Październikowe mamy 2025
-
WIADOMOŚĆ
-
Zuzka i pamiętaj, że dopóki nikogo nie krzywdzisz możesz robić co tylko chcesz, nawet jeśli ktoś uważa to za głupotę, najważniejsze żebyś Ty była szczęśliwa, życie mamy jedno
ananas123, Patkaa94, Klaudia89, szlamek lubią tę wiadomość
👩🏼29 🧔🏻♂️31
01.2023 Eurofertil CZ 6x❄️
02.2023 I FET bhcg 0
03.2023 II FET bhcg 0, 1❄️ źle rozmrożona
07.2023 I histeroskopia dr Janowiec (zapalenie endometrium)
09.2023 II histeroskopia dr Janowiec (adenomioza -> 6xDipherline)
12.2023 immunologia, dr Paśnik
02.2024 III FET CB💔 bhcg max 650 i spadek
03.2024 IV FET CB💔 bhcg 23 i złe przyrosty
05.2024 ciąża naturalna, puste jajo💔
07.2024 V FET 2x❄️ 💔bhcg 220, złe przyrosty
09.2024 Invimed Warszawa 6x❄️
09.2024 immunologia, dr Jarosz
10.2024 polip w USG
12.2024 histeroskopia
01.2025 VI FET 6dpt - 38; 7dpt - 84; 9dpt - 256; 10dpt - 370; 12dpt - 926; 14dpt - 2475; 16dpt - 4973; 20dpt mamy ❤️; 29dpt- CRL 1,12cm, FHR 150 ; 7+5 1,62cm; 8+5 2,27cm; 9+5 3,21cm; 10+5 4,13cm
12+0 prenatalne 5,44cm, niskie ryzyka 🩵🧸
-
Zuzka :) wrote:Hej dziewczyny ,
Ja przychodzę z czymś zapewne offtopowym , ale potrzebuje znać opinie.
Ostatnio kupiłam ( jedną sztukę ) spodenek ogrodniczek na 74 , urzekły mnie mega i kosztowały grosze . Wysłałam w przypływie radości zdjęcie siostrze mojego partnera i przedstawię Wam dialog :
* Zdjęcie *
Ja: kupiłam dla mojego dziecka na przyszłą wiosnę , były tak piękne ,że postanowiłam je kupić 🥰🥰🥰🥰
Siostra :🤦♀️ a jak sobie wyliczyłaś rozmiar?🙄🙄🙄
Ja: z chatem GPT 🤣🤣🤣
Siostra : A wiesz że tak to sobie możesz wróżyć ze szklanej kuli? Efekt będzie taki sam 🙄🙄🙄(…)
Pinda jest i tyle 😜 nie przejmuj się frustratami i nie psuj sobie relacji z całą rodziną - teraz to będzie rodzina tez Twojego dziecka, przez jedną osobę.
Opowiedziałabym swoją wersje partnerowi - on nie zna teraz Twojej perspektywy i wcale nie musi wiedzieć, że to dla Ciebie trudne. Wiec szkoda żebyś przez taką osobę popsuła jeszcze atmosferę między Wami. To nie jest tego warte.
Moja matka kiedy dowiedziała się, że „w końcu” jestem w ciąży zaczęła kupować na potęgę ubranka. Jeszcze bodziaki to nic, ale mam ze 4 kombinezony w różnych rozmiarach - rzecz nie tania jak wiecie, lub się przekonacie 😅 i ŻADEN nie pasował! 🤣 mały miał być bardzo dużym dzieckiem a okazał się kruszynką. I co? I nic 😂 pomimo wielu trudnych i nieprzepracowanych sytuacji zaczęłam się z niej tylko śmiać, a oną razem ze mną. Nie przeszłoby mi na myśl odbierać jej (podkreślam babci) radości z kupowania ubranek, nawet nietrafionych a co dopiero matce oczekującej dziecka. Wiec dziewczyna ma ewidentnie coś nie tak albo ze sobą, albo ma jakiś problem z Tobą.
Każda z nas jest matką wariatką, bo do szaleństwa kochamy swoje dzieci 😉❤️
przyszłamama96, Judyta_, szlamek lubią tę wiadomość
-
Zło_snica wrote:Pinda jest i tyle 😜 nie przejmuj się frustratami i nie psuj sobie relacji z całą rodziną - teraz to będzie rodzina tez Twojego dziecka, przez jedną osobę.
