Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie też co chwilę tu teraz zaglądam czekajac na dobre informacje ☺️
Ja teoretycznie mam za miesiąc ale dostałam ostatnio skierowanie na wizytę na patologie ciazy (swoją drogą co za okropna nazwa) więc się tam planuje wybrać za jakieś 2 tygodnie żeby nie było aż takiej długiej przerwy pomiędzy wizytami. -
https://naforum.zapodaj.net/654435122883.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/a01200feb5d2.jpg.html
A tu mam zdjęcia z dzisiejszej wizyty 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2022, 20:11
Nattalia, Sparky, Cyntia, mamamajeczki, agniecha2101, Kath lubią tę wiadomość
-
U mnie wszystko dobrze, dziecko równo 11 tyg. rozmiar 4 cm i serduszko biło 173 🙂 uff, uspokoiłam się, mam nadzieję że już teraz wszystko dobrze będzie🙂
Nattalia, Ulalala, Sparky, Mama_Basia, mamamajeczki, agniecha2101, Kath, Gosha lubią tę wiadomość
Kuba jest już z nami 🙂 16.05.2020 -
Cieszę się, że u was i waszych maluchów wszystko w porządku 😘 Ja mam wizytę dopiero za 2,5 tygodnia 😥 A dzisiaj czuję się tak, jakbym nie była w ciąży: żadnych wzdęć, uczucia nabrzmiałego brzucha, no nic kompletnie 🙉 Dziwne to dla mnie 🙈Czekamy na Ciebie, synku :*
-
Nattalia wrote:Właśnie też co chwilę tu teraz zaglądam czekajac na dobre informacje ☺️
Ja teoretycznie mam za miesiąc ale dostałam ostatnio skierowanie na wizytę na patologie ciazy (swoją drogą co za okropna nazwa) więc się tam planuje wybrać za jakieś 2 tygodnie żeby nie było aż takiej długiej przerwy pomiędzy wizytami.Czekamy na Ciebie, synku :*
-
Sorry dziewczyny, że tak długo, ale musiałam się zająć córką po powrocie z wizyty.
U nas wszystko w porządku, niskie ryzyka wad, maleństwo 6,5 cm. Wg dzisiejszego USG 12+6tc. Zobaczę jutro na wizycie czy mi moja gin wpisze w końcu termin porodu bo wciąż go nie mam w karcie ciąży.
Lekarz powiedział, że na USG prenatalnym stwierdzenie płci to 60% pewności.
Widział dziewczynkę 🥰 Liczę na to że się nie myli bo bardzo bym chciała drugą córkę.
https://zapodaj.net/39d5aec0573f5.jpg.html
https://zapodaj.net/830dcdb32b36e.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2022, 21:44
mamamajeczki, Sparky, agniecha2101, Nattalia, Kath, Gosha, Drzemka, Cyntia, Mousie89 lubią tę wiadomość
-
Super , że same dobre wieści U nas też wszystko dobrze. Trochę nam się wizyta przedłużyła , bo maluszek był ospały i nie chciał współpracować , ale trochę pochodziłam , pokaszlałam i się udało wszystko zmierzyć ;p
Maluch ma 7cm , ryzyko wad bardzo niskie. Według usg jesteśmy trochę do przodu 13t1d. Termin porodu zmienił się na 2.10. Jeśli chodzi o płeć to p. ginekolog powiedziała ,że niby coś tam odstaje , ale nie chce nic sugerować ,bo wszystko może się jeszcze zmienić ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 28 marca 2022, 22:38
Nattalia, agniecha2101, Sparky, mamamajeczki, Mama_Basia, Gosha, Cyntia lubią tę wiadomość
-
Kath wrote:Super , że same dobre wieści U nas też wszystko dobrze. Trochę nam się wizyta przedłużyła , bo maluszek był ospały i nie chciał współpracować , ale trochę pochodziłam , pokaszlałam i się udało wszystko zmierzyć ;p
Maluch ma 7cm , ryzyko wad bardzo niskie. Według usg jesteśmy trochę do przodu 13t1d. Termin porodu zmienił się na 2.10. Jeśli chodzi o płeć to p. ginekolog powiedziała ,że niby coś tam odstaje , ale nie chce nic sugerować ,bo wszystko może się jeszcze zmienić ;p
Widzę , że wychodzi u nas tak samo bo u mnie tez USG pokazuje 4 dni do przodu niż OM 😅 powinnam teraz być w 13t 2 d według USG . U nas lekarz widział niby wyraźnie między nogami "pitorka" ale ja i tak czekam do połowy ciąży żeby mieć większą pewność 😊 chociaż mąż już się ucieszył 😜
Kath lubi tę wiadomość
-
paulina502 wrote:Widzę , że wychodzi u nas tak samo bo u mnie tez USG pokazuje 4 dni do przodu niż OM 😅 powinnam teraz być w 13t 2 d według USG . U nas lekarz widział niby wyraźnie między nogami "pitorka" ale ja i tak czekam do połowy ciąży żeby mieć większą pewność 😊 chociaż mąż już się ucieszył 😜
paulina502 lubi tę wiadomość
-
Cyntia wrote:Witajcie dziewczyny.
Cieszę się bardzo z waszych udanych wizyt.
Ja mam dzisiaj na 13:00.
Czy któraś z was dzisiaj też wizytuje?
Miłego dnia😊
Ja mam dziś jeszcze jedną wizytę u mojej gin.agniecha2101 lubi tę wiadomość