Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęśliwa mamusiu - zależy gdzie u mnie w lubuskim burza i deszcz leje jak opętany! Ale jeśli chodzi o temperaturę to teraz jest 15°C więc nie jest zle
Co do spania ją też od kilku dni spać nie mogę - dziś obudziła się o 6... A zasnelam po 1 dopiero bo też mam problemy z zasypianiem ostatnio...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Anaa pamiętam jak ją się musialam dokarmiac bo też bym głodowała. Ogólnie to zawsze robuilam sobie wszystkie kanapki od razu ale jadlam tyle by zaspokoić glod a później dojadalam. No i dodatkowo swoje rzeczy jadlam
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Kochane dziękuje :* no u mnie teraz 11 i prześwity słońca a jesli chodzi o Pl to ja dolnośląskie tam zawsze jakoś najcieplej się trafia , ost na moim urlopie mi się nie trafiło zobaczymy teraz
A te spanie , a raczej nie spanie to chyba nasz kolejny objaworganizm się przyzwyczaja ze będziemy wstawać wcześnie i nas przygotowywuje
Aana, a ile Cie będą jeszcze trzymać ?? Mam nadzieje ze szybciutko wyjdziesz i wszystko będzie dobrze :*agu258 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aanaa dasz rade . Szkoda tylko , ze musisz byc w szpitalu.
Trzymam kciuki , zebys dzisiaj wyszla .
Mowia , ze ciaza to taki piekny okres w zyciu kobiety .
No ,ale i tak warto sie przemeczyc z naszymi dolegliwosciami ,bo na koniec dostaje sie najpiekniejszy prezent swiata
Ja tez cierpie na bezsennosc , ale i ile mozna tak niedosypiac
U nas od wczoraj szaleje burza, wichura i ulewaI tak caly weekend .
Powodzenia na dzisiejszych wizytach !!!
Szczesliwa-mamusia Ty to masz fartaCo ja bym dala , zeby jechac do mamy do Polski. Kozystaj i mam nadzieje ,ze dentyste bedziesz omijac grubym lukiem
Udanego pobytu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 07:59
agu258, szczesliwa_mamusia21, aanaa, Bąbelek lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualny
-
Agu na ślubie na pewno będziesz miała piękna !
no i zapraszam do mnie na herbatke w takim razie jak masz blisko
Anaa ja tez trzymam kciuki żebyś dziś wyszła :*
Lojka oj tak sama przyznam ze miałam niezłego farta z tym wyjazdem ! Są tez minusy bo zostawiam mojego na tydzień ale myślę ze da radę
Nenka uważaj na słoneczkoale super ze tak grzeeje ja to uwielbiam
bo przy mojej pogodzie tutaj to... Chyba każdy by uwielbiał
agu258, nenka2 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,zwlaszcza te z Warszawy, na szybko podsyłam Wam linka o dniu otwartym w fundacji Rodzic po ludzku ( spotkanie z położna, z doradca chustonoszenia).
Edit: Nie chce mi sie cały link skopiować;/ ale jak znajdziecie na fb fundacje rodzic po ludzku to to wydarzenie tez znajdziecie;)
Buziaki:**Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 08:39
Magnosia lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Aguś! Śliczny masz brzuszek, bardzo zgrabnie wyglądasz i te przepiękne włosy! Jeśli Ty wyglądasz jak kulka, to ja chyba będę wielką toczącą się kulą.
Kopciuszku, ja też mam nisko brzuszek, chyba nawet znacznie niżej niż Ty. Nie słuchaj koleżanki, głupoty opowiada. Twój brzuch w ogóle mi nie wygląda na nisko opuszczony, a nawet jeśli tak jest, to pewnie masz nisko ułożone łożysko, tak jak ja. Nie masz tego w opisie USG? Przed porodem brzuch faktycznie się opuszcza, ale na pewno niżej niż u Ciebie.
U mnie strasznie brzuch wywaliło i mam wrażenie, że z dnia na dzień jest coraz większy. Ludzie zaczęli się dziwić, że to "dopiero" piąty miesiąc. W pierwszej ciąży na tym etapie był niewielki.
agu258 lubi tę wiadomość
-
Witam sie z Wami w 6 miesiącu
Szcześliwa Mamusiu spokojnej podróży i przyjemnego pobytu w PL.
