Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asieńka_86 wrote:Zakocona to cie wprowadzila w blad bo trzeba co prawda do 10 tygodnia miec pierwsza wizyte ale nie ma znaczenia czy panstwowo czy prywatnie, a zadwiadczenie wystaeiaja po porodzie dopiero
-
zakocona wrote:Mój lekarz też prowadzi ciążę, ale nie wiem czy on USG wykonuje. Się przekonam pewnie na wizycie Gdzie się dowiedziałaś czy robi na wizycie badanie czy nie? Ja poszukalam trochę lekarza z medicoveru żeby też dobre opinie miał, a nie pierwszego lepszego, bo akurat miejsce było. No i mi pasują kliniki z centrum bo tu mieszkam, a nie chce mi się jeździć za daleko.
Ja jeszcze muszę się do państwowego wybrać, żeby becikowe dostać..
Malgorzatka, przybij piątkę, ja dziś też dobrze się czuję -
cześć Dziewczyny
dawno nie pisałam do Was - ale czytałam więc jestem w miarę na bieżąco
Witam nowe październikowe mamusie - tyle nas przybyło przez te kilka dni że jestem pod wrażeniem .
A co u mnie... odpoczywałam sobie trochę, nie chciałam zajmować się tylko tematem ciąży ale mimo wszystko to było silniejsze ode mnie . Przez większość czasu czytałam o ciąży i cały czas miałam ją w głowie czy oby wszystko ok z moją dzidzią .
Jutro mam USG o godzinie 11 i baaardzo się boję. Mam nadzieję że serduszko będzie mocno biło .
Wam gratuluję bet widziałam że przyrosty były super .
Widziałam że u niektórych z Was była konieczna wizyta na oddziałach w szpitalu bądź szybka wizyta u lekarzy - trzymam mocno kciuki - jak za nas wszystkie!!
Małgorzatka - córeczkę masz świetną
Mam nadzieję że już jutro po USG będę mogła cieszyć się na 100%.
Buziaki!!!!FreshMm, Nynusia, paula1 lubią tę wiadomość
-
Ewalika wrote:czesc kochane o co chodzi z tym ze trzeba sie do panstwowego wybrac zeby becikowe dostac? Nie czytalam was do konca wiec nie wiem czy ktos dalej poruszyl juz ten temat
Ola, będzie dobrze i już jutro zobaczysz serducho!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 13:24
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Bunia ja i wczoraj bylam pierwsxy raz u gina
będziesz do końca ciąży w luxmedzie? Ja się właśnie zastanawiam ale pewnie tak skoro mam abonament
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Ola.321 ja tez biore clexan duphaston 2x1 chcialam wiedziec w jakim jestes tyg i jak sie czujesz po tym ja mam siniaki na brzuchu ..prawie zeri dolegliwosci..siku latam troszke piersi ale nie caly czas .zero bolu brzucha ..wczoraj troszke klucie w jajniku przez pare sekund.[/url]
-
zetaaa - po clexanie jest ok, ja biorę dawkę 80 . Już wiem jak robić zastrzyki żeby nie było siniaka (odpukać) . Robię je już ponad 3 tydzień i poza malutkimi śladami po wkłuciach nic nie ma więcej . Ja robię tak, że na początku przykładam igłę do ciała i jeżeli już na samym początku czuję ból to szukam obok innego miejsca. Jak ból jej minimalny to robię fałd, wbijam się i w ten sposób jeszcze nie trafiam na żyłkę .
Biorę dupka i luteinę w dużych dawkach bo miałam niski progesteron.
A ostatnio jak byłam u gin w zeszłą środę to wyliczyła mi 5t5d, więc teraz będzie gdzieś 6t4d, siku biegam częściej rzeczywiście, piersi mnie bolą ale czasem bardziej czasem mniej, bólu brzucha raczej nie mam chociaż zdarzają się kłucia w środku i koło jajników i czasem lekkie ćmienie ale to raczej nie ból. No i czasem czuję coś po obu stronach brzucha - może to rozciąganie?? nie wiem. Czasem też mnie mdli i mam nadzieję że wszystko będzie ok .
Zetaaa a bierzesz jeszcze coś poza clexanem? jaką dawkę masz?
A jest tu ktoś kto bierze sterydy??
-
Ja też biorę duphaston 2x1. Dostałam bo kiedyś poroniłam i tak dla bezpieczeństwa. Nie wiem czy moje objawy są związane z dupkiem czy tak ma być
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26