Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulina12345 wrote:A jak u Was lekarze liczą tygodnie? Jak jesteście w 11tc to liczą ten tydzień jak jest skończony czy jak się zaczął???
Lekarze posługują się skończonymi tygodniami. Czyli przykładowo, nawet jak jesteś 11+6, to dla lekarza będzie jedenasty tydzień.
Powodzenia na dzisiejszych wizytach 😘Paulina12345, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a tak z ciekawości ile płacicie za prenatalne? I w jakim rejonie polski?
Ja mam w pakiecie z luxmedu ale będę robiła prywatnie u mojego lekarza prowadzącego i cena mnie trochę zszokowała myślałam ze to kosztuje połowę mniej 😀Sparky lubi tę wiadomość
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
paulina502 wrote:Widzę , że wychodzi u nas tak samo bo u mnie tez USG pokazuje 4 dni do przodu niż OM 😅 powinnam teraz być w 13t 2 d według USG . U nas lekarz widział niby wyraźnie między nogami "pitorka" ale ja i tak czekam do połowy ciąży żeby mieć większą pewność 😊 chociaż mąż już się ucieszył 😜
-
tylko_czytam wrote:Dziewczyny a tak z ciekawości ile płacicie za prenatalne? I w jakim rejonie polski?
Ja mam w pakiecie z luxmedu ale będę robiła prywatnie u mojego lekarza prowadzącego i cena mnie trochę zszokowała myślałam ze to kosztuje połowę mniej 😀 -
Dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach ❤️ Ja mam jeszcze jedną wizytę w tym tygodniu , w piątek u swojego gina. Jeśli chodzi o prenatalne to okolice Trójmiasta płaciłam 350.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2022, 09:42
-
Paulina12345 wrote:A jak u Was lekarze liczą tygodnie? Jak jesteście w 11tc to liczą ten tydzień jak jest skończony czy jak się zaczął???
Paulina12345, agniecha2101 lubią tę wiadomość
-
tylko_czytam wrote:Dziewczyny a tak z ciekawości ile płacicie za prenatalne? I w jakim rejonie polski?
Ja mam w pakiecie z luxmedu ale będę robiła prywatnie u mojego lekarza prowadzącego i cena mnie trochę zszokowała myślałam ze to kosztuje połowę mniej 😀
Województwo pomorskie 450zł
-
Ja mam w pakiecie z luxmedu ale będę robiła prywatnie u mojego lekarza prowadzącego i cena mnie trochę zszokowała myślałam ze to kosztuje połowę mniej 😀 -
Ja mam w pakiecie z luxmedu ale będę robiła prywatnie u mojego lekarza prowadzącego i cena mnie trochę zszokowała myślałam ze to kosztuje połowę mniej 😀
Łódź, 350zł
-
Nie bez powodu się zdziwiłam, mój bierze 500 za USG i 230 za badania z krwi 🤪
Edit: Warszawa…Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2022, 10:01
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖 -
Lubuskie 500 zł prenatalne + Pappa 450. Robie na NFZ. Pierwsza wizyta z usg, cytologia plus pakiet badań to koszt prawie 1600 zł, dlatego postanowiłam chodzić na NFZ, doglądać malucha prywatnie w razie potrzeby a zaoszczędzone pieniądze przeznaczyć na test Nifty (mam 37 lat).
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2022, 10:09
-
Chciałam zacytować i przypadkiem polubiłam 😅
U mojego lekarza prowadzącego USG prenatalne kosztowało 400 zł (Wrocław). Pappe i betę robiłam osobno w diagnostyce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2022, 10:46