Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc dziewczyny wlasnie wrocilam z wizyty u lekarza.. nareszcie zobaczylam moje malenstwo i uslyszalam serducho cóż za uczucie :*
Witam wszystkie nowe mamy
Milego wieczoru wam zycze siadam właśnie zeby was nadrobicMuffinka1019, FreshMm, Małgorzatka, aanaa, paula1, ola.321, zakocona, Natka88, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Muffinka1019 wrote:Ewalika, cudnie! Opowiadaj
Widze ze dzisiaj ktolowal temat zup ja tez dzisiaj robilam krupnik uwielbiam go
A mowiac o jedzeniu jestem strasznie glodnaFreshMm, Muffinka1019, Małgorzatka, paula1, polkosia, Bunia86 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Co do toxo to mój kot nie wychodzi, ogródka nie mam więc chyba będzie mi łatwiej się wybronić przed tym
Jeśli chodzi o jedzenie to ja też dziś postawiłam na mało zdrowe jedzenie pochłonęłam kebaba popijając pepsi ale musiałam bo tak mi się chciało.
2h przed tym zjadłam zupkę ogórkową... czekały pączki na mnie domowej roboty i pewnie bym opchnęła ale bałam się ze mnie zemdli
Co do lasagne to ja robie lasagne sama ale nie z makaronem lasagne tylko z naleśnikami, taki twór ale tańszy i o niebo lepszy jeśli chcecie przepis mogę wrzucić bo jