Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tadam!
Czekam na męża i próbujemy
Zapraszam!!!
Szkoda, że nie można przesłać zapachu
Agania jak cos, to ja już tez mam przepis zapisany!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 16:21
polkosia, BATTINKA, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, Lucy7, mała.mi, estrella, onka, agania, Little Frog, Nynusia, Magnosia, Lexie, lili_madlen, IviQ lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Madu wow ! Twoja jak z cukierni ! Cudenko
Battinka dokladnie tak jak napisala Madu , czekamy na fotkiJa ja robilam pierwszy raz w zyciu
Polkosiu Ty tez dasz rade
ps. Teraz wcinamy czzeresnie! Dzis jestem caaaly dzien glodnamadu, polkosia lubią tę wiadomość
-
Witam Was. Nie mam czasu za bardzo ostatnio się udzielać ale czytam na bieżąco
agu gratuluję i wszystkiego dobrego wygladalas pięknie. I całej reszcie gratuluję udanych wizyt i slicznych dzieciaczkow. .. smaka ta chałka robicie ale ja przy cukrzycy niestety nie mogę bo dzidzia ważniejsza chociaż niekiedy zdarza mi się zgrzeszyc jakimś lodem lub mini cukiereczkiem. .. wstawię wam podwieczorek cukrzyka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 16:54
-
witam się
dość późno jak na mnie
magnosia super brzuszek!!
ewwiel - tylko 3kg? zazdroszczę!
mała.mi - córcia super i fajnie ze będziesz miała okazje ją podpatrzeć za tydzień! Ja na ta chwilę ostatnie w 3D miałam 14tygodniu. Mały gdzieś maszerował, bo nogi i ręce fajnie ułożone a głowa skierowana centralnie "do aparatu" Pewnie będzie uwielbiał robić selfie
dziewczyny chałki Wam wyszły pierwsza klasaJa jak robię to z suchych drożdży
Super Wam te chałki wyszłypo mojej już śladu nie ma... ale drożdże zostały więc chyba jeszcze jedną zrobię
Szczęśliwa mamusiu ja też ciągle bym coś jadłakupiłam sobie dziś arbuza, czereśnie i truskawki... ciekawe czy coś na jutro zostanie
Ktoś tu pytał o zmęczenie itd... ja zauważyłam, że nie jestem już w stanie tyle zrobić co kiedyś... mała się tak rozpycha, że czasem mi tchu brakuje... pewnie na przeponę uciska... dlatego kiedyś mieszkanie sprzątałam w sobotę do południa, a teraz zaczynam już od czwartkurozkładam sobie sprzątanie na 3 dni i dzięki temu na spokojnie mogę ogarnąć... jak tak dalej pójdzie to niedługo cały tydzień będę sprzątać... codziennie jedno pomieszczenie
szczesliwa_mamusia21, madu lubią tę wiadomość
-
Też takie podwieczorki lubię
Ostatnio wcinam czereśnie, nie moge sie powstrzymać przed kupnem. No i arbuzy. Truskawki mi sie juz troche znudziły. Czekam na borówki z niecierpliwością
Estrella jeszcze raz dzieki za przepis;)estrella, szczesliwa_mamusia21, Kasia82 lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
nick nieaktualny