Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo mi przebijali pecherz i bylo to bardzo bolesne, rok po porodzie na sama mysl mnie wzdrygalo i zaciskalam paznokcie na czyms, ale juz o dziwo przeszlo..
niestety pecherza i tak nie przebili... przed samym porodem chyba go chwycili i puscil.
przed nacicieciem mi krrocza podali mi zniecuzlenie miejscowe ze wzgledu na moje dziwne skurcze, tlumaczyli tym ze to mi pomoze urodzic szybciej.
No kurcze nie bylo tak zle z moim porodem tak naprawde.. ten bol byl bardziej meczacy niz taki bolacy hahah nie umiem tego opisac.
Nie martwcie sie, bedzie dobrze..
ja sie smieje np z mojego porodu
np. Tekst poloznej, wolalabys chlopca czy dziewczynke? Ja mowie ze chlopca,
o widze blond wloski! A ja O BOZE TO NIECH JUZ LEPIEJ BEDZIE DZIEWCZYNKA hahah .. tak mi sie wyrwalo..
(Nie lubie facetow blondynow)Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 21:35
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Mój D jest blondynem ale takim ciemniejszym wiec nie wygląda jak siwus: d
A Ja za to jestem ciemna brunetka bardzo ciemna:) ciekawe jaki kolorek babelek będzie miał włoski hihi .
Laski co do porodów będzie dobrze !każda z nas da rade bo musi , jedna ciężej druga lżej ale każda da rade !
kto jak nie my heheh
nenka2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak, to prawda zakrecona, kazdy da rade.. spojrzcie ile ludzie chodzi po swiecie, kazdy z nich sie rodzil.. a polowa rodzila..
To naprawde nie jest takie straszne, bo jak sie zacznie to tracisz poczucie czasu i brniesz.. straszniejssy jest strach przed porodem nerwy zadreczanie.. -
nick nieaktualny
-
U mnie w sumie sam poród trwał 3 godziny. O 14 zaczęło mnie coś pobierać, ale nie sądziłam, że to już, bo jeszcze miałam 3 dni do terminu. Koło 20 nastawiłam się, że obejrzę jeszcze film, ale po chwili jak weszłam pod prysznic się wykąpać, to już nie moglam wyjść. Na izbie byłam przed 21, a o 23.58 urodziłam, także w sumie 3 h i młody był. No, ale mi go nie dali, bo się okazało, że wody już były zielone i dawali mu tlen. Także dali mi młodego dopiero koło południa następnego dnia.
Krocze też miałam nacinane, bólu nie czułam, tylko słyszałam jak nacinali skórę, ale wygoiło się bardzo szybko. I na początku może wydawało się, że jest trochę luźniej, ale za jakiś czas było wszystko ok.
Także każdy poród inny...ale ja swój wspominam dobrze. Oby ten był taki sam, to bedzie fajnie.
Wszystkie damy radę urodzić, bo kto jak nie mypolkosia, nenka2 lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
haen wrote:Hej, tu listopadowka:)
czasami Was podczytuje (przyznam sie;P) i widzialam w Waszych ostatnich wpisach (a dokładnie dziewczyn z Warszawy), że robiłyście usg w Babce Medice - czy możecie kogoś konkretnie polecić?
Chcę zrobić "wczesne" połówkowe w nast.tygodniu (będę w 19+) - dla samej siebie, bo potem planuję już takie "właściwe" w 21-22 tc na Łuckiej (gdzie część lekarzy się powtarza;))
Będę wdzięczna za podpowiedzi
Dr Radzikowska- polecana nawet przez lekarzy z Żelaznej;)haen lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny[ http://naforum.zapodaj.net/thumbs/517aaded165e.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6034f5314c34.jpg
Moje dzisiejsze zdobycze z h&m
I juz mam wyprawke do szpitala, ale bedzie slodziutki zaraz po porodzie mmm
polkosia, paula1, jaroszka, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy Was też boli spojenie? bo u mnie jak chodze to jest dobrze, ale jak poleżę troche, to ciezko mi wstac, bo boli. Tłumacze sobie, ze pewnie sie rozciąga tam wszystko, ale...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 22:07
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Paula, mi ogromnie dokucza właśnie po dłuższym odpoczynku czy śnie. Nie mogę wstać z łóżka
Niby tak może być, ale u mnie ostatnio jest coraz gorzej. W poniedziałek zgłoszę ginekologowi.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Paula ty nic kochana nie mów o spojeniu
ja niewiem o co chodzi ale jest ciężko z ta Bożeną ciągle rwie...do tego mi doszły kłucia w brzuchu od razu nad spojeniem jakby igły mi wbijano
( ajć...
A do lekarza dopiero w SobotęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2015, 22:11
-
Ej macie tak , ze czujecie ciągle mokro w majtkach ?
Jakby wam tak dużo śluzu leciało ?
Kurde ja jakas chyba przewrazliwiona jestem ale ciągle mam wrażenie ze cos ze mnie cieknie , niby nie mam jakoś zalanych wkładek ale tak jakby śluz wyciekal owszem ... Byłam parę dni temu w szpitalu z tym sprawdzali szyjkę , wody wszystko dobrze a ja nadal się boje: (