Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Drzemka wrote:Dziewczyny, ja dzisiaj 18:20 wizyta, na razie zwykła. Za tydzień prenatalne. Stresuje się mocno czy wszystko będzie ok, bo w pierwszej ciąży na tym etapie niestety dowiedziałam się że serduszko nie bije. Mam nadzieję że będzie wszystko ok dzisiaj.
Drzemka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizytyStarania od 05.2019
IVF- listopad 2021- nieudana próba transferu 5 dniowego zarodka
IVF- styczeń 2022 - udany transfer 5 dniowego zarodka
IVF-wrzesien 2023- transfer 3 dniowego zarodka- nieudany
IVF2-luty 2024-udany transfer 5 dniowego zarodka
BetaHCG- 432(11dpt)
BetaHCG- 1077(13dpt)
Mamy serduszko ❤️- 13.03.2024
Prenatalne I-trymest 15.04.2024 ( ryzyka niskie )
Stan 3 - ❄️
👩 37l.
🧔 35l.
👼 02.2020 (10 tc)
👶 09.2022 - córeczka
❌MTHFT-A1298C hetero
❌PAI-1 homo
❌ niedrożność jajowodów L i P
✔ AHM 4.0 -
Hej ja już po wizycie, u nas wszystko dobrze , dzieciątko zdrowe już ma 5 cm , wszystko było dobrze widać rączki, nóżki. W połowie badania zaczął wiercić się. Lekarz powiedział wyglada mu na to że będzie dziewczynka. Ale że jest to wczesna ciąża także siusiaczek jeszcze może urosnąć,także czekamy 🙂
Zapisałam się już na USG połówkowe mamy termin na 16 mają
Trzymam kciuki za resztę dzisiejszych badań 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2022, 13:05
paulina502, Joanna-Anna1992, Nattalia, mamamajeczki, Sparky, Mama_Basia, Kath, Cyntia, Laura , agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
U mnie prenatalne dopiero za 2 tygodnie i podejrzewam że będzie to w większości badanie dopochwowe, ze względu na moje BMI (34) i sporo tłuszczu na brzuchu
Ale i tak nie mogę się doczekać
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Ala8912 wrote:Hej ja już po wizycie, u nas wszystko dobrze , dzieciątko zdrowe już ma 11 cm , wszystko było dobrze widać rączki, nóżki. W połowie badania zaczął wiercić się. Lekarz powiedział wyglada mu na to że będzie dziewczynka. Ale że jest to wczesna ciąża także siusiaczek jeszcze może urosnąć,także czekamy 🙂
Trzymam kciuki za resztę dzisiejszych badań 🙂Gwiazdeczka30 -
Melduję się po wizycie 🙂
Dzidziuś zdrowy,wszystko jest na swoim miejscu jak należy 😉 Przez cukrzycę dałam się jednak namówić na test PAPPA i czekam na wyniki. Już ma 7,14 cm. Prawdopodobnie będzie chłopiec 😄 Ale się cieszę że wszystko jest dobrze.mamamajeczki, Sparky, Mama_Basia, Kath, Cyntia, Laura , agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Nattalia wrote:Melduję się po wizycie 🙂
Dzidziuś zdrowy,wszystko jest na swoim miejscu jak należy 😉 Przez cukrzycę dałam się jednak namówić na test PAPPA i czekam na wyniki. Już ma 7,14 cm. Prawdopodobnie będzie chłopiec 😄 Ale się cieszę że wszystko jest dobrze.
Super 😀 możesz odetchnąć 😊Nattalia lubi tę wiadomość
-
Ala8912 wrote:Hej ja już po wizycie, u nas wszystko dobrze , dzieciątko zdrowe już ma 11 cm , wszystko było dobrze widać rączki, nóżki. W połowie badania zaczął wiercić się. Lekarz powiedział wyglada mu na to że będzie dziewczynka. Ale że jest to wczesna ciąża także siusiaczek jeszcze może urosnąć,także czekamy 🙂
Trzymam kciuki za resztę dzisiejszych badań 🙂 -
Trzymam kciuki za resztę dzisiejszych badań 🙂
A tak z ciekawości zapytam czy wiesz może jak ten lekarz mierzył dziecko? Pytam bo ma etapie 11+3 to raczej bliżej 6-7cm ma dziecko, a 11cm jest kilka tygodni później. Ale to pomiar od głowy do pupy, nie do końca nóżek.agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Mama_Basia wrote:Świetne wiadomości!
A tak z ciekawości zapytam czy wiesz może jak ten lekarz mierzył dziecko? Pytam bo ma etapie 11+3 to raczej bliżej 6-7cm ma dziecko, a 11cm jest kilka tygodni później. Ale to pomiar od głowy do pupy, nie do końca nóżek.Mama_Basia, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Właśnie ja też zaczęłam się zastanawiać że moje jest jakieś małe jak na 13 tydzień jak zobaczyłam te 11 w 11 tygodniu .Starania od 05.2019
IVF- listopad 2021- nieudana próba transferu 5 dniowego zarodka
IVF- styczeń 2022 - udany transfer 5 dniowego zarodka
IVF-wrzesien 2023- transfer 3 dniowego zarodka- nieudany
IVF2-luty 2024-udany transfer 5 dniowego zarodka
BetaHCG- 432(11dpt)
BetaHCG- 1077(13dpt)
Mamy serduszko ❤️- 13.03.2024
Prenatalne I-trymest 15.04.2024 ( ryzyka niskie )
Stan 3 - ❄️
👩 37l.
🧔 35l.
👼 02.2020 (10 tc)
👶 09.2022 - córeczka
❌MTHFT-A1298C hetero
❌PAI-1 homo
❌ niedrożność jajowodów L i P
✔ AHM 4.0