Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Joanna-Anna1992 wrote:Jaki miałyście patent na mdłości ? Dzisiaj jest istna tragedia jak leżę w łóżku jest do wytrzymania jednak po pionizacji jest dramat. Jest mi strasznie niedobrze 🙈
-
Ja juz jestem po badaniu ☺️ Wszystko jest w najlepszym porządku, dzidzia rośnie zdrowo, ma już 6,5 cm. Ale nie wiem jak dodać zdjęcie🤷
Nattalia, Cyntia, mamamajeczki, Joanna-Anna1992, Mama_Basia, Laura , tylko_czytam, Kath, Frida91, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Paulina Ka wrote:Ja juz jestem po badaniu ☺️ Wszystko jest w najlepszym porządku, dzidzia rośnie zdrowo, ma już 6,5 cm. Ale nie wiem jak dodać zdjęcie🤷
Super, że wszystko dobrze 😊 Zdjęcie możesz dodać przez stronę naforum.zapodaj.netWiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2022, 17:47
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Przyłącze się oficjalnie dziewczyny, chociaż czytam potajemnie wątek od dobrych kilku tygodni 😉
Termin wypada na 27 października.
Mam 37 lat, dwoje wspaniałych synów 16 lat i 7 lat.
Za tydzień mam prywatna wizytę, chociaż mam już 2 za sobą na NFZ i tych się głównie trzymam. Badanie prenatalne i Pappa 20 kwietnia a ze wzgl na wiek zdecydowałam się również na Nifty.
Życzę wszystkim bezproblemowych tygodni do szczęśliwego rozwiązania.Nattalia, paulina502, Cyntia, Sparky, mamamajeczki, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Joanna-Anna1992 wrote:Jaki miałyście patent na mdłości ? Dzisiaj jest istna tragedia jak leżę w łóżku jest do wytrzymania jednak po pionizacji jest dramat. Jest mi strasznie niedobrze 🙈
U mnie trochę pomagała herbata rumiankowa lub imbirowa. Albo po prostu mieszanka tych dwóch. -
-
Czytałam ze niektóre z was robily już Krzywe cukrowe.
Ja się wybieram w piątek, ale czy któraś z was po wynikach ma potwierdzona cukrzyce?
U mnie na razie po pomiarach glukometrem w normie lub na granicy, jestem jednak bardzo zdyscyplinowana jeśli chodzi o dietę, W drugiej ciąży od 30 tyg insulina nie łudzę się ze teraz obejdzie się bez 😏 może jednak uda się się dietą zyskać trochę czasu -
Paulina Ka wrote:Jeszcze takie pytanko: polećcie dziewczyny jakieś wkładki lub cienkie podpaski. Takie, żeby się dobrze trzymały i nie odklejały. Mam sporo wodnistej wydzieliny i wkładki to konieczność, ale godzinę po założeniu zamiast wkładki, to mokre są majtki, bo tu się przesunęła, tu odkleiła, zawinęła. Już mnie to zaczyna wkurzać... Teraz miałam Discreet takie cieńsze i te grubsze i obie to samo mi robią. Może używacie czegoś, co wam się sprawdzą? Może znacie jakieś cieniutkie podpaski ze skrzydłami, a la wkładka?
Nie mówiąc już o drugiej korzyści, odkąd przestałam je nosić zniknęły zupełnie infekcje intymne, które wcześniej miałam nawracające. Tak więc polecam -
Paulina Ka wrote:Mam nadzieję, że zadziała☺️
https://naforum.zapodaj.net/0ac8d734dfd4.jpg.html
Też się nie mogę doczekać takiego zdjęcia.
Mówił Ci może lekarz jaka płeć? Bo niektórzy określają po ułożeniu wyrostka płciowego, jaki widać na takim zdjęciu. -
Mama_Basia wrote:Jakie cudne maleństwo 😍
Też się nie mogę doczekać takiego zdjęcia.
Mówił Ci może lekarz jaka płeć? Bo niektórzy określają po ułożeniu wyrostka płciowego, jaki widać na takim zdjęciu.Mama_Basia, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:Czytałam ze niektóre z was robily już Krzywe cukrowe.
Ja się wybieram w piątek, ale czy któraś z was po wynikach ma potwierdzona cukrzyce?
U mnie na razie po pomiarach glukometrem w normie lub na granicy, jestem jednak bardzo zdyscyplinowana jeśli chodzi o dietę, W drugiej ciąży od 30 tyg insulina nie łudzę się ze teraz obejdzie się bez 😏 może jednak uda się się dietą zyskać trochę czasu
Powodzenia na badaniu, oby wyszło w normie! -
Paulina Ka wrote:Lekarz stwierdził, że skłania się ku dziewczynce. U córki wyrostek wyglądał podobnie, więc chyba też będzie dziewuszka☺️
Ja w pierwszej ciąży po prenatalnych sama rozpoznałam sobie płeć po tym wyrostku, bo lekarka mi wtedy nie powiedziała nic. Potwierdziło się to potem na kolejnej wizycie kiedy już było widać wykształcone narządy.