Opowiedziałabym swoją wersje partnerowi - on nie zna teraz Twojej perspektywy i wcale nie musi wiedzieć, że to dla Ciebie trudne. Wiec szkoda żebyś przez taką osobę popsuła jeszcze atmosferę między Wami. To nie jest tego warte.
Moja matka kiedy dowiedziała się, że „w końcu” jestem w ciąży zaczęła kupować na potęgę ubranka. Jeszcze bodziaki to nic, ale mam ze 4 kombinezony w różnych rozmiarach - rzecz nie tania jak wiecie, lub się przekonacie 😅 i ŻADEN nie pasował! 🤣 mały miał być bardzo dużym dzieckiem a okazał się kruszynką. I co? I nic 😂 pomimo wielu trudnych i nieprzepracowanych sytuacji zaczęłam się z niej tylko śmiać, a oną razem ze mną. Nie przeszłoby mi na myśl odbierać jej (podkreślam babci) radości z kupowania ubranek, nawet nietrafionych a co dopiero matce oczekującej dziecka. Wiec dziewczyna ma ewidentnie coś nie tak albo ze sobą, albo ma jakiś problem z Tobą.
Każda z nas jest matką wariatką, bo do szaleństwa kochamy swoje dzieci 😉❤️
Nawet nie wiesz jak mi dziś tym pomogłaś , to generalnie rodzina z bardzo chłodnymi stosunkami nawet między sobą , ale traktowanie mnie jak histeryczkę czy wariatkę bo czymś się przejmuje czy mam inne zdanie to myślę ,że przeginka , a mój partner słuchając jej wywodów i nie reagując stawiając jej granice daje jej nieświadomie ciche przyzwolenie do takiego traktowania mnie . Nie wiem jak mam się zachowywać czy jechać jak gdyby nigdy nic czy narazie dać sobie spokój i niech partner jeździ sam -
szlamek wrote:@Zło_snics po ciąży na wrastające włoski bardzo polecam domowy ipl, można kupić fajny już w okolicach 1000zł. Ja miałam wszystkie możliwe problemy z owłosieniem 🤪 Jestem brunetką z pięknymi rzęsami i brwiami if you know what i mean 😁 I już jakieś 7 lat temu zainwestowałam w ten domowy ipl, jedna z najlepszych decyzji w życiu.
Współczuję dziewczyny rozjazdu morfologii 😅 Ja sobie zrobię po weekendzie badania, aż jestem ciekawa co wyjdzie bo ostatnie robiłam ponad miesiąc temu. No a dzisiaj już według wszelkich wskazań zaczynam 5 miesiąc 🫨 Więc może się to zacząć rozjeżdżać...
A co do łóżeczek/dostawek no u nas to będzie na pewno po prostu na razie walka o centymetry, mamy dosłownie 90cm miejsca obok łóżka, jak damy tam łóżeczko 60/120 to już nic za bardzo nie wejdzie, przy dostawce 40/90 jest szansa jeszcze upchnąć ten przewijak i komódkę-słupek. A chyba wygodnie będzie mieć wszystko pod ręką w nocy, zamiast przechodzić do innego pokoju... Do dziewczyn, które mają już dzieci - co się u Was sprawdziło? Najbardziej się zastanawiam nad tym przewijakiem, używałyście nocami? Czy partyzantka i przewijanie na łóżku? Trudno mi w ogóle oszacować level przytomności przy tych nocnych pobudkach 😅
Dobra emocje mi się trochę uspokoiły, może zasnę z powrotem. Dobrej nocy wszystkim!
No to piąteczka 😁 tez jestem brunetką 😉
Byłam kiedyś na serii zabiegów ale to było.. o jej z 10 lat temu 🙄 nogi i bikini, było super. Niestety nie było to na zawsze.
Mam łóżeczko i „organizer” na łóżeczko - takie 3 kieszonki. Tam mam pieluchy i kremik pod pieluszkę. Kupę zawsze myjemy pod prysznicem, ale w nocy po wyjściu z okresu noworodkowego to się nie zdarza. Mam przewijak, który stoi albo na przedpokoju, albo w łazience - korzystam do tej pory.
Ze względu na to, że zawsze musiałam iść po mleko czy swoje, czy mm do kuchni to przewijałam na przewijaku, ale kiedy trzeba bez karmienia, to przewijam na łóżku.