Agu sloneczka zycze w dniu ślubu, oby to był dla Was najpiękniejszy dzien<3
Kciuki za dzisiejsze wizyty, czekamy na sama dobre wiadomosci.
Witam nowe Mamusie.
Milego dzionka kobietki i mnóstwa kopniaczków od dzidziulków:-)szczesliwa_mamusia21, agu258, Bąbelek, IviQ, Lexie, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
I u mnie słoneczko od rana
Ja to uwielbiam oglądać ciazowe brzuszki!są takie piękne!
jeszcze jak byłam na różowej stronie, to zagladalam tu czasami na wątek nasze brzuszki
I ja mam wrażenie, ze mój z dnia na dzień staje się coraz bardziej okazały
Ogólnie belly mnie zaskoczylowg mojej książki w oczekiwaniu na dziecko 6 miesiąc znaczne od 23 tygodnia, a tu dziś zagladam, a w moim kalendarzu 6 miesiąc! Wiem, ze są różne systemy obliczania, ale to mnie tak zaskoczyło, ze szok
Miłego dnia!Lucy7, Lexie lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Wyglądać pięknie i Wasze maleństwa również
Dziewczyny te które martwią się o rozwój maluszka , moja córcia od początku było tak o tydzień za mała chociaż dokładnie wiedziałam kiedy miałam owulację bo miałam inseminację. Na usg w 17 tygodniu gin powiedział, że mała się super rozwija i nadrobiła i wszystkie wymiary są dokładnie zgodne z tygodniem. Po 20 tygodniu to już w ogóle dzieci rosną każde w swoim tempie. Jedno mniejsze, drugie większe. Kurcze lekarze, którzy straszą to powinni się postawić na naszym miejscu bo czasem mam wrażenie, że robią to specjalnie nie wiem , może żeby się lepiej poczuć, że są tacy ważni nie ogarniam tegoOlać ich.
Czy macie może jakąś listę rzeczy chodzi mi o wszystko kosmetyki i inne przydatne rzeczy dla malca muszę to zacząć powoli to ogarniać, sprawdzić ceny itp. ???Lexie lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny. Kochana szerokiej drogi !!! W Pl podobno cały weekend ma być skwar ale Ja boje się co będzie u mnie bo juz jest 23 stopnie a mam 8:10 !!! Okna potwierane na oscierz , Ja w ciąży jakoś tez wstaje wcześnie , zawsze lubilam pospac! Po śniadanku juz i lezymy przed TV a Antkiem hihi
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
ja w nocy nie mogłam zasnąć do 1.00 bo moja Kluseczka mnie tak kopała, nie ważne na jakim boku, i w jakiej pozycji... ech
A właśnie co do spania na boku to czy w PL też sugerują, że lepiej na lewym?
Dziewczyny w UK jakieś polskie apteki internetowe? tanie i dobre?Robimy drugiego Dziedzica
-
Witam sie i ja... Na lubelszczyznie tez upal od rana, az strach myslec co bedzie pozniej.
Mam takie pytanie, czy ktoras z was tez sie meczy teraz z alergia? Macie moze jakies sposoby? Bo niestety lekow raczej nie wolno...
Dolaczam do grona nie mogacych spac ostatnio:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 09:27
-
Little Frog, belly jak dla mnie jakoś dziwnie liczy te miesiące i nie jest to dla mnie wiarygodne, bo czasami ma przesunięcie o półtora do dwóch tygodni, a to bardzo dużo - prawie pół miesiąca. ;)Ja liczę pełnymi miesiącami i się już nie gubię.
Little Frog wrote:Dzień dobry!
I u mnie słoneczko od rana
Ja to uwielbiam oglądać ciazowe brzuszki!są takie piękne!
jeszcze jak byłam na różowej stronie, to zagladalam tu czasami na wątek nasze brzuszki
I ja mam wrażenie, ze mój z dnia na dzień staje się coraz bardziej okazały
Ogólnie belly mnie zaskoczylowg mojej książki w oczekiwaniu na dziecko 6 miesiąc znaczne od 23 tygodnia, a tu dziś zagladam, a w moim kalendarzu 6 miesiąc! Wiem, ze są różne systemy obliczania, ale to mnie tak zaskoczyło, ze szok
Miłego dnia!