WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszek wrote:
    http://zapodaj.net/b070197258885.jpg.html
    to jest sprzed tygodnia

http://zapodaj.net/85cbef62de3db.jpg.html
    a to z dzisiaj
    Kochana spokojnie , mam identyko brzuch jak Ty . tylko Ja mam ciut mniejszy ale tez zaczął rosnąć od dołu stad takie wrażenie ze nisko jest zaraz zacznie rosnąć kulka wyżej:)

nenka2 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Kopciuszek Znajoma

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki nenka bo już sie zaczełam nakręcać za bardzo, szczególnie że jeszcze ostatnio mi ten brzuch twardnieje więc jak to każda kobieta już musiałam sobie odpowiednio wszytsko dopasować:/

nenka2 lubi tę wiadomość

Synuś:)

16uddqk3zacjl11o.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Ja durna nie zmierzyłam pod piersiami eh ...
    No Ja przed ciąża miewalam bóle kręgosłupa ale teraz najbardziej boli mnie nad tylkiem jakipby mnie jakąś dwa złapała ...

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszek wrote:
    http://zapodaj.net/b070197258885.jpg.html
    to jest sprzed tygodnia

http://zapodaj.net/85cbef62de3db.jpg.html
    a to z dzisiaj

Wg mnie też jest wszystko ok :-) każdej z nas brzuszek układa się inaczej. Jak macica pojdzie w górę to jeszcze ci się podniesie, niech tylko synuś podrośnie jeszcze. Jak jest bardzo wysoko, to też niedobrze, bo uciska na żołądek itp. I jest straszny ból jak żebra Ci dziecię masakruje kopniakami...

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszek wrote:
    dzięki nenka bo już sie zaczełam nakręcać za bardzo, szczególnie że jeszcze ostatnio mi ten brzuch twardnieje więc jak to każda kobieta już musiałam sobie odpowiednio wszytsko dopasować:/

Mi tez twardnieje i to bolesnie, ale jak widzisz pisalam,ze dzis lekarz powiedzial ze wszystko idealnie.. po prostu trzeba sie odprezyc a jak skurcz pusci to wrocic do swoich obowiazkow ;)

• Kopciuszek Znajoma

Wysłany: 11 czerwca 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za słowa otuchy... zakochana mi tak brzuch jakieś dwa tygodnie temu wysadziło, jak poszliśmy na połówkowe to lekarz sie pytał czy przypadkiem w żoładku ma dziecka nie szukać bo wcale brzucha nie miałam:)

16uddqk3zacjl11o.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zeta - no trochę siniaki masz po clexane ;), ja mam troszkę jaśniejsze ;).
    Za to pojawiły mi się takie zgrubienia, guzki czy coś :/, mam ze dwa koło pępka i czuję je tylko jak dotknę w to miejsce.
    Zapomniałam ostatnio o tym z gin pogadać :/.

Kopciuszek - witaj :)

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszku chyba zakręcona ale zakochana też pasi hahahaha: D
    No mnie powoli bardzo brzuch rośnie na prawdę chociaż z miesiąc temu z dnia na dzień Mi wywalilo brzuch i teraz mega powodu!i rośnie sobie

Lexie lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Kopciuszek Znajoma

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona wiem co czujesz, mam to samo do tego przy każdym kroku odczuwam kłujący ból zaraz nad lewym pośladkiem przy każdym kroku... coś jak rwa kulszowa

ewwiel w sumie masz racje może lepiej że nisko jest, w końcu jeszcze trochę ciąż przed nami więc zdąży nas na żołądek pouciskać:)

nenka, czytałam właśnie o tym co pisałaś. Mnie na szczęście nie boli nic tylko brzuch twardnieje

16uddqk3zacjl11o.png
  • Kopciuszek Znajoma

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona przepraszam mój błąd:) ale ja sama dzisiaj strasznie pokręcona jestem nawet mąż stwierdził że chyba coś dzisiaj ze mną nie tak:P