Jeśli masz mało miejsca idź w minimum, a jeśli będziesz czegoś bardzo chciała to miejsce gdzieś zawsze znajdziesz 😉 wiem po sobie. Tak sie uparłam, na fotel do karmienia, że mu miejsce zorganizowałam 😂szlamek lubi tę wiadomość
-
Ja się np dziwiłam mojej siostrze, że jak już była w 2 trymestrze ciąży to jeszcze nie kupowała nic dla dziecka, bo to taka radość z kupowania i tak sobie myslalam, że ja na pewno będę kupować! A nie kupilam jeszcze ani jednej rzeczy 🙈 ale wiem, że jak już coś kupie to tak samo będę się cieszyć i ogladac kilka razy dziennie
to jest przecież radość
jak dostalam pierwsze zdjęcia 4d to tez rozesłałam szwagierkom siostrze i przyjaciółkom bo tak się chciałam tym pochwalić
Eustoma moja ostatnia wizyta wyglądała podobnie i też bylam zniesmaczona trochę, ale wiedziałam, że jakby było coś nie tak to lekarz by mi powiedział, ale dziecko bylo tez zle ulozone, a tak to najważniejsze ze jest wszytko ok
My na razie nie kupujemy łóżeczka, dostawkę dostaniemy od mojej siostry, ale mamy też bardzo mało miejsca, zajmiemy piętro bo mieszkami z moimi rodzicami i tu mamy mala bardzo sypialnie, gdzie trzeba będzie szafę wynieść zeby zmieścić komodę i przewijak, dostawka tez bedzie pewnie ne centymetry...30 👱♀️ 32👱♂️
Ch. Hashimoto, nieoznaczalne przeciwciała anty TPO, ANA dodatnie, Kir Bx
09.2024 poronienie zatrzymane w 9+3 💔👼
22.01.2025- pozytywny test ciążowy
24.01 Pierwsze 🩺 - w usg nic nie widać
7.02 - Drugie 🩺 6+1 -widać serduszko ❤️, dzieciątko 4mm
25.02 Trzecie 🩺 8+6 -dzieciątko 2,19 cm 🥰❤️pięknie bije
11.03 🩺 10+6, 4,08 cm szczęścia 🫶
25.03 USG prenatalne 12+6, CRL 6,59cm, 159 ❤️ czyżby 🩷?
31.03 🩺 13+5, CRL 7,5 cm ❤️
26.05 🧬 II prenatalne
-
A ja też mecze się z zatkanym nosem od wczoraj
krwi nie ma ale się zmartwiłam bo dopiero co przed świętami byliśmy chorzy i teraz znowu mam ten sam problem. Mój mąż mial wgl antybiotyk i teraz jego organizm chyba odwzdzieczyl się mu opryszczką, a że ja nigdy opryszczki nie mialam to też musimy uważać bo to w ciąży niebezpieczne podobno
30 👱♀️ 32👱♂️
Ch. Hashimoto, nieoznaczalne przeciwciała anty TPO, ANA dodatnie, Kir Bx
09.2024 poronienie zatrzymane w 9+3 💔👼
22.01.2025- pozytywny test ciążowy
24.01 Pierwsze 🩺 - w usg nic nie widać
7.02 - Drugie 🩺 6+1 -widać serduszko ❤️, dzieciątko 4mm
25.02 Trzecie 🩺 8+6 -dzieciątko 2,19 cm 🥰❤️pięknie bije
11.03 🩺 10+6, 4,08 cm szczęścia 🫶
25.03 USG prenatalne 12+6, CRL 6,59cm, 159 ❤️ czyżby 🩷?
31.03 🩺 13+5, CRL 7,5 cm ❤️
26.05 🧬 II prenatalne
-
Zuzka dziewczyny już tu bardzo dużo napisały, ja podpisuję się pod ich wypowiedziami, nie warto psuć sobie kontaktów z rodziną partnera, ale jeśli mają tak wyglądać to ogranicz je do minimum bo ostatnie czego potrzebujesz to umniejszanie Twoim uczuciom i wzbudzanie poczucia winy - przecież to normalne że teraz troszkę wariujemy, ale czy to coś złego? Przytulam Cię mocno 😘
Włączę się do dyskusji o łóżeczkach, któraś z Was już wyżej pytała czy przewijak jest niezbędny. Sama się nad tym zastanawiam. My jeśli zostaniemy na obecnym mieszkaniu to w sypialni ledwo zmieścimy dostawkę. Wszelkie komódki, przewijak musiałyby być już w salonie w którym i tak jest ciasno. Chyba stół zostanie prowizorycznym przewijakiem 😅 nie mam pojęcia jak kiedyś całe ogromne rodziny mieszkały w jednym pokoju 🤷♀️ -
Zuzka :) wrote:Nawet nie wiesz jak mi dziś tym pomogłaś , to generalnie rodzina z bardzo chłodnymi stosunkami nawet między sobą , ale traktowanie mnie jak histeryczkę czy wariatkę bo czymś się przejmuje czy mam inne zdanie to myślę ,że przeginka , a mój partner słuchając jej wywodów i nie reagując stawiając jej granice daje jej nieświadomie ciche przyzwolenie do takiego traktowania mnie . Nie wiem jak mam się zachowywać czy jechać jak gdyby nigdy nic czy narazie dać sobie spokój i niech partner jeździ sam
Przykro mi bardzo, że taka sytuacja miała miejsce i ja bardzo rozumiem Twoją radość z kupowania ciuszków, bo to wspaniałe chwile. Ale wydaje mi się, że jeśli masz jechać i nie czuć się komfortowo, to bym to przemyślała, bo teraz najważniejsza jesteś Ty i dziecko 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 11:06
Starania od 05/2022
Ona 29 lat👱♀️
✔️Hormony w normie
✔️Regularne owulacje
❌️MTHFR hetero
❌️PAI-homo
Kir BX (1/5 kirów implantacyjnych)
On 31 lat🙋
✔️Badania w normie
08.2023 r. Histeroskopia (usunięcie polipa)
09.2024 r. Laparoskopia (endometrioza, niedrożny prawy jajowód)
09.2024 r. Kwalifikacja do in vitro
11.2024 r. Punkcja
11/2024 r. Transfer ❌️
01/2025 r. Transfer cb 💔❌️
02/2025 r. Transfer 3BA ❤️
(Luteina, cyclogest, clexane, acard, encorton, estrofem)
5 dpt - 28,3
7 dpt - 103
9 dpt - 340
12 dpt - 1230
23 dpt - jest ❤️
Prenatalne - ryzyka niskie 🥳 prawdopodobnie dziewczynka 💗
Czeka ❄️
-
dzwoniła położna z Medicover, ucieszyłam się bo przecież czekam na wyniki veragene (przypomnę że pierwsze pobranie miałam ponad miesiąc temu)
laboratorium ponownie po 2 tygodniach przysłało maila, że nie są w stanie przeprowadzić badania i pytają czy doślę trzecią próbkę, znowu nie napisali jaki jest % frakcji (czekamy na maila w którym napiszą)
dzisiaj wysyłam odstąpienie od umowy i wniosek o całkowity zwrot kosztów, to jest jakiś żartpupuś lubi tę wiadomość
-
sofiz wrote:dzwoniła położna z Medicover, ucieszyłam się bo przecież czekam na wyniki veragene (przypomnę że pierwsze pobranie miałam ponad miesiąc temu)
laboratorium ponownie po 2 tygodniach przysłało maila, że nie są w stanie przeprowadzić badania i pytają czy doślę trzecią próbkę, znowu nie napisali jaki jest % frakcji (czekamy na maila w którym napiszą)
dzisiaj wysyłam odstąpienie od umowy i wniosek o całkowity zwrot kosztów, to jest jakiś żart
Brak słów 😡😡😡Starania od 05/2022
Ona 29 lat👱♀️
✔️Hormony w normie
✔️Regularne owulacje
❌️MTHFR hetero
❌️PAI-homo
Kir BX (1/5 kirów implantacyjnych)
On 31 lat🙋
✔️Badania w normie
08.2023 r. Histeroskopia (usunięcie polipa)
09.2024 r. Laparoskopia (endometrioza, niedrożny prawy jajowód)
