Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam krzywa cukrzycowa 1 lipca i polozna mowila ze caly tydzien przed, ma byc bardzo lekka dieta i nic smazonego.. ani truskawek bo slodkie, a slodyczy to bron boze.. w pierwszej ciazy nikt mi tego nie mowil hmm...
No i bez zadnego problemu mozemy dziewxzyny plywac w morzu i jeziorachbo spytalam hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 21:41
Magnosia, IviQ, nat_alia, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
nenka ja własnie ide w poniedziałek na krzywą cukrową i z kolei mi lekarz mówił że mam jeść wszystko normalnie tak jak jem na co dzień bo inaczej wyjdą zafałszowane wyniki, jedyne co to aby nie jeść 8h przed badaniem
nenka2 lubi tę wiadomość
-
IviQ wrote:
stokrotka25 ja jestem z bydgoszczy. Jesli 3d to dr wasilewski. Ja si enie zdecydowalam ale wszystkie laski go chwalą i pol bydzi do niego chodzi
Dzięki za info, właściwie to o nim jako jednym z nielicznych znalazłam conieco w necie:) A nie wiesz może ile sobie życzy za takie badanie? -
nick nieaktualnyKopciuszek wrote:nenka ja własnie ide w poniedziałek na krzywą cukrową i z kolei mi lekarz mówił że mam jeść wszystko normalnie tak jak jem na co dzień bo inaczej wyjdą zafałszowane wyniki, jedyne co to aby nie jeść 8h przed badaniem
No wlasnie mnie to ciekawi pierwsze slysze taki wymysl.. i waypie czy sie zastosuje do tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 21:39
-
nick nieaktualny
-
stokrotka25 wrote:Dzięki za info, właściwie to o nim jako jednym z nielicznych znalazłam conieco w necie:) A nie wiesz może ile sobie życzy za takie badanie?
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualny
-
coś na pewno jeszcze wymyślimy:)
dziewczyny mam do was pytanie... jak oglądam tak wasze brzuszki to są śliczne, mi ostatnio koleżanka powiedziała że mam bardzo nisko brzuch (troche jak do porodu) i tak się przez to zaczęłam zastanawiac czy wszystko jest w porządku.. mam zdjęcie sprzed tygodnia i z dzisiaj i jak się zaczęłam przyglądać to może i faktycznie jakby niżej jest... już sama nie wiem, wariować chyba zaczynam...
zaraz wam wstawie zdjęcia to może coś mi pwowiecie...
-
Wiecie co: (
Wrocilam z tych zakupów i tego spaceru tak mnie napierdalaja bo inaczej nie mogę powiedzieć plecy ze oszalec idzie . Leże juz w łóżku bo ledwo chodze , upał był na dworzu masakra ! Zabralam się jak wrocilam za robienie obiadu i co ? Gówno mydło i powidlo w sumie nie zjadlam bo apetyt spieprzyl !
Bola mnie tak sutki , ze oszaleje zaraz ... Czuje jakbym miała za dużo tej siary w cyckach bo jak wyplynie trochę to nagle lżej się robi i zaraz od nowa polska ludowa a wkładek nawet laktacyjnych nie znalazłam masakrajestem dzisiaj taka rozlazla, zmęczona porażka jedna wielka ... Kupilam kostium i tak się wkurzylam ! " wydawał się ok a ze na szybko to nie przymierzalam juz miseczkę przylozylam i mowie ok jest ... A za mały okazał się pod biustem to na moja siostrę ktora wazy 40 kg jest dosłownie ale miseczkę mam juz F !!!
-
nick nieaktualny
-
Zakręcona współczuję bólu pleców... ja niestety tez się z tym męczę... przed ciążą miałam poważne problemy z kręgosłupem a teraz codziennie boli jak cholera... co do kostiumu to jednak musimy teraz ze wszytskim uważac strasznie i mierzyć...