Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agania wrote:Magnosia
ja nie mam cukrzycy zdiagnozowanej
Oj przepraszam, oczywiście nie życzę Ci! Już poprawiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 14:25
agania lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualnyEwalika wrote:Mam pytanie do was dziewczyny czy polecacie jakies miejsca w bieszczadach na dluzszy weekend? Albo w okolocach wroclawia?
Ewalika, niezły rozstrzał jeśli chodzi o odległość między wrocławiem a bieszczadamiale do rzeczy - w bieszczadach moge polecic pensjonat grzechowisko w wetlinie. nie ma tam za bardzo wyżywienia ale jest duża kuchnia. pokoje fajnie wyposażone, ceny nie za wysokie. my byliśmy tam dwa lata temu i byliśmy b. zadowoleni. a w okolicach wrocławia - moze sprobowac w palacach w rejonach jeleniej gory. mi się np. podobało w Pałacu na Wodzie (http://palacnawodzie.pl/dzial/strona-glowna/).
agu258 lubi tę wiadomość
-
Ooo udalo się posta wrzucić!
Zakręcona u maluszka ok waży 340g
wszystkie wymiary zgodne z obecnym
tygodniem ciazy☺ spróbuję Ci wrzucić
jakąś fotkę... ale naprawdę ciężko operować
z komórki.polkosia, stokrotka25, agaton, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fca3a302752e.jpg
polkosia, Little Frog, Magnosia, onka, Lucy7, Bąbelek, stokrotka25, lili_madlen, agaton, BATTINKA, Kasia82, annggela, jacusianka, ZakręconaOna, agu258, my dream, soraya, dodinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUrsa, a mozesz powiedziec dokladniej z tym wypinaniem sie?
Bo ja juz nie wiem, czy to dziecko, czy to skurcz, a mam takie wypinanie sie w gore towarzyszace ruchom maluszka - jak jest z jednej strony, to wiem, ze to dziecko. Ale jak na srodku, to juz nie wiem... ;/ napina sie brzuszek na chwile i zaraz wraca do normalnosci - kilka razy w ciagu dnia takis cos zauwazylam - ale tylko jak leze na plecach. Jak chodze, siedze, czy leze na boku, to nie mam nic takiego. A brzuch ogolnie jest miekki. Mam wizyte w srode w przyszlym tyg dopiero i nie wiem, czy martwic sie, czy nie? Daj znac jesli mozesz, jak to u Ciebie wyglada. I zdroweczka kochana zycze.
-
Ursa moja będzie śpiochem bo w nocy śpi a mamcia ją budzi rano
robię tak, że jak się budzę to stukam lekko w brzuszek i ona się od razu odwdzięcza kopniaczkami i tak mnie raczy nimi cały dzień hihi jest to cudowne
Nenka aż nie mogę uwierzyć, że zrobiłaś to ręcznie!!! masz mega talent!!! cudowne spodenkinenka2, Ursa, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Nenka cudowne spodenki
masz talent
ewalika my z mężem w zeszlym roku byliśmy w bieszczadach w Solinie - piękne miejsce i można się wykąpać i poplazować.... my jeździliśmy po górach na rowerach i to już nei bylo przyjemne... ogólnie były staszne upały a na tych łąkach tragedia w stroju rowerowym i spoconym... mucha obok muchywyjeżdzamy a raczej jezdzilismy po górach ale ten wypad nie był dla mnie przyjemny ze względu na upały... jechalismy w ciemno i znaleźlismy przy samym zalewie nocleg
green ja tez mam takie twardnienia pod pępkiem- wczoraj liczyłam było ich ok 10 - mam iść juz do lekarza? jak myślicie?
dziś na razie miałam 3 razy ale do wieczora pewnie jeszcze troche bedzie i u mnie nie jest to zależne od pozycji...nenka2 lubi tę wiadomość
-
jaroszka - gratulacje
piękne zdjęcia
ja mam nadzieję że wątek się nie przeniesie na FB bo nie wszystkie tam jesteśmy.
Ewalika - dzięki za info o Małgorzatce, dobrze że u niej ok bo już pewnie większość z nas się martwiła.
-
natalia - moja gin twierdzi że do 10 twardnień jest ok (tylko że u mnie szyjka jest długaśna wiec może to się nie odnosić do wszystkich), ja bym poszła na wszelki wypadek na wizytę do lekarza bo zawsze warto sprawdzić
nat_alia lubi tę wiadomość
-
ola dzięki ale mój lekarz jest do pon na urlopie... może wieczorem podjade na izbe?
-
https://www.bobovita.pl/dolacz-do-klubu-mamy-radza/?utm_source=Ovufriend&utm_medium=Mailing&utm_campaign=poradniki_06.2015
Jakieś próbki wysyłająNynusia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn