Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aż ciężko uwierzyć, że tyle osób akurat dzisiaj ma ochotę na żurek i szczawiową Może to kolejna ciążowa zachcianka.
A z tego co pamiętam.
Ja generalnie od jakiegoś czasu mam też ogromną ochotę na lasagne z biedronki. A to takie nie zdrowe, tam pewnie glutaminiany sodu, benzoesany, konserwanty, soja z gmo i jeszcze mięso strasznej jakości. Na razie udaje mi sie oprzec pokusie. Jak już nie mogę wytrzymać to odparowuję na patelni pomidory z puszki z połową łyżeczki ostrej papryki.
Czy ktos jeszcze ma taką straszną ochotę na śmieci? -
Ana Sęk w tym, że w tej lasagne z biedry najpyszniejszy jest ten kremowy ser... A tego w domu nie zrobię. Oczywiście próbowałam robic samej... ale to jednak tak nie smakuje. Zwłaszcza, że po prostu nie jestem w stanie znieśc zapachu, surowego mięsa i smażonego (nie wspomnę już o robieniu wywaru).
W końcu ugotowałam i zmemlałam z pomidorowym farszem brokuła, zeby chociaż troszke imitowało strukture farszu lasagne... Nie było to niedobre, no ale nie był to też wymarzony śmiec A narobic się troszkę trzeba -
polkosia nic się nie stanie ja to mam ochotę na pizze,zupę kokosową z trawą cytrynową i kurczakiem (z pobliskiego chińczyka), czekoladę...w sumie ciągnie mnie do niezdrowego
Ale dziś rozsądek zwyciężył (poza czekoladą białą z całymi orzechami laskowymi) i zjadłam warzywny obiad w myśl o tym, że jutro jest tłusty czwartek a w sobotę idziemy do restauracji jakaś równowaga musi byćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 19:05
-
Hej ale można się dużo dowiedzieć tutaj dobrze że jest nas dużo każda wie coś i dzięki temu można uniknąć kilku przykrych sytuacji
Ja dzisiaj robiłam porządki w szafach i tak mi zeszło potem pouczyłam się z córa i teraz czekam na męża . Ochota mnie wzięła na zapiekanki i wysłałam go do sklepu
Kupiłam dziś bilety i jestem przez to szczęśliwa . Święta wielkanocne spędzę z rodzicami dawno się z nimi nie widziałam a ja z mama jak z dobrą kumpela wejdę już w drugi trymestr to nie powinni mi robić problemów z lotem usg mam 21 i to już przed ostatnie , drugie w 12-13tyg a potem już nie wiem . Nie mogę się doczekać bo jednak cały czas się myśli czy serduszko zaczęło bić czy nie eh . Swoje trzeba wyczekać , niestety ale są też plusy chyba już to pisałam
Cieszę się że u was wszystko okej i czekamy na Wasze badania
Miłego wieczorku :-* :-*
Anastazjaaa myślałam dzisiaj o Tobie dobrze że napisałaśFatim, Anastazjaaa, miska2503, paula1 lubią tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:Czy ktos jeszcze ma taką straszną ochotę na śmieci?
za mną łazi pizza lub Mc Donald ale nie chcę się tym żywić pizze może zrobimy w domu w weekend [/QUOTE]
ja mam ochotę na szczawiowa wiec dziś zajadam i pomidory, reszta jest feeeMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Aanaa to zjedz golonkę lub boczek kto powiedział, że tłusty czwartek ma być słodki
Może przejade się do polskiego sklepu jak dostane to zakupieMałgorzatka lubi tę wiadomość
-
Mi się włączył apetyt na pomarańcze i mandarynki mniam mniam. Kwaśne produkty uwielbiam, natomiast jezeli chodź o tłusty czwartek to na słodycze mnie nie bierze. Jedynie Michalki. Wiec dla mnie to będzie kwaśny czwartek
Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
ja dzisiaj też miałam dzień jedzenia.... cały czas glodna... cały czas musiałam cos jeść... i na niezdrowe tez mam ochote... szczegolnie na frytki z MC Donalds... z racji ze nie chce mi się jechac obrałam wlaśnie ziemniaki i zrobie swoją "zdrowszą" wersje z piekarnika
Fatim, polkosia, Małgorzatka lubią tę wiadomość