@Korki, ja mam dalej 1x w miesiącu, myślałam, że teraz umówi mnie na początek września, ale nieeee. Na początku mam ktg, a wizytę w połowie. W pierwszej ciąży miałam pod koniec częstsze wizyty.
@Szlamek trzymam kciuki za egzamin! 🍀 a co do usterek, to może odwracają Twoje myśli od zmartwień ciążowych, co byś za dużo nie myślała 🙃
@Klaudia polecam klimę. Mamy od tamtego roku i jest po prostu rewelacyjna. Co do naszego morza ja też je uwielbiam ale Carolyn ma rację, trzeba mieć szczęście co do pogody. Chociaż niestety w tym roku lato okropne w całej Polsce...
@Mama4 ja wolę 10 maratonów niż 1 poród 🤣 najgorsze dla mnie było to, że męczyłam się 10h żeby urodzić naturalnie a skończyło się cesarką... dla mnie ból przeogromny, ale szybko znika i prawdą jest, że szybko się go zapomina, w sumie od razu po przytuleniu/ zobaczeniu dziecka.
@Nati podpytaj dobrze z tą położną, bo wydaje mi się, że w obydwu szpitalach możesz wynająć komercyjną.
Nati_96 lubi tę wiadomość
Starania naturalne od 2019r.
Ona, on- badania ok
Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, macica dwurożna, polip- łyżeczkowanie
8.03.2023r. test pozytywny (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)
14.11.2023r. synuś ♥
23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)
Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥
Nati_96 lubi tę wiadomość
Starania naturalne od 2019r.
Ona, on- badania ok
Stymulacja, Gameta, inseminacja, prawy jajowód niedrożny, macica dwurożna, polip- łyżeczkowanie
8.03.2023r. test pozytywny (drugi cykl po łyżeczkowaniu, II z niedrożnej strony!!)
14.11.2023r. synuś ♥
23.01.2025r. test pozytywny, beta 245 (pierwszy cykl starań!!)
Czekamy na nasz drugi cud ♥♥♥