Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agania wrote:Magnosia
ja nie mam cukrzycy zdiagnozowanej 
Oj przepraszam, oczywiście nie życzę Ci! Już poprawiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2015, 14:25
agania lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualnyEwalika wrote:Mam pytanie do was dziewczyny czy polecacie jakies miejsca w bieszczadach na dluzszy weekend? Albo w okolocach wroclawia?
Ewalika, niezły rozstrzał jeśli chodzi o odległość między wrocławiem a bieszczadami
ale do rzeczy - w bieszczadach moge polecic pensjonat grzechowisko w wetlinie. nie ma tam za bardzo wyżywienia ale jest duża kuchnia. pokoje fajnie wyposażone, ceny nie za wysokie. my byliśmy tam dwa lata temu i byliśmy b. zadowoleni. a w okolicach wrocławia - moze sprobowac w palacach w rejonach jeleniej gory. mi się np. podobało w Pałacu na Wodzie (http://palacnawodzie.pl/dzial/strona-glowna/).
agu258 lubi tę wiadomość
-
Ooo udalo się posta wrzucić!
Zakręcona u maluszka ok waży 340g
wszystkie wymiary zgodne z obecnym
tygodniem ciazy☺ spróbuję Ci wrzucić
jakąś fotkę... ale naprawdę ciężko operować
z komórki.
polkosia, stokrotka25, agaton, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/fca3a302752e.jpg
polkosia, Little Frog, Magnosia, nick nieaktualny, Lucy7, Bąbelek, stokrotka25, lili_madlen, agaton, BATTINKA, Kasia82, annggela, jacusianka, ZakręconaOna, agu258, my dream, soraya, dodinka lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyUrsa, a mozesz powiedziec dokladniej z tym wypinaniem sie?
Bo ja juz nie wiem, czy to dziecko, czy to skurcz, a mam takie wypinanie sie w gore towarzyszace ruchom maluszka - jak jest z jednej strony, to wiem, ze to dziecko. Ale jak na srodku, to juz nie wiem... ;/ napina sie brzuszek na chwile i zaraz wraca do normalnosci - kilka razy w ciagu dnia takis cos zauwazylam - ale tylko jak leze na plecach. Jak chodze, siedze, czy leze na boku, to nie mam nic takiego. A brzuch ogolnie jest miekki. Mam wizyte w srode w przyszlym tyg dopiero i nie wiem, czy martwic sie, czy nie? Daj znac jesli mozesz, jak to u Ciebie wyglada. I zdroweczka kochana zycze.
-
Ursa moja będzie śpiochem bo w nocy śpi a mamcia ją budzi rano
robię tak, że jak się budzę to stukam lekko w brzuszek i ona się od razu odwdzięcza kopniaczkami i tak mnie raczy nimi cały dzień hihi jest to cudowne 
Nenka aż nie mogę uwierzyć, że zrobiłaś to ręcznie!!! masz mega talent!!! cudowne spodenki
nick nieaktualny, Ursa, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Nenka cudowne spodenki
masz talent 
ewalika my z mężem w zeszlym roku byliśmy w bieszczadach w Solinie - piękne miejsce i można się wykąpać i poplazować.... my jeździliśmy po górach na rowerach i to już nei bylo przyjemne... ogólnie były staszne upały a na tych łąkach tragedia w stroju rowerowym i spoconym... mucha obok muchy
wyjeżdzamy a raczej jezdzilismy po górach ale ten wypad nie był dla mnie przyjemny ze względu na upały... jechalismy w ciemno i znaleźlismy przy samym zalewie nocleg 
green ja tez mam takie twardnienia pod pępkiem- wczoraj liczyłam było ich ok 10 - mam iść juz do lekarza? jak myślicie?
dziś na razie miałam 3 razy ale do wieczora pewnie jeszcze troche bedzie i u mnie nie jest to zależne od pozycji...
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
jaroszka - gratulacje
piękne zdjęcia 
ja mam nadzieję że wątek się nie przeniesie na FB bo nie wszystkie tam jesteśmy
.
Ewalika - dzięki za info o Małgorzatce, dobrze że u niej ok bo już pewnie większość z nas się martwiła
.
-
natalia - moja gin twierdzi że do 10 twardnień jest ok (tylko że u mnie szyjka jest długaśna wiec może to się nie odnosić do wszystkich), ja bym poszła na wszelki wypadek na wizytę do lekarza bo zawsze warto sprawdzić
nat_alia lubi tę wiadomość
-
ola dzięki ale mój lekarz jest do pon na urlopie... może wieczorem podjade na izbe?
-
https://www.bobovita.pl/dolacz-do-klubu-mamy-radza/?utm_source=Ovufriend&utm_medium=Mailing&utm_campaign=poradniki_06.2015
Jakieś próbki wysyłają
Nynusia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn

a to ciekawe
nigdy tak nie jadłam