09.2024 r. Kwalifikacja do in vitro
11.2024 r. Punkcja
11/2024 r. Transfer ❌️
01/2025 r. Transfer cb 💔❌️
02/2025 r. Transfer 3BA ❤️
(Luteina, cyclogest, clexane, acard, encorton, estrofem)
5 dpt - 28,3
7 dpt - 103
9 dpt - 340
12 dpt - 1230
23 dpt - jest ❤️
Prenatalne - ryzyka niskie 🥳 prawdopodobnie dziewczynka 💗
Czeka ❄️
-
Dzień dobry, witam się w 2 trymestrze ❤️
Ja dziś wizytuje ale na NFZ więc pewnie szału nie będzie 😅
My mieliśmy przewijak taki na łóżeczko i korzystaliśmy dużo ale tylko przez pierwsze 3-4 miesiące , później przebieraliśmy na łóżku 🤣szlamek lubi tę wiadomość
-
Zuzka - dokładnie tak jak dziewczyny piszą. To Twoja ciąża, Twoje dziecko i Tobie ma sprawiać radość to co robisz. Nie przejmowałabym się szwagierka bo widac ma jakiś problem. Ty masz się czuć teraz najbardziej komfortowo więc jeśli nie chcesz się widzieć ze szwagierka to nie jedz 😊
Sama mam ochotę nakupic pełno rzeczy na kilka pierwszych miesięcy dla maluszka i powstrzymuje mnie tylko niepewność co do płci ale nie czuję się z tego powodu matka wariantka tylko sprawia mi to po prostu przyjemność 😄 -
sofiz wrote:dzwoniła położna z Medicover, ucieszyłam się bo przecież czekam na wyniki veragene (przypomnę że pierwsze pobranie miałam ponad miesiąc temu)
dzisiaj wysyłam odstąpienie od umowy i wniosek o całkowity zwrot kosztów, to jest jakiś żart -
dzisiaj wysyłam odstąpienie od umowy i wniosek o całkowity zwrot kosztów, to jest jakiś żart
Masakra jakaś, no bez jaj. Ja miałam
Frakcje 9,4% w 10+6 a u Ciebie dalej by jej nie było wystarczająco dziwne bardzo..
Niech zwracają całośc, tyle kasy, tyle czekania to jest nie pojęte!02.2018r. 👦
03.2019r. 👦
29.01.2025 ⏸️
30.01 betaHCG 23,5 progesteron 19
1.02 betaHCG 65,2
6.02 betaHCG 744 progesteron 29
12.02 sam pęcherzyk ciążowy
20.02 maluch 0,61 cm ♥️ krwiaczek, bez plamień
13.03 🩺 maluch nadgonił do terminu Om, wszystko ok ❤️
19.03 NIPT 🩺 bardzo niskie ryzyka 🌸 dziewczynka
26.03 USG prenatalne, wszystko super ❤️ maluszek ma 5,45 cm (11+6)
02.04 USG prenatalne Invicta 🩺
(12+6)
6,4 cm ❤️ wysokie ryzyko preeklampsji 1:4 , trismomie niskie ryzyka 🥰 acard 150
10.04 (14+0) 7,74 cm 🌸
23.04 🩺
-
Zuzka :) wrote:Nawet nie wiesz jak mi dziś tym pomogłaś , to generalnie rodzina z bardzo chłodnymi stosunkami nawet między sobą , ale traktowanie mnie jak histeryczkę czy wariatkę bo czymś się przejmuje czy mam inne zdanie to myślę ,że przeginka , a mój partner słuchając jej wywodów i nie reagując stawiając jej granice daje jej nieświadomie ciche przyzwolenie do takiego traktowania mnie . Nie wiem jak mam się zachowywać czy jechać jak gdyby nigdy nic czy narazie dać sobie spokój i niech partner jeździ sam
❤️ rób to co będzie w zgodzie z Tobą.
Nie chce być adwokatem diabła, ale to tylko facet 😉 jeśli dla niego takie zachowanie i zimny chów to norma może nigdy sam nie wpaść na to, że takie sytuacje sprawiają, że czujesz się niekomfortowo i nie masz ochoty przebywać z takimi ludźmi.
No i znów zrobią z Ciebie „histeryczkę” a on pewnie nic z tym nie zrobi i z durnej sytuacji zrobi się afera na 3 fajerki. A już chyba wystarczająco popsuła Ci humor jego siostrzyczka więc nie dawaj jej więcej przestrzeni.
Jest jeszcze jedna dobra rzecz tej sytuacji - wiesz z kim masz do czynienia. Lepiej późno niż później.
-
Aż ciężko to skomentować.. 🤬🤬 -
O borze szumiący…
Myślałam wczoraj i Tobie i tym badaniu, przecież to jest chore! Skoro nie potrafią wydzielić DNA z każdej próbki to po gówno się za to zabierają!
-
@zuzka podpisuje się pod tym co już dziewczyny napisały. Olać siostrę, a faceta wziąć na rozmowę i wyłożyć mu kawa na ławę jak się czujesz i jak to wyglądało z Twojej perspektywy. A w nagrodę siostrze już bym nic nie pisała, nie wysyłała i w ogóle odcięła od informacji na jakiś czas.. Nie ma co sobie krwi psuć opiniami kogoś, kto ma jakieś dziwne nic nie wnoszące zdanie. Może się zreflektuje, że jej słowa były nieadekwatne do sytuacji.
@sofiz współczuję 🥺🤬 tragedia ... tyle się płaci, tyle czekania i co??? Też bym brala zwrot kasy...OlgaB87, przyszłamama96, Palaczowa lubią tę wiadomość
-
ANIELKA wrote:Ja się np dziwiłam mojej siostrze, że jak już była w 2 trymestrze ciąży to jeszcze nie kupowała nic dla dziecka, bo to taka radość z kupowania i tak sobie myslalam, że ja na pewno będę kupować! A nie kupilam jeszcze ani jednej rzeczy 🙈 ale wiem, że jak już coś kupie to tak samo będę się cieszyć i ogladac kilka razy dziennie
to jest przecież radość
jak dostalam pierwsze zdjęcia 4d to tez rozesłałam szwagierkom siostrze i przyjaciółkom bo tak się chciałam tym pochwalić
Eustoma moja ostatnia wizyta wyglądała podobnie i też bylam zniesmaczona trochę, ale wiedziałam, że jakby było coś nie tak to lekarz by mi powiedział, ale dziecko bylo tez zle ulozone, a tak to najważniejsze ze jest wszytko ok
My na razie nie kupujemy łóżeczka, dostawkę dostaniemy od mojej siostry, ale mamy też bardzo mało miejsca, zajmiemy piętro bo mieszkami z moimi rodzicami i tu mamy mala bardzo sypialnie, gdzie trzeba będzie szafę wynieść zeby zmieścić komodę i przewijak, dostawka tez bedzie pewnie ne centymetry...Ona 37, On 36
Szczecin
10.2016 💔 6 TC.
07.2017 👩❤️👨 Nasz dzień ❤️
Drożność ok, hormony ok, immunologia ok, endometrioza 2022 usunięcie ognisk, trombofilia wykluczona, 3xinseminacja bez skutku, 8 lat bez ciąży
11.2024 💔 8 TC.
17.01.2025 2 kreski
19.01.2025 beta 237, prog 21,5
23.01.2025 beta 1604, prog23,3
27.01.2025 beta 4837, prog 16,3
30.01.2025 OM. 5t4d GS 13,9mm, YS 4,0mm, CRL 2,7mm brak czynności serca, wdrożono utrogestan 2x200mg
04.02.2025 beta 32457, prog 35,3
11.02.2025 0M. 7t2d YS 5,3mm, CRL 11,6 mm mamy ❤️
24.02.2025 OM. 9t1d CRL 24,2 mm ❤️
06.03.2025 OM. 10t4d USG 11t0d CRL 41,3 mm ❤️
13.03.2025 silne krwawienie, prawdopodobnie krwiak, z dzidziulkiem ok, OM. 11t4d USG 12t0d CRL 53,8mm, FHR 169
17.03.2025 badania prenatalne niskie ryzyka, CRL, 60,1 mam, FHR 161
[ -
dzisiaj wysyłam odstąpienie od umowy i wniosek o całkowity zwrot kosztów, to jest jakiś żartOna 37, On 36
Szczecin
10.2016 💔 6 TC.
07.2017 👩❤️👨 Nasz dzień ❤️
Drożność ok, hormony ok, immunologia ok, endometrioza 2022 usunięcie ognisk, trombofilia wykluczona, 3xinseminacja bez skutku, 8 lat bez ciąży
11.2024 💔 8 TC.
17.01.2025 2 kreski
19.01.2025 beta 237, prog 21,5
23.01.2025 beta 1604, prog23,3
27.01.2025 beta 4837, prog 16,3
30.01.2025 OM. 5t4d GS 13,9mm, YS 4,0mm, CRL 2,7mm brak czynności serca, wdrożono utrogestan 2x200mg
04.02.2025 beta 32457, prog 35,3
11.02.2025 0M. 7t2d YS 5,3mm, CRL 11,6 mm mamy ❤️
24.02.2025 OM. 9t1d CRL 24,2 mm ❤️
06.03.2025 OM. 10t4d USG 11t0d CRL 41,3 mm ❤️
13.03.2025 silne krwawienie, prawdopodobnie krwiak, z dzidziulkiem ok, OM. 11t4d USG 12t0d CRL 53,8mm, FHR 169
17.03.2025 badania prenatalne niskie ryzyka, CRL, 60,1 mam, FHR 161
[