Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
To i ja się pochwale swoim brzucholem:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0614e6bcb83e.jpg
To my z Balbinką w pracy;)
Tez cos spać ostatnio nie mogę,cos taki okres jakiś chyba,ze ciężarne nie dosypiająmadu, szczesliwa_mamusia21, ola.321, nat_alia, stokrotka25, Lexie, Nynusia, agu258, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Kopciuszek masz brzuch w normalnym miejscu. Nie słuchaj koleżanek.
agu258 slicznie wygładasz. Co do przeboju z żyrandolem. Ja kiedyś po oglądnięciu perfekcyjnej Pani domu zachciało mi się rozkręcać piekarnik żeby między szybami wyczyścić. no to teraz nie mam wierzchniej szyby. nie dość że była ozdobna więc piekarnik szpeci a na nowy mnie nie stać to jeszcze byla to przeciwwaga do drzwiczek....
wiec teraz nie sprzatam za dokładnie bo sobie wmawiam ze coś popsuje :p
WiedźmaMaKota w pl tez sugerują zę na lewym bo jakieś tam uciski na coś tam...
Kasia82 dobrze że nas facec nie czytają hahah bo zaraz byś pod balkonem miala pełno Romeów
agu258, Kasia82 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
mam [ytanko czy możecie przepisać mi z połówkowych jakie miałyście wyniki pomiaru CM bo ja mam strasznie duzo i zaczynam się martwić. Skali zabrakło. Gdzies wyczytałam że max 10mm powino bc a ja mam 22.5 wiec panikuję
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Agu, śliczna będzie z Ciebie Panna Młoda
Poprosimy o zdjęcia z tego dnia, choć to jeszcze kilka dni zostało
Fakt, mówią, zeby na lewym boku spać, bo jakiejś tętnicy, czy żyły się nie uciskaAle to czuć podobno jak coś jest nie tak, więc póki można spać inaczej, to lepiej spać, bo potem podobno ciężko jest już ianzcej niż na lewym boku
agu258 lubi tę wiadomość
-
iviq ja nie moge znalezc
ale nie martw sie na zapas , jak lekarz nic ci nie powiedzial na pewno wszystko bedzie dobrze zobaczysz :*
Zakrecona to jak an Anglie pogoda piekna
Agton piekny brzuszek, jak sie odznacza
Agu a Ty uwazaj tam na siebie kochana :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 10:52
agu258 lubi tę wiadomość
-
Szczęśliwa mamusiu mieszkam od ponad dwóch lat w UK i powiem ci ze co wakacje mam tu po 25-30 stopni:) slyszalam ze tak kiedyś w Anglii to pogoda butelkowa owszem ale klimat się zmienia przeciez
szczesliwa_mamusia21, agu258 lubią tę wiadomość
-
IviQ u mnie CM= 2,5 mm. Może lekarz źle zapisał wynik?
co do spania na lewym boku, to na razie tez spie róznie. Chociaz raz jak sie obudziłam na prawym to miałam noge zdrętwiałą. więc to pewnie był ten ucisk.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 10:54
21.10.2015 Leon -
U mnie bedzie corka 556 g :)szczescia
agaton, nenka2, agania, madu, WiedźmaMaKota, Bąbelek, Magnosia, dodinka, Lucy7, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, Lexie, Nynusia, BATTINKA, agu258, Kasia82, lili_madlen, paula1, linka220, Amerie, lojkalojka lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Nenka, głowy nie dam sobie uciąć, ale jak wlaczysz wiadomosci, to jest pole, żeby powiadamiac o nowych wiadomosciach... Może wystarczy odznaczyc.
Tak samo na wątku pod polem do wpisywania tez jest takie cos do zaznaczenia, żeby powiadamiac o nowych wpisachWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 11:51
-
agaton pięknię
))
madu 2,5 to wynik w normie bo jestjakos od 2 do 10mm norma. To ja mam wyjechane w kosmos i dlatego się boje choć niby mi nic nlekarz nie powiedzał[/link]