Październikowe mamy 2022! 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
mrsmiki wrote:Gratulacje kochana!
I jedz! Na zdrowie
PS. Jakaś literówka w stopce chyba 23.03 jeszcze nie nadszedłmrsmiki lubi tę wiadomość
➡️ kwiecień 2021 pozytywny test ciążowy
💔 maj 2021 - łyżeczkowanie (puste jajo)
➡️ 31 styczeń 2022 pozytywny test ciążowy
❤️ 11 październik 2022 - mamy synusia
➡️ 08 marzec 2024 pozytywny test ciążowy
💔 11 kwiecień 2024 poronienie w domu (puste jajo)
➡️ 06 grudnia 2024 II kreski ale bladzioch
➡️ 08 grudnia 2024 coś ala okres (słabszy niż tradycyjny, bardziej wodnisty, intensywnie jasny czerwony) -
Joanna-Anna1992 wrote:Kiedy macie zamiar powiedzieć bliskim o ciąży ?
Rodzicom już powiedzieliśmy. Z resztą czekam na serduszko 😉Joanna-Anna1992 lubi tę wiadomość
-
Hej! Melduje się po wizycie. Wszystko gra! Jest człowiek, CRL 1.25 wyczytałam ze zdjęcia usg. 7t4d wskazuje, co byłoby prawdopodobne z celowanym terminem owulacji serducho pikało, pokazywał dr na usg ale nic nie słuchaliśmy, nie wiem jaki rytm. Lekarz powiedział że nie ma się czego doczepić, szyjka wysoko, macica miękka, podobno jest ok! Tak mi ulżyło!
mamamajeczki, Frida91, Elllla, Mama_Basia, Kath, Paulina1106, agniecha2101, Eedzia11, mrsmiki, Mikoshi lubią tę wiadomość
-
Ja mam jutro pierwsze badania na czczo i nie wiem jak dotrwam:( mam to samo ze musze koniecznie zjeść po obudzeniu. Trochę mnie dziewczyny pocieszyłyście,że u was podobne problemy. Już myslam że tylko mi ciąża takie problemy stwarza w pierwszej ciazy było o tyle łatwiej że mogłam leżeć cały dzień i czekać aż przejdzie. Teraz w domu 2 latka więc nie ma takiej opcji.
-
Farmaceutka95 wrote:Hej! Melduje się po wizycie. Wszystko gra! Jest człowiek, CRL 1.25 wyczytałam ze zdjęcia usg. 7t4d wskazuje, co byłoby prawdopodobne z celowanym terminem owulacji serducho pikało, pokazywał dr na usg ale nic nie słuchaliśmy, nie wiem jaki rytm. Lekarz powiedział że nie ma się czego doczepić, szyjka wysoko, macica miękka, podobno jest ok! Tak mi ulżyło!
Cudowna wiadomość ❤️
-
Zazdro dziewczyny. Ja wczoraj plamilam. Dziś byłam na wizycie rano. U mnie jeszcze brak serduszka 🥺 mam przyjść 3.03 🙈 lekarz mówił ze nie znalazł przyczyny plamien. Obłożył mnie witaminami i lekami 🙈 jutro mam wrócić z wynikami, których nie ma jeszcze 🙈 boje się strasznie 🙈
-
mrsmiki wrote:Zrobiłam tą beta HCG i przyrost dwudniowy wynosi 45% ... Poniżej normy. Muszę pospieszyć się z wizytą u lekarza. Nie wytrzymam tygodnia..
A jakie masz wartości bety, bo podobno po 1000 już się tak nie podwajają szybko 🙈 ale ekspertem nie jestem 🙈 -
Klaudia9212 wrote:Zazdro dziewczyny. Ja wczoraj plamilam. Dziś byłam na wizycie rano. U mnie jeszcze brak serduszka 🥺 mam przyjść 3.03 🙈 lekarz mówił ze nie znalazł przyczyny plamien. Obłożył mnie witaminami i lekami 🙈 jutro mam wrócić z wynikami, których nie ma jeszcze 🙈 boje się strasznie 🙈
-
Klaudia9212 wrote:Zazdro dziewczyny. Ja wczoraj plamilam. Dziś byłam na wizycie rano. U mnie jeszcze brak serduszka 🥺 mam przyjść 3.03 🙈 lekarz mówił ze nie znalazł przyczyny plamien. Obłożył mnie witaminami i lekami 🙈 jutro mam wrócić z wynikami, których nie ma jeszcze 🙈 boje się strasznie 🙈
A jest widoczny zarodek? Ja byłam w 6t0d i lekarka też jeszcze nie stwierdziła tętna, po tygodniu biło już serce 😉
Klaudia9212 lubi tę wiadomość