Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kopciuszek ja jestem od lat alergikiem i teraz to mam jakąś masakrę, męczyło mnie cały maj i teraz też nie jest lepiej. Mam dosyć. Lekarz powiedział, że jak nie muszę to mam nic nie brać.
Moje sposoby to:
używam wody morskiej super odtyka nos
piję wapno dwie tabletki od rana na obkurczenie śluzówki,
częściej sprzątam bo mam wrażenie że kurz mi nie służy,
zmieniam pościel częściej,
unikam wszelkich intensywnych zapachów bo mnie drażnią np. kwiaty.
Jak mam gorszy dzień jak dziś to zamykam okna aby nic mnie nie drażniło. Ja nie wiem na co jestem uczulona bo wszystkie testy zawsze wychodziły mi negatywnieDziś u mnie jest bardzo deszczowy i wilgotny dzień i słabo się czuje choć wczoraj było słońce i też nie było lepiej. Bądź tu mądrym
A ty masz jakieś swoje sposoby? -
Ja dostalam krople żelowe które można w ciąży nawilZaja noc bo ja mam zatoki mega pozTykane i suche aż bol głowy idzie . wiedźma są musisz wpisać w necie polskie apteki w UK i ci wyskoczył bo tamto raczej nie ma aptek stojących polskich ze tak powiem
-
Kochane jesteście , obyscie miały racje i ta podróż będzie bezpieczna i bez korków !
wstaje się ogarniac jeszcze tylko 7h
Ale jak czytam ile u was stopni zwłaszcza u zakrewconej 23 stopie o 8 rano to aż się chce wstać i jechać do Polski w ten upał ! Przynajmniej tam za znam co to znaczy
-
Gonia ja tez mam alergie juz id x lat, i to na wszelkie trawy i drzewa ktore teraz kwitna:/ wszystkie sposoby co wymienilas sa mi swietnie znane:) u mnie w domu bardzo dobrze sprawdza sie jeszcze nawilzacz powietrza, wtedy te wszystkie pylki opadaja i tak nie drazni. Gorzej jest jak trzeba wyjsc na dwor po zakupy jakies... Najlepszym sposobem bylby deszcz ale u nas go brak juz od jakiegos czasu.
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Kochane jesteście , obyscie miały racje i ta podróż będzie bezpieczna i bez korków !
wstaje się ogarniac jeszcze tylko 7h
Ale jak czytam ile u was stopni zwłaszcza u zakrewconej 23 stopie o 8 rano to aż się chce wstać i jechać do Polski w ten upał ! Przynajmniej tam za znam co to znaczyszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Witam się
Ana, trzymaj sie tam w tym szpitalu i okiełzaj te cukry jak najszybciej!Będzie dobrze!
Szcześliwa mamusiu- jest pięknie, w małopolsce tez od samego rana grzeje:) Bezpiecznej podróży !
Witaj Kopciuszku!
Dołączam do grona słabo śpiących. 4 noc z rzedu ledwo przespana, nie dość ze sikanie jakoś ostatnio mnie częściej budzi, to jeszcze raz jedno biodro boli, raz drugie, ,a jak juz nic nie boli, to mąz alergik oddycha tak jakby mial się zaraz biedak udusić i ciężko znów zasnąć. Mówicie że woda morska przy alergii dobrze robi???
Miłego dnia!aanaa, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Hej,
nie wiem, czy ktoś już o tym pisał, nie miałam czasu jeszcze Was nadrobić. Spieszę jednak z informacją o spotkaniu z okazji Dnia Życzliwości dla Kobiet w Ciąży.
Ja się może wybiorę...
http://www.mjakmama24.pl/patronujemy/dzien-zyczliwosci-dla-kobiet-w-ciazy-bezplatne-badania-dla-ciezarnych-w-palacu-prymasowskim,201_7768.htmlmadu, Kasia82 lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualny
-
Ja oczywiście musialam mieć przygodę... Odkurzalam sobie spokojnie i stwierdziłam bardzo inteligentnie że odkurze żyrandol. No i tak zrobilam. Odkurzajac odkrecil się nie mam pojęcia jak i dlaczego i musialam go trzymać. Ręce w górze patrzę a on się jeszcze z haka odczepil, nie mogłam go zaczepic...w końcu mi się udało ale dalej żyrandol wisi bo się na części odkrecil no i ją dalej ręce w górze...w końcu puscilam bo już balam się o dzidziusia i po odpoczynku i 30 minutach próbkowania udało mi się zakrecic ten żyrandol tak by wisiał cały na haku a nie na kablu...aż mnie brzuch zaczął bolec więc leże i odpoczywam... Ech jaki człowiek jest głupi...
Edit. I nie mam przez to światła w sypialni...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 10:13
-
Witam.
Kopciuszku ja mam alergie i to nie mala...;( na katar biorę Tafen Nasal(budherin) a na astmę Ventolin i Pulmicort. Jakbym ja tego nie brala to bym się i udusiła i zagilała
My dzis wyjechaliśmy o 7.30 i jeszcze z godzinę jazdy ...wczoraj się pomyliłam i nie mam do Gdańska 250km tylko 400śmieje się ze fasolkę moją to dziś nieźle wybuja bo te polskie drogi to porażka:(
Ale pogoda super słonecznie i ciepło...lubię to!)
Agu258 jeśli uważasz ze jesteś kuleczką to nie zapomnij dodać przedrostka Sexi) wyglądasz super. Szczuplutka jesteś tylko brzuszek się odznacza
)
Pozdrawiam a i tam gdzie pada przesyłam trochę słońca:)agu258, Nynusia lubią tę wiadomość