Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do linka ktory wyslalas aanaa
Mi najbardziej ze wszystkiego nie przydal sie rozek.. nie lubie ich.. zamiast cieszyc sie bliskoscia dziecka to trzymasz wielka poduche wypchana dzieckiem hehe..
a tak ti zadnych gadzetow jak sterylizatory, podgrzewacze przewijaki, stelaze do wanienek nie kupowalam, bo dla mnie to po prostu bylo zbedne, bo po co mi to?
Z takich dodatkowych rzeczy kupilismy jedynie chustawke od 0 do 12mcy eletryczna, byla codna.. corka w niej zasypiala, nie musialam jej lulac.. no i jak bylam czyms zajeta to dziecko przy mnie w niej siedzialo. -
Ja dostałam rożek, ale myślę ze się przyda dla męża, który na pewno będzie sie bał na poczatku maluszka trzymać. I moze dla dziadków, którzy 20 lat dziecka nie trzymali
Szczęśliwa mamusiu, szerokiej i bezpiecznej drogiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 18:56
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa oczywiscie nikomu nie narzucalam, ze nie ma kupowac rozka tylko napisalam, ze ja nie lubie i mi bardzo sie nie przydal, nawet jako kolderka.. lezy pod lozkiem i zajmuje miejsce, ale nowego jakos tak nie chce wyzucic.. no coz corka bedzie miala faze na zabawe lalkami to dostanie dla lali
-
hejka, wpadam Wam tylko powiedziec, że warto się wybrać do sklepów Tape a loeil. Byłam w nim pierwszy raz. Ubranka mają cudne, a są teraz mega obniżki. Np. trójpaki body z długim rękawem za 26zł. Tutaj ich stronka http://www.t-a-o.pl/
Pozdrawiam wszystkie! Jutro Was nadrobię! -
nick nieaktualny