16uddqk3zacjl11o.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszek moim zdanie normalny brzuszek jak u szczuplej osoby,macica rosnie od dolu wiec najpierw widac ten brzuszek tak nisko, tez tak mam.
    nenka kochana a jaka cena tego bio oil? I jaka pojemnosc? Ja jestem z niego bardzo zadowolona.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie cos jak dwa kulszowa ... Jeny cycuchy mi odpadna a raczej sutki IDE ochlodzic je czymś bo oszaleje

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kopciuszek spoczko hihi:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie nad pośladkami tez boli, ale tylko jak troche dłużej leżęna wznak lub na półsiedząco na wznak to później wstać nie umiem, płaczę z bólu. Jeśli unikam tych pozycji to nic mi nie jest. Chyba córa uciska mi na jakiś nerw przy lędzwiach... tak to sobie tłumaczę. Co myślicie? I mam tak już od miesiąca na pewno.

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • agu258 Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7130cf7124d3.jpg

Ja z kolei czuje się jak jedna wielką kulka - poszło mi wszystko w boczki i trochę w uda no i w brzuch...

Jestem padnieta - zrobilam bigos i gołąbki i nawet nie wiem jak smakuja bo nie mam siły jesc... W sobotę dziewczyny organizuja mi panieński więc chciałam też coś od siebie ugotować :-) ale widzę że siły już nie te co przed ciąża. Mam taki syf w domu że nie chce mi się nawet myśleć... Jutro wcześniej wstane i posprzatam...

Na ślub już wiekszosc ogarnieta, włosy zafarbowalam więc już mam z tym spokoj, w przyszłym tyg dopinam ostatnie rzeczy i czas świętowania będzie później :-)

Piękne macie brzuszki, ją też potrafię zobaczyć granicę macicy jak leże :-)

nenka2, madu, Nynusia, ewwiel, my dream, Magnosia, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, agaton, nat_alia, BATTINKA, Little Frog, Kasia82, Lucy7, WiedźmaMaKota, agania, IviQ, Lexie, lili_madlen, annggela lubią tę wiadomość

11.10.2015 :-) Synuś
    f2w3rjjggeo0wuhh.png
  • ss Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel wlasnie ja tak mam praktycznie od poczatku ciazy ze jak leze na wznak to wstac nie potrafie tak potwornie boli, ale ja mam lordoze ledzwiowa wiec pewnie temu.

ewwiel lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Kopciuszek Znajoma

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewwiel ja przed ciążą jak chodziłam do lekarza z kręgosłupem to mówil że pozycja siedząca i pół siedząca jest bardzo obciążająca dla dolnego odcinka kręgosłupa i że przy wszelkich bólach powinno się unikac takiej pozycji...

ewwiel lubi tę wiadomość

16uddqk3zacjl11o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Kopciuszek moim zdanie normalny brzuszek jak u szczuplej osoby,macica rosnie od dolu wiec najpierw widac ten brzuszek tak nisko, tez tak mam.
    nenka kochana a jaka cena tego bio oil? I jaka pojemnosc? Ja jestem z niego bardzo zadowolona.

Tez jestem bardzo zadowolona :) ja kupilam za 26zl przeceniony z 38zl ale ten malutki
    sredni kosztowal 40zl a ten duzy niepamietam hehe

• Kopciuszek Znajoma

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agu śliczny brzuszek, wcale nie widac na zdjęciu żeby ci w uda i boczki poszło, ładna piłeczka z przodu:)

Ślub to chyba jeden z najpiękniejszych dni, dla mnie mój był tak wspaniały że jak tylko rano ostatni goście z wesela wyszli to pierwsze co powiedziałam do męża to to że ja chce jeszcze raz:)

agu258, agaton lubią tę wiadomość

16uddqk3zacjl11o.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 11 czerwca 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to ja za 38zl kupilam w aptece gemini ostatnio ten bodajze 125ml wiec podobna cena, ciekawe ile ten najwiekszy.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
‹‹ 1004 1005 1006 1007 1008 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