X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe mamy 2025
Odpowiedz

Październikowe mamy 2025

Oceń ten wątek:
  • Helcia Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia, 23:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Korki, ja mam dalej 1x w miesiącu, myślałam, że teraz umówi mnie na początek września, ale nieeee. Na początku mam ktg, a wizytę w połowie. W pierwszej ciąży miałam pod koniec częstsze wizyty.

@Szlamek trzymam kciuki za egzamin! 🍀 a co do usterek, to może odwracają Twoje myśli od zmartwień ciążowych, co byś za dużo nie myślała 🙃

@Klaudia polecam klimę. Mamy od tamtego roku i jest po prostu rewelacyjna. Co do naszego morza ja też je uwielbiam ale Carolyn ma rację, trzeba mieć szczęście co do pogody. Chociaż niestety w tym roku lato okropne w całej Polsce...

@Mama4 ja wolę 10 maratonów niż 1 poród 🤣 najgorsze dla mnie było to, że męczyłam się 10h żeby urodzić naturalnie a skończyło się cesarką... dla mnie ból przeogromny, ale szybko znika i prawdą jest, że szybko się go zapomina, w sumie od razu po przytuleniu/ zobaczeniu dziecka.

@Nati podpytaj dobrze z tą położną, bo wydaje mi się, że w obydwu szpitalach możesz wynająć komercyjną.

Nati_96 lubi tę wiadomość

Starania naturalne od 2019r.
    Ona, on- badania ok
    Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, macica dwurożna, polip- łyżeczkowanie

8.03.2023r. test pozytywny (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)

14.11.2023r. synuś ♥

23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)

Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥
  • Emusiowa Przyjaciółka

Wysłany: 15 sierpnia, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @Anettka też chciałam, a jak poznałam koszt to zaczęłam zastanawiać się czy rzeczywiście jest mi to potrzebne. Cenią się i to bardzo...

@Carolyn trzymam kciuki za pogodę na koncercie

• Anettka10 Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama4 wrote:
    Z Fundacji Zdroje?

"Fundacja Twoja Położna"

👩🏻32

preg.png
  • Klaudia89 Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiadomo, że różnie moze być z pogodą. Zarezerwowaliśmy domek z możliwością odwołania na miesiąc przed. Mam nadzieję, że jednak początek sierpnia będzie ciepły w przyszłym roku 😛 trochę się cykamy planować pierwszy wakacyjny wyjazd z dzieckiem za granicę

Mieliśmy założyć klimatyzację w tym roku, ale jakoś tak się rozeszło... jakoś lata w sumie nie było, a teraz ledwo żyjemy 🥵

Kraków

👱‍♀️35 👦 41

Pierwsza ciąża ❤️
    ⏸️ 31/01

Czekamy na Zuzię 🩷

preg.png
‹‹ 624 625 626 627 628
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