Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zetaaa, gratulacje!
w końcu się dowiedzialas
Ja się wybieram na spacer. U mnie pogoda piękna, ale temperatura znosna - ok 20*
Byłam przekonana, ze założenia sobie takie alladynki 3/4, ale okazało się, ze maja plamkęno i dupa, bo w nich pokladalam swoja nadzieje. Zanurkowalam w szafie i wykopalam worek z ubraniami, w które uznalam, ze się nie zmieszcze...znalazlam krótkie jeansowe spodenki i jeansowe rybaczki, w które jeszcze na styk udało mi się zmieścić
na szczęście to biodrowki, wiec pod brzuchem się zapinaja
ależ jestem happy
aż się z Wami zdjęciem podziele
w sumie nie wstawialam tu jeszcze
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0e55485a8139.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 12:08
Lexie, szczesliwa_mamusia21, madu, Magnosia, Nynusia, ola.321, agaton, agu258, Natka88, lili_madlen, nat_alia, Bąbelek, annggela lubią tę wiadomość
-
Witajcie!
Przepraszam,że nie odezwałam się po wczorajszych połówkowych ale taka miałam migrene.. chyba ze stresu..
Ogólnie pomiary wszystkie prawidłowe,waga 560 g.jedynie do kontroli część błoniasta przegrody serduszka.. pani doktor mówiła aby sie nie martwić bo na tym etapie serduszko jest bardzo małe i nie mogła dojrzeć ale ja już oczywiście panika..
A tu najnowsze zdjęcie Bubusia
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed117a392550.jpg
nenka2, Lucy7, stokrotka25, madu, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, Nynusia, ola.321, IviQ, agaton, Kasia82, agu258, Natka88, lili_madlen, nat_alia, paula1, Bąbelek, Little Frog, annggela, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje wszystkim udanych wizyt połówkowych i nie tylko!!
Agu co do żyrandola-jeeejj,mogłaś sobie coś zrobic..
Fantastycznie wyglądasz,będziesz piękną panną młodą
IviQ niestety nie mam takiego pomiaru CM,więc nie pomogę ale faktycznie gdyby cos było nie tak lekarz by zauważył.. może postawił przecinek w złym miejscu
Suwaczki dziś strajkują..Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 12:16
agu258 lubi tę wiadomość
-
Iviq dokładnie, to wyglada na to, że źle przecinek postawił. Gdyby było az takie odchylenie od normy to na pewno by Ci powiedział. A jesli sie martwisz to zdzwoń do niego.
Lexie, cudny synuś!
Ja wczoraj zauwazyłam, że mojemu przez 11 dni nie urosła kość udowa, a nawet troche zmalała. Wszystkie pomiary poszły w góre tylko ta kostka, jakos w miejscu stoi. Mam nadzieję, że to tez pomyłka.Lexie lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Hej dziewczynki
Zetaa, Agaton gratuluję córeczek
Lexie kochana nie martw się jak lekarka mówi, żeby się nie martwić to się nie stresuj na pewno będzie wszystko dobrze :* zdjęcie masz prześliczne :*
Śliczne te Wasze brzuszki dziewczynki :*
Iviq ja nie mam takiego pomiaru więc nie pomogę niestety
Madu~zrobiłam okłady wczoraj i było mi od razu lepiej!
Szczęsliwa Mamusiu rozmawiałam wczoraj w wujkiem z Wałbrzycha i mówił ze u nich skwar a masz tam niedaleko więc i u Ciebie powinna być pogoda super
Moja mała mnie dziś obudziła o 5 rano takie kopniaki mi sprzedawała śliczne, że aż wstałam z uśmiechem na ustach !
Miłego piąteczku!!!!IviQ, madu, szczesliwa_mamusia21, Lexie, agu258, lili_madlen, Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLexia, do wszystkiego trzeba podejść z rezerwą, możesz wywalić kase na antybakteryjne i inne cuda ,ale czy to prawda - nie przekonuje mnie.
Roztocza mamy wszędzie - żyjemy.
Po drugie dziecko musi nauczyć się żyć z tymi wszystkimi mikrobateriami które nas otaczają inaczej wychowamy alergików - to moje zdanie. Oczywiście czysto ale bez pełnej dezynfekcji/sterylizacji na każdym kroku, tylko tam gdzie trzeba.
Ja kupuje kokos-gryka - moje starsze też miały taki. Oczywiście kupuje nowy, choć sąsiadka dawala łóżeczko z ,ale uważam że każde dziecko musi mieć swój, bo układa się inaczej, bo sika, bo coś uleje i inne cuda.
Iviq - też nie mam takiegoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 12:43
WiedźmaMaKota, Lexie, agu258 lubią tę wiadomość
-
madu no wlaśnie się nie pomylił bo widizałam jak mierzył, ale mówił zeby sięnie przejmować, ale same wiecie jak to jest...
Co do materaców to zgadzam sie z binka76. Nie możemy totalnie odizolowć dziecka od drobnustrojów bo będzie albo alergikiem albo będzie chorował przykażdym zetknięciu się z nienzaną bakterią. Osobiści ejeszcze nie wiem co i jak bo jeszcze nie mam łózeczka i się nie zastanawiałam:)
Lexie super że wyniki ok. Z tym sercem to słyszałam o wielu przypadkach ale wszstki zakończyły się pozytywnie wiec sięnie martw na zapasLexie lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Iviq, pewnie nie ma się czym martwić, ale ja bym to skonsultowała z innym lekarzem, albo dopytała tego co to robił, żeby wytłumaczył o co chodzi. Nie usatysfakcjonowała by mnie odpowiedź, że mam się nie martwić...Chcoiaż z drugiej strony, jeśli nie wszyscy lekarze to sprawdzają, to może faktycznie nie jest to jakies istotne?
Nynusia, bardzo się cieszę, że okłady pomogły
Nynusia lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Lexie ja wczesniej kiedys wlasnie pisalam o tych robakach ... Tez sie tego boje ale w moim zestawie jest ten materac wlasnie , bede go po prostu sprawdzac, w nowych to sie raczej nie zdarza bardziej w tych co leza 2 lata i czekaja na drugie dziecko a taki nowy powinien byc okej :*
No to juz wiem ze pogode mam super , pakuje bikini i jestem ! Jeszcze cale 4h ! Lece sie odswiezyc przed podroza , ale jeszcze zajrzeLexie, Nynusia, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Gratulacje zeta!! :-*
Szczęśliwa mamusiu u nas też duchota, nie pada i jest ciepło ale słonko za chmurami.
Wiecie co, mam podejrzenia że właśnie dzisiaj dziewczyny zrobia mi wieczór panieński! Żadna z nich kłamać nie potrafi a do tego mój brat się wygadalach ten mój 11 latek kochany
oczywiście wszystkie utrzymują wersje że jutro jest impreza ale ją dzisiaj przygotuje już balony i serpentyny
i zaskocze je
I kulka dziękuje za mile słowa pozostając dalej kulka
Ok tocze się na miastobuziaki :-*
Nynusia, IviQ, nat_alia, Lexie, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
Lexie wrote:Dziewczyny a jakie kupujecie materace do łóżeczka? Znajoma polecała materac gryka-kokos ale jak poczytałam,że zalegają sie tam robaki to juz mi sie odechciało..
Ja chyba pojde w lateks, ale to droga zabawa. Ewentualnie kupimy materacyk sprezynowy. Gryka-kokos-pianka mnie nie przekonuja, no moze cena jedynie;)
Jedno jest pewne- musi byc nowy!
Czy u Was tez grzmi i blyska (bez deszczu)? -
witam wszystkie ranne ptaszki i te mamusie co pospały dzis troche dłużej
pogoda dzis mnie zaskoczyła bo zamiast zapowiadanych 33 stopni w cieniu jest burza i ciemno jakby był juz wieczór...
szczesliwa_mamusiu szerokiej i bezpiecznej drogi
battinka udanego wypoczynku w Gdansku
agu258 z niecierpliwoscia czekam na fotki ślubne a dodatkowych kg w boczkach nie zauwazyłam bo ich brak
Ciesze sie z kolejnych udanych wizyt
aannaa mam nadzieje ze dziś doczekasz sie wypisu do domku
Buszkowe sesje jak zawsze uroczeagu258, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, agaton lubią tę wiadomość
-
Jesli chodzi o materacyk to także w gre wchodzi tylko nowy !
Bo tez słyszałam własnie o tych robakach .. nawet kiedys było o tym głosno w uwadze (chyba).. fuuu..
Ja musze zapytac bo własnie tez chciałam gryka-kokos ale jeszcze sie musze upewnic w informacji czy ładnie działa i nie zakłóca pracy monitora oddechu -
Szczęśliwa mamusiu szerokiej drogi:)
Agu258 ale Ci zazdroszczę ja nie miałam wieczoru panieńskiego i żałowałam.
ALe co tam to już przeszłość tak jak mąż.
Teraz ślubu nie planujemy, choć przyznam głupio się gada mój facet, chłopak (po 40 tce hehheh) chyba bym się zaręczyła dla świetego spokoju byłby narzeczony, ale ślubu nie chcę.
Ale zjechałam z tematu :pagu258, Nynusia lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))