Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia wrote:Madu ja najchętniej bym je trzymała w zimnej wodzie bo nawet balsam chłodzący nic nie daje ale boję się choroby bo ta zimna woda nie jest taka zdrowa
A bierzesz magnez?
Biore, biorę, 3 albo 4 tabletki na dobę, nie czuję, żebym miała jakies niedobory;/
Wiesz co Nynusiu, jak Cie tak parzą to może Ci tam za dużo krwi krąży? spróbuj sobie porobic zimne układy np. ręcznikiem wymoczonym w lodowatej wodzie, w miescu nad piętą tam gdzie są żyły? to nie to samo co woda, która faktycznie moze przeziębic a może da Ci troche ulgi. Albo balsam ale schłodzony dodatkowo w lodówce (chociaz wiem, że to chwilowe rozwiązanie). A często odpoczywasz z nogami w górze, może to cos z krążeniem?21.10.2015 Leon -
Hej kobitki, gratuluje udanych wizyt! Przepiekne macie dzieciaczki jsk i brzuszki
i love it
Ja dzis bylam u fryzjera i po drobne gadzety na slub( podusie na obraczki, wizetki , ksiege gosci itp), powiem wam, ze wogole sie nie stresuje, wszystko ogarniete prawiejutro musze isc do hurtowni po kwiaty aby zamowic i chlebek na powitanie.
Tymczasem odpoczywam po obiadokolacji wcinajac po ciuchu mamy ptasie mleczkomadu, BATTINKA, agu258, Lexie, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Tak sobie leżę dzisiaj cały dzień i odpoczywam i podczytuję Was i czuję że Balbinka się wierci i tak mi przyjemnie, że sobie tak we dwie leżymy
Cudowne uczucie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 20:14
stokrotka25, BATTINKA, Lexie lubią tę wiadomość
-
Witam się po kolejnym cieżkim dniu
Arielka mi tez dzis w nocy straszne rzeczy sie snily, ze moj nie zyje i ze na grób w ciazy przychodizlam i plakalkam i takei tam dziwne...
Kasia82 tez mnie tak kłuje brzuch.....
Ursa nooo bo zaczynałam sie martwic. No moj tez jesty o tydzien mniejszy ale lekarz mowil ze to teraz bedize raz szybciej raz wolniej
Ss, piekny brzusio
ewwiel ślicznie wygladasz
stokrotka25 ja jestem z bydgoszczy. Jesli 3d to dr wasilewski. Ja si enie zdecydowalam ale wszystkie laski go chwalą i pol bydzi do niego chodzi
lojkalojka super ze w badanich wszystko ok:)[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
ja tez juz po połówkowych, wszytsko w normie, jedynie ten tydzien przesuniecia na 24.10 ale sie tym nie stresuje Bratowa mnie uspokoila ze ona tez tak stale miala do przodu raz do tylu z terminem.
muszze jeszcze ogarnac te wyniki pomiarowe bo ichnie kumam a lekarz tylko powiedzial ze wszystko ok wiec czeka mnie lektura zaraz i sprawdzanie w necieUrsa, Nynusia, Lucy7, Magnosia, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, Lexie, lili_madlen lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
IviQ ja jutro mam w końcu tą wizytę u Węgrzynowskiego więc poproszę żeby mi też przepływy sprawdził. Jak przepływy ok to pewnie masz racje i mój maluszek jest przed kolejnym skokiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 20:58
-
Witajcie
Gratuluję udanych wizyty, pięknych maluszków i brzuszków
Co do twardnienia macicy też odczuwam co jakiś czas, lekarz zalecił mi wiecej magnezu i u mnie to wystaczyło, aby te napięcie zdarzały się rzadziej. Biorę 4 x magne b6 oraz 2 x asmag. Do tego pije cały czas wodę z wysoką zawartością wapnia i magnezu.3 Aniołki w niebie
-
a powiedzcie mi jakie macie tetna maluszków bo mam wpisane uwaga 130 ud/min i nie wiem czy to w rnormie czy nie, choc w sumie lekarz nic nie mowil ze zle, ale poprzednio bylo 164.
ułozenie pośladkowe, ale podobno jeszcze się przekręci
wszystki obrazy prawidłowe,HC i Ac prawie na maxymalnej skali, HC, prawie na minimalnej. Reszta pośrodku skali
a i dla CM jakby poza skalą 22,2 mm -wielkość mózgu ale podobno mam sie nie przejmować. Waga zupelnie inna nzi wczoraj bo 446g
łożysko w dnie( to noprmalnie?)
teraz kmilę co to są te skróty[/link]
-
hej dziewczyny:)
Czytam Was już od jakichś dwóch miesięcy, więc każdą już jakoś kojarzę, ale nie miałam weny żeby zakładać konto i się odzywać... aż do dzisiaj:)
Może powiem coś o sobie... jesteśmy w 25 tygodniu ciąży, na USG połówkowym lekarz powiedział nam że będzie chłopak, ale ja cały czas mam jakies dziwne przeczucia że jednak dziewczynka;) nad imionami cały czas się zastanawiamy... chwilowo stanęło albo na Franciszku albo na Filipie ale pewnie jeszcze nam sie odmieni.
widzę że rozmawiacie o twardnieniu macicy... ja od kilku dni mam tak że jak stoje to wydaje mi się że brzuch mam cały czas twardy, a jak sie położe to czasami spina mi się cały a czasami tylko z jednej strony... zastanawiam się czy iść do lekarza ale mój gin jest na urlopie a normalnie wizytę mam u niego dopiero w następny piątek...Nynusia, Magnosia, ZakręconaOna, agania, nenka2, IviQ, ola.321, agu258, madu, paula1, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, Lexie, lili_madlen, annggela, soraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po polowkowych Edward ma 430g wszystkie pomiary prawidlowe.. lozysko mam na bocznej prawej scianie.. najlepsza eizyta jaka mialam wspaniale wszystko mi pokazal, a moje stawiania brzucha sa w normie bo szyjka bardzo dluga i szczelnie zamknieta
IviQ, Kopciuszek, Lucy7, Nynusia, Magnosia, BATTINKA, agania, agu258, lojkalojka, madu, paula1, nat_alia, Lexie, linka220, lili_madlen lubią tę wiadomość