Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja do tej pory nie wiedziałam jaki wózek dostanę no i dowiedziałam się w weekend.
Wózek to Marita i fotelik Millo. Jaki kolor nie wiem ale z tego co pamiętam to jakiś ciemny. Opinie są ogólnie dobre i cena z tego co widziałam lekko ponad 1500zł.
Gdyby ktoś był zainteresowany to przesyłam stronę firmy http://www.roan.pl/
Mam nadzieję że będzie sprawował się dobrze, a z tego co czytałam raczej opinie są ok.
-
Agu i Anggela wszystkiego najpiękniejszego na nową drogę życzę
Ale no Angela nie zazdroszczę takich przebojów - wyobrażam sobie że musiałaś być kłębkiem nerwów i należy Ci się teraz meeega odpoczynek i relax
hmm aanaa ja też chcę te worki i kartony ciuchów!Chętnie bym się pobawiła w przebieranie, przekładanie i składanie jakbym miała taki zapas ciuszków
Arielka - normalnie SZACUN hehe:)
A mój Mały ma dziś jakiś szalony dzień - kopie, stuka, puka i się wierci ciągle
Mam nadzieję, że nic mu nie przeszkadza tam i tylko nadmiar energii wyładowuje
Bo wczoraj to był cicho sza.aanaa lubi tę wiadomość
-
Witam sie dziewczyny
wlasnie belly pokazuje mi ze zostalo 100 dni do porodu!! Oh jak cudownie moja 2 stodniowka
co do ubierania dzoeciaczkow tez sie zastanawialam czy pod pajacyk zakladac body z krotkim czy z dlugim rekawem..? No i czapeczke musi miec zalozona caly czas? Czy w domu juz nie trzeba?
Przyszla dzisiaj do mnie paczka z apteki gemini chyba mam juz wiekszosc rzeczy
Powoedzcie mi dziewczyny jaki zapas pampersow robicie i chusteczek nawilzonych?
A co do wozka czy pierzecie to obocie ze srodka ktore da sie zdjac?
Gratuluje wszystkim mamusia ktore zmienily stan cywilny!!
Ursa kiedy bedziesz miala wyniki badan?IviQ, zakocona, Little Frog, Lexie lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Ja do tej pory nie wiedziałam jaki wózek dostanę no i dowiedziałam się w weekend.
Wózek to Marita i fotelik Millo. Jaki kolor nie wiem ale z tego co pamiętam to jakiś ciemny. Opinie są ogólnie dobre i cena z tego co widziałam lekko ponad 1500zł.
Gdyby ktoś był zainteresowany to przesyłam stronę firmy http://www.roan.pl/
Mam nadzieję że będzie sprawował się dobrze, a z tego co czytałam raczej opinie są ok.
Wózek śliczny! Pierwszy raz widzę te wózki. Ale wagę tez maja niezła...15 kg, bardzo ciężkie. Bugaboo ma chyba 9 kg, no ale jako, że mi go odradzają to zdecyduje się na Expandera...mimo, że też ponad 14 kg waży. Jej czy Wy też macie taki problem z wyborem?ola.321 lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
nick nieaktualny
-
Ja stety/niestety nie wybierałam
, waga faktycznie jest spora
ale ja nie będę go dźwigać więc nie miało to dla mnie większego znaczenia.
Później jak coś kupię tylko spacerówkę, ale najpierw zobaczę jak się ta będzie sprawowała.
Widziałam że dużo tu linków z wózeczkami swego czasu było wklejanych ale ja tylko oglądałam bo wiedziałam że będę miała od rodziny.
-
my wózek kupujemy babydesign lupo comfort albo babydesign husky. Nie mogę się zdecydować
nenka, ja myślałam, że czapeczkę dziecko noworodek musi cały czas cienką nosić, bo po prostu za mało chroniona główka od zimna jest i łatwo się wychładza.. -
Zakocona mnie się bardziej podoba ten pierwszy
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Majaa, niby mi też, ale ten husky jest ocieplany, a rodzimy na jesień, więc nie trzeba by było całego zestawu zimowego dodatkowego dla dziecka kupować. Sama nie wiem..
Chcesz się dopisać do listy? Podaj swój TP, płeć dziecka i imięMajaaa lubi tę wiadomość
-
Ufff nadrobiłam
Widze ze fotogaleria coraz bogatsza , brzuszki piekne i łowy z polowań zakupowych także
Agu gratuluje raz jeszcze i zycze wszystkiego dobrego na tej nowej drodze zycia- pięknie wygladałaś i te włosyyyy ...
Ja przez ostatnie dni latałam zdawać indeks do dziekanatu oraz prace bo juz 10 lipca obrona
Zrobiłam też troche zakupów - udało mi sie dostac w ciucholandzie kombinezon nowy z metka oraz dwie pary spodenek i sweterek ..znowu wydałam grosze a mały ma kurteczke na zimę
Wybralismy tez wózek , decyzja padła na nowy Camarelonie wiemy tylko czy model CARMELA czy CARERA ..
-
24.10 dziewczynka, imienia wciąż brak;)
zakocona lubi tę wiadomość
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
Decyzja o AZ💚
Hej mamusie ja wpadłam szybko tylko oznajmić ze mamy wśród Nas dziś solenizantke jest nią Kasia82
Kasiu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Samych radości i pomyślności. SSzczęśliwego rozwiązania i spełnienia najskrytszych marzeń ;*Lexie, Kasia82 lubią tę wiadomość
-
Majaa, dopisane
Kasia82, wszystkiego najlepszegoszybkiego porodu i zdrowego maluszka!
A ja przypominam, że dziś Dzień OjcaJa prezenty dałam mojemu L w piątek już, bo się doczekać nie mogłam, żeby je zobaczył
Ale życzenia jeszcze muszę złożyć.
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Kasia wszystkiego najlepszego!
A u mnie problemow nie moze zabraknac. Wlasnie sprawdzilam co i jak z moim zwrotem podatku, bylam w kwietniu u ksiegowej bo mialam do zaplaty 10 tys kr, cos zrobila mowiaz ze jest blac i powinnam otrzymac 17 tys kr a teraz mi przychodzi ze do zaplaty mam 4 tys kr ! Denerwuje sie, dzwonilam do niej i oddzwoni do mnie dzis i bedzie to naprawiac
Boziu kiedy to sie skonczy ?Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Ewalika,myślę,że body z krótkim rękawkiem jak w domu a na spacer z długim.Jeśli chodzi o czapeczke to sama nie wiem.. Pieluch i chusteczek narazie jeszcze nie kupiłam,zostawie to chyba na sam koniec a dziś zrobiłam zamówienie na gemini i tez już raczej wszystko będę miała
Oprócz wózka i łóżeczka bo jakoś nie jestem jeszcze zdecydowana..
Aaaaa.. wysłałam prośbe o dołączenie do grupy na fb