Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ursa - no to dobrze że już jesteś w domu
, leż i odpoczywaj teraz
.
A co do bóli w nocy, to ja jak mam pełny pęcherz to też mnie trochę w środku coś boli, ale na szczęście później jak wrócę z WC to się normuje.
agu258 lubi tę wiadomość
-
Dzięki Dziewczyny, staram się nie panikowac bo chłopak widac silny i bardzo ruchliwy ale wiadomo coś tam zawsze z tyłu głowy siedzi, jakiś niepokój. No własnie u mnie cały czas ta ciąża była mniejsza o tydzień ( z resztą u nas do zapłodnienia musiało dośc 7-10 dni po spodziewanej owulacji, nie ma innego wyjścia. Ale potem wyskoczył bardzo do przodu. Na pierwszych prentalnych wychodził mi termin z USG na 23 września. Potem w 18 tygodniu idealnie z OM na 26 września i na drugich prenatalnych 25 września.
Teraz z obu USG (z sobotniego i poniedziałkowego, u dwóch lekarzy) wychodzi że 1 października
Ja od początku miałam jakąś taką myśl, że urodze w październiku. Może dlatego, że jak jeszcze pisałam na wrzesniówkach to byłam tak strasznie w tyle za pozostałymi dziewczynami? A może dlatego, że to serducho tak późno się pokazało (dopiero w 6t6d był widoczny 5mm zarodek z echem) ?
W każdym razie jutro mam wizytę z serduszkiem u dr. Wegrzykowskiego więc go o to zmolestuję.agu258 lubi tę wiadomość
-
Witam na tysięcznej stronie naszego forum
U nas śliczna słoneczna pogodaPodlałam kwiatki na parapetach a teraz biorę się za papiery.. ale jeszcze tylko roziweszę pranie, bo własnie pralka skończyła prać no i jakiś obiadek trzeba by było wstawić, ale pomysłów brak... i tak mi się nie chce do tego
Dziecko ogląda sobie filmik z pierwszego roku swojego życia więc spokój na pół godzinki
Pozdrawiam i miłego dnia życzę
Przepraszam, ale nie bardzo mam dzisiaj czas poczytać co u Was, bo musze wypchnąc papiery dla 5 gospodarstwLexie lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Zastanawialyscie sie ostatnio gdzie konczy sie macica, ja jak sie poloze to doskonale widze bez dotykania:p haha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f1d34cbd8e7e.jpg
nat_alia, szczesliwa_mamusia21, Ursa, Misiowa, Nynusia, Lexie, madu, polkosia, estrella, Bąbelek, paula1, agu258, lili_madlen, annggela, linka220, soraya lubią tę wiadomość
-
A tu moj brxucholek jak normalnie stoje, wkoncu zaczelo byc widac wiec sie pochwale;) a co:)) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f17c218dc122.jpg
nat_alia, szczesliwa_mamusia21, Ursa, Misiowa, agania, onka, Nynusia, Lexie, Little Frog, madu, Magnosia, ola.321, polkosia, estrella, Bąbelek, agu258, lili_madlen, BATTINKA, annggela, linka220, soraya lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny piekne brzuszki !
Ja tez sie czymś pochwale jak można , trafila mi sie super okazja i jutro jade znow do POLSKI ! bylam 2 tyg temu , nastepny raz mial byc w sierpniu ale ze znajomi jada na tydzien to sie z nimi zabieram , no i korzystam poki moge bo z malym pozniej tak czesto jezdzic nie bede
Wiec pranie prasowanie i znow pakowanie !
ss, jacusianka, nat_alia, Natka88, jaroszka, Lexie, Little Frog, Magnosia, ola.321, estrella, Bąbelek, agu258, BATTINKA, annggela, soraya lubią tę wiadomość
-
czesc dzieczyny
angela współczuje...zachowanie dziadków karygodne..
aanaa może dieta wystarczy a +6kg to jesteś w normie
Ursa ciesze się że już wrociłaś
ss piekny brzusio
u mnie dziś ciężka noc... dostałam jakiś drgawek ( nie wiem skąd się to więło ) zmierzyłam rano temp 37,4stC wiec chyba w normie... nie wiem co to było... spalam chyba tylko 3ha niesttey musialam rano wyjsc z łóżka żeby zrobić badanie krwi, moczu i krzywa cukrową...
do napoju dodalam sobie cytrynki.. ladnie wypiłam... posiedziałam 2 h i jutro po wynikiteraz odpoczywam bo po tej nocy jestem mega zmęczona....
-
SS ladniutki brzuszek:) mam brzuch tak samo jak ty ze się położenie i potem od niedaleko żeber opada także tez juz mniej więcej ogarniam gdzie kończy się macica , ursa dobrze ze jesteś juz w domu , kurcze jak mocno trzeba uważać .
Co do wymiarów dziecka ja miałam owulację w 23 dniu cyklu także odchylka była ok 9 dni z OM a z wieku płodu i prżyjmowali ze urodzenia ok 6 listopada a!e juz na przeziernosci okazało się ze wiek płodu jest identyko jak z OM tak mały urósł ! A teraz nadal jest normalnie jak z OM rośnie idealnie:) ale dokładnie każdy maluch rośnie inaczej jeden szybciej drugi wolniejss lubi tę wiadomość
-
SS jaki śliczny zgrabny brzusio
Ursa odpoczywaj kochana a Kornelek na pewno jeszcze nadrobi zobaczysz :*
U mnie też jest niby o tydzień młodsza ciąża więc ja chyba też po terminie urodzę
Mała fika strasznie. Dziewczyny Wy też tak macie, że dzidzia szaleje prawie cały dzień z krótkimi przerwami ? U mnie od kilku ładnych dni jest w ruchu cały czas
Kasia ja mam ostatnio kłucia z prawej strony w okolicy pachwiny/jajnika w sumie to sama nie wiem jak nogę podnoszę do góry
ss lubi tę wiadomość