Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ola.321 wrote:AAaaa i odpisali mi z Belly w sprawie "nie lubię" więc tak:
jeżeli przez pomyłkę klikniemy "nie lubię" mamy niby możliwość zmiany na "lubię" I odwrotnie.
Tyle że odpisałam im jeszcze że w praktyce po zmianie opcji np. "nie lubię" na "lubię" ta pomyłkowa nie znika i czy tak ma to faktycznie wyglądać - no i czekam na odpowiedź.
no i mam odpowiedź która w sumie nic nie wniosła:
"Tak jak napisaliśmy jeśli klikniesz "nie lubię" masz możliwość zmiany na "lubię" i odwrotnie. Funkcja pozostaje widoczna. "
Z tego wynika że jak już się pomylimy to nie da rady tego usunąć, zdecydowanie nie pomyśleli. Przynajmniej mogli nową opcję dać po przeciwnej stronie
.
Przyzwyczaimy się może.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:27
-
Ja przed ciążą nie niałam żadnych problemów z kręgosłupem. W pierwszej ciaży Nadia uciskała mi na korzonki po lewej stronie, więc troche też się nacierpiałam póki łaskawie nie zmieniła pozycji, chyba kilka tygodni to trwało. No a terz ten kręgosłup. No ale cóz, trzeba to jakoś przetrwać i unikać pozycji sprawiających ból
BYle do rozwiązania
-
Kopciuszek ja też mam tak nisko brzuszek przez to ze moja córeczka się nisko zadomowila na pewno nie masz się czym martwić.
Agu ale coś Ty !! Jaka kulka? ?!! Ty jesteś taka zgrabniutka dziewczyna!
I brzusio tez masz cudny!!!agu258 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agu258 wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7130cf7124d3.jpg
następna piękna dynieczka
wyglądacie pięknie
myślałam, że tylko ja mam taką sporszawą piłeczkęi bardzo dobrze mi z tym
niektóre z Was np. agu258 wygląda jak medeleczka w ciąży
zresztą my wszystkie ciężaróweczki jesteśmy teraz najpiękniejszeZakręconaOna, agu258, agania lubią tę wiadomość
-
My dream proszę Cię jestem kulka
albo modelka - kulka
Ale wiecie co ją tego nie widziałam póki zdjęcia nie zrobilam
AAA i ślubny stanik kupilam z miseczka D a miałam Cale widzę że moje cycki zrobiły się niebieskie od żyłek więc chyba mówią: "czas jeszcze podrosnac coby dziecko nie musiało szukac swojej stołówki "
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 22:54
-
agu258 wrote:My dream proszę Cię jestem kulka
albo modelka - kulka
Ale wiecie co ją tego nie widziałam póki zdjęcia nie zrobilam
AAA i ślubny stanik kupilam z miseczka D a miałam Cale widzę że moje cycki zrobiły się niebieskie od żyłek więc chyba mówią: "czas jeszcze podrosnac coby dziecko nie musiało szukac swojej stołówki "
wyglądasz pięknie
he he ale powiem Ci, że ja też póki nie zrobiłam sobie zdjęcia to nie wiedziałam, że mój brzuszek jest tak widoczny. Z mojej perspektywy patrząc z góry, czy leżąc to całkiem mały, a na zdjęciu to mam taką małą betoniarkę jużhe he
agu258 lubi tę wiadomość
-
Agu piękny brzuszek! I ty jesteś śliczna !
Cieszę się ze po badaniach wszystko u dzidziulkow dobrze! Można teraz iść spać
Witam kopciuszka
Ewiel mam to samo z tylu z boku bardzo mnie boli. Przy chodzeniu lezeniu , ciężko wstać a nawet obrócić się na bok! Eh widzę ze nie tylko ja się z tym borykam, choć myslalam do tej pory ze to skutek operacji a widzę ze to ciazowe objawy .
Dobraaanoc :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 23:25
agu258 lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki bo popadne w samozachwyt! To że jestem kulka to nie znaczy że jest to negatywne
zaczynam widzieć piękne strony bycia kulką - np można się turlac z 4 piętra
Gołąbki wylaczylam, kolejne pranie powiesilam i już leże w lozeczku
Byłam dzisiaj znowu w lumpku i kupilam przepiękną sukienkę idealna dla kobiety w ciąży i kilka par jeansow dla mojego synaale to brzmi
no i jakieś tam body i spiochy coby nie poczuł się tak doroslo
wydalam znów majątek bo znów całą suszarka ciuszkow ale no nie umiem inaczej
Dziś w samotności zasypiam, Radosław już śpi a mój M. ma warte i będzie jutro rano. Dobranoc Słoneczka moje spijcie dobrze :-*aanaa, szczesliwa_mamusia21, agaton, IviQ, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nenka, binka- to witajcie w klubie. Ja nie spie od jakiejs 4 ale juz mnie łapie spanie wiec moze odeśpie
Weekend zapowiada sie upalnie wiec chrońmy nasze bobasy przed nadmiernym słońcem!
Dziś połówkoweWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 06:42
nenka2, szczesliwa_mamusia21, Kasia82, polkosia, Magnosia, stokrotka25, Lexie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Babelku trzymam kciuki!!!
Witajcie w klubie ja tez nie spie od 5zrobiłam juz sniadanko , mój gotowy do pracy , później sprzątanie pakowanie i POLAND... Aż sama w to nie wierze nigdy w takim czasie nie byłam dwa razy w Pl
A co do sniadan ja tez nie jadlam przeważnie ale jak mały się pojawił to dla mnie każda pora jest teraz dobra !
Mówicie ze w Polsce ciepło? Super będę miała pogodke ! Miłego dnia !nenka2, agu258, madu, agaton, nat_alia, Little Frog, Bąbelek, Magnosia, Nynusia, annggela lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa mamusiu, specjalnie dla Ciebie załatwiliśmy słoneczko i ciepełko
szerokiej drogi
Eghhh, dziewczyny co ja bym dała za śniadanie terazgloduje od wczoraj od 17, śniadanie dostanę kolo 9, mała tez glodna bo kopie jak nigdy
miłego dzionka i powodzenia na wizytach
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość