X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi tez sie nudzi, nikt nie pisze i nawet nie ma co poczytac... ja wybieram kolor wozka, bo jest ich 70 i za cholerke nie wiem ktory wybrac.

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jakie kolory lubisz?

l22nhdgeccid541p.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś znalazłam szafę w idealnym stanie, jutro podjedziemy i może kupimy. Dzieki temu wreszcie będę mogla sie zabrać za wyprawkę dla malej, bo w tej chwili nie mam w ogóle miejsca. Oby sie udalo :)

nenka2 lubi tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    A jakie kolory lubisz?

Hmm ciezko powiedziec :P pomaranczowy mnie zaciekawil, i kojarzy mi sie z pazdziernikiem i dyniami i jest taki zywy.. no i mam pare pomaranczowych ubranek i sa slodkie

• aanaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.slowdaylong.pl/drodzy-rodzice-nie-wyrzucajcie-kasy-do-smieci/

Artykuł mamy na temat gadżetów dla dziecka, na jakie się nacięła. Niektóre punkty dają do myślenia :)

stokrotka25, nenka2, jaroszka lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kumpela ma chicco pomarańczowy i jest super

nenka2 lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heeej ! o za to ja bede miala co czytac ! Wracam do was :) jeszcze jakies 700km i bede w domku a od jutra lektura ! trzymajcie sie milego wieczorku :*

lojkalojka, IviQ lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szerokiej drogi

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do linka ktory wyslalas aanaa
    Mi najbardziej ze wszystkiego nie przydal sie rozek.. nie lubie ich.. zamiast cieszyc sie bliskoscia dziecka to trzymasz wielka poduche wypchana dzieckiem hehe..
    a tak ti zadnych gadzetow jak sterylizatory, podgrzewacze przewijaki, stelaze do wanienek nie kupowalam, bo dla mnie to po prostu bylo zbedne, bo po co mi to?

Z takich dodatkowych rzeczy kupilismy jedynie chustawke od 0 do 12mcy eletryczna, byla codna.. corka w niej zasypiala, nie musialam jej lulac.. no i jak bylam czyms zajeta to dziecko przy mnie w niej siedzialo.

• aanaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam rożek, ale myślę ze się przyda dla męża, który na pewno będzie sie bał na poczatku maluszka trzymać. I moze dla dziadków, którzy 20 lat dziecka nie trzymali ;)
    Szczęśliwa mamusiu, szerokiej i bezpiecznej drogi :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2015, 18:56

iv09hdge6yql001e.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja rożka używałam za to nie używałam elektrycznego laktatora, sterylizatorów, podgrzewaczy, butelek ani smoczków.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie róbmy z naszych mezow takich sierotek :) :)
    moj tez niby sie bal wziac na rece, a jak wzial to na okrogla ja nosil w roznych pozycjach hehe :)

• Nynusia Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam rożek ale w razie czego wykorzystam go jako kolderke

l22nhdgeccid541p.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z mojego nie trzeba robic sierotki :) jak mu moja siostra podała 2latkę to trzymal jak cuchnące jajko pod pachy :D bal się ją uszkodzic :D

nenka2, BATTINKA lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A któraś z Was poleca zestawy z Tommee Tippee? (laktator, butelka)

atdc6iyehd9qphks.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja znajoma bardzo chwali wdzystko z tej firmy i chyba tez sie skusze, choc jeszcze nie wiem.
    rozek zaryzykuje kupic, najwyzej bedzie jako kolderka ale reszta gadzetow dla mnie zbedna;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja oczywiscie nikomu nie narzucalam, ze nie ma kupowac rozka tylko napisalam, ze ja nie lubie i mi bardzo sie nie przydal, nawet jako kolderka.. lezy pod lozkiem i zajmuje miejsce, ale nowego jakos tak nie chce wyzucic.. no coz corka bedzie miala faze na zabawe lalkami to dostanie dla lali :)

• ss Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rozumie,tylko pisze ze jednak zaryzykuje;) moze przyda sie jak rodzina bedzie odwiedzac to podam im dziecko w rozku;) a jak sie nie przyda to juz trudno;)na lato bym napewno nie kupowala ale ze to pazdziernik to kupie;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 21 czerwca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka, wpadam Wam tylko powiedziec, że warto się wybrać do sklepów Tape a loeil. Byłam w nim pierwszy raz. Ubranka mają cudne, a są teraz mega obniżki. Np. trójpaki body z długim rękawem za 26zł. Tutaj ich stronka http://www.t-a-o.pl/

Pozdrawiam wszystkie! Jutro Was nadrobię!

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 czerwca 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze troszke i bedzie 100dni do konca ciazy :) wyobrażacie sobie to?

polkosia lubi tę wiadomość

‹‹ 1100 1101 1102 1103 1104 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