Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja już też po wizycie, wszystko ok, dzidziuś już ma 8,5cm. Lekarka mówiła że wyniki badań prenatalnych są w porządku, najważniejsze że ryzyko po USG i teście pappa zmalało także nie ma się czym stresować ☺️
Nattalia, PannaJoanna, mamamajeczki, Sparky, paulina502, Kath, Cyntia, Paulina12345, Laura , Mama_Basia, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Joanna-Anna1992 wrote:Dziewczyny , a czy macie może plamienia ? Minął tydzień i na bieliźnie ciemnobrązowa plamka. Na szczęście śluz znowu jest biały . Myślicie , ze noże być to od powiększającej się macicy ? Byłam na usg w czwartek i lekarz stwierdził , ze wszystko jest idealnie. Nie chce tez być panikarą, ale tak na prawdę podbrzusze mnie nie boli czuje się jak zawsze
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
➡️ 06 grudnia 2024 II kreski ale bladzioch
➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony) -
Ulalala wrote:Ja już też po wizycie, wszystko ok, dzidziuś już ma 8,5cm. Lekarka mówiła że wyniki badań prenatalnych są w porządku, najważniejsze że ryzyko po USG i teście pappa zmalało także nie ma się czym stresować ☺️
Kawał chłopa albo babeczki juz!!
-
Farmaceutka95 wrote:Ja właśnie dziś byłam na wizycie, ma NFZ I nie było usg, lekarz pobrał cytologię i jeszcze jakieś badania z pochwy i w toalecie zobaczyłam lekkie brązowe plamienie... zaraz do niego zadzwonię, ale już strach ogromny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2022, 15:19
agniecha2101 lubi tę wiadomość
-
Farmaceutka95 wrote:Ja właśnie dziś byłam na wizycie, ma NFZ I nie było usg, lekarz pobrał cytologię i jeszcze jakieś badania z pochwy i w toalecie zobaczyłam lekkie brązowe plamienie... zaraz do niego zadzwonię, ale już strach ogromny
-
Ala8912 wrote:Matko źle popatrzyłam na zdjęciu z USG, taka zestresowana byłam że nie pamiętałam jak doktor mówił tylko później że zdjęcia odczytałam, 5,2 cm obecnie dzieciątko ma
-
-
agniecha2101, Gosha lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie, wszystko dobrze, ryzyko chorób też bardzo niskie, prawdopodobnie będzie chłopak 😀 a ja wszystkie ubrania po córce przez te kilka lat trzymałam 😅 ale i tak się cieszę ❤️❤️
Mama_Basia, Paulina12345, Sparky, Paulina Ka, agniecha2101, mamamajeczki, Gosha lubią tę wiadomość
-
paulina502 wrote:Ja już po wizycie, wszystko dobrze, ryzyko chorób też bardzo niskie, prawdopodobnie będzie chłopak 😀 a ja wszystkie ubrania po córce przez te kilka lat trzymałam 😅 ale i tak się cieszę ❤️❤️
Cudownie!!! Gratuluję:-*paulina502 lubi tę wiadomość
-
Mama_Basia wrote:Myśl pozytywnie, tym razem będzie dobrze! Napij sie dziś melisy i nie stresuj się. Trzymam kciuki ✊✊✊ Będę na wizycie o tej samej godzinie dziś. Potem tylko pozytywne wieści 😊Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020
-
Drzemka wrote:Dzięki za wsparcie, właśnie czekam pod gabinetem, przyszłam za wcześnie z tego wszystkiego🙂 mam nadzieję że wszystko będzie ok i Tobie też życzę samych dobrych wieści na wizycie🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2022, 18:05
-
tylko_czytam wrote:Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!
U mnie prenatalne dopiero za 2 tygodnie i podejrzewam że będzie to w większości badanie dopochwowe, ze względu na moje BMI (34) i sporo tłuszczu na brzuchu
Ale i tak nie mogę się doczekaćtylko_czytam lubi tę wiadomość
👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Farmaceutka95 wrote:Ja właśnie dziś byłam na wizycie, ma NFZ I nie było usg, lekarz pobrał cytologię i jeszcze jakieś badania z pochwy i w toalecie zobaczyłam lekkie brązowe plamienie... zaraz do niego zadzwonię, ale już strach ogromny👶 20.09.2022 💙
👧 29.07.2020 💗
👦 8.12.2018 💙 -
Ulalala wrote:MamaBasia, Drzemka jak po wizytach?
Ja teraz wizytę mam dopiero za 5 tygodni 🤦 5.05 i to już będzie 19 tydzień, jak ten czas leci.
U nas już za 2 tygodnie i 5 dni wizyta. Będzie to 16 tydzień. Też mi czas leci a nawet te oczekiwanie od wizyty do wizyty jakoś szybko mi mijają