życzę miłego dnia ❤️Kaarola, kalaw, Bercia84, Miluu, meraja90, Sof92, mf82, Erica, Kalina32, baljov., Kkarolinaa, Essencya lubią tę wiadomość
-
Mlodamezatka wrote:Dziewczyny bardzo boje sie przed jutrzejsza wizyta. Jesli moge was poprosic o kciuki i cieple mysli, bede bardzo wdzieczna. Pokochalam tego kropeczka z calego serca i teraz nie wiem co nas czeka dalej, czy ten kropus jeszcze bedzie w ogole 🥺
Mlodamezatka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiluu wrote:Dziewczyny a polecacie coś na wysuszanie śluzówek gardła i nosa po nocy szczególnie? Może któraś z Was poleca jakiś nawilżacz powietrza? Bo u mnie z tym jest dramat...
Miluu kup sobie np Nozoil spray nawilżający do nosa i psikaj ok godzinę przed snem, rano powinnaś czuć różnice, a na suche gardło isla classic też fajnie nawilża. Plus nawilżacz do sypialni jak już dziewczyny pisałyMiluu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySof92 wrote:Miluu kup sobie np Nozoil spray nawilżający do nosa i psikaj ok godzinę przed snem, rano powinnaś czuć różnice, a na suche gardło isla classic też fajnie nawilża. Plus nawilżacz do sypialni jak już dziewczyny pisały
-
nick nieaktualnyNawilżacz to podstawa. Ja mam taki problem gdy jestem u rodziców. Budzę się rano taka wysuszona, wszystko, śluzówki, skóra, jakby cała woda ze mnie wyparowała, dosłownie mumia.
Jak nie masz nawilżacza to póki co rób pranie na noc i wieszaj w pokoju. -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja w poprzedniej ciąży trzymałam całą dokumentację medyczną trzymałam w zwykłej miękkiej teczce z wbudowanymi koszulkami i szczerze takie rozwiązanie polecam 😉 Teraz też kupiłam takie najzwyklejsze, miękkie cudo. Wydruki A4 od lekarza w sam raz się mieszczą na całą stronę a i można wszędzie i zawsze zabrać bo lekkie to 😉
mf82, meraja90, Erica lubią tę wiadomość
-
Kalina32 wrote:Dziewczyny ja w poprzedniej ciąży trzymałam całą dokumentację medyczną trzymałam w zwykłej miękkiej teczce z wbudowanymi koszulkami i szczerze takie rozwiązanie polecam 😉 Teraz też kupiłam takie najzwyklejsze, miękkie cudo. Wydruki A4 od lekarza w sam raz się mieszczą na całą stronę a i można wszędzie i zawsze zabrać bo lekkie to 😉
-
Kalina32 wrote:Dziewczyny ja w poprzedniej ciąży trzymałam całą dokumentację medyczną trzymałam w zwykłej miękkiej teczce z wbudowanymi koszulkami i szczerze takie rozwiązanie polecam 😉 Teraz też kupiłam takie najzwyklejsze, miękkie cudo. Wydruki A4 od lekarza w sam raz się mieszczą na całą stronę a i można wszędzie i zawsze zabrać bo lekkie to 😉
-
Dziewczyny, sluz wrócił do normy, nic się teraz nie dzieje. Wstrzymam się z IP do wieczora - chyba że nic się nie będzie działo. Wiem ze i tak na tym etapie nic mi nie pomogą, więcej leków już mi nie dadzą i tak. W środę mam wizyte, może będzie dobrze...
Musi być dobrze!! 💜meraja90, Erica, mf82, Kacha_88, Kaarola lubią tę wiadomość
Ania ❤ ur. 27.09.2021
12.2015 💔 7tc 01.2020 💔 10tc
mutacja MTHFR, PAI1
"Potykając się można zajść daleko, nie wolno tylko upaść i nie podnieść się." -
nick nieaktualnyKalina32 wrote:Dziewczyny ja w poprzedniej ciąży trzymałam całą dokumentację medyczną trzymałam w zwykłej miękkiej teczce z wbudowanymi koszulkami i szczerze takie rozwiązanie polecam 😉 Teraz też kupiłam takie najzwyklejsze, miękkie cudo. Wydruki A4 od lekarza w sam raz się mieszczą na całą stronę a i można wszędzie i zawsze zabrać bo lekkie to 😉
Zamierzam czegoś takiego poszukać dziś w papierniczym po badaniach.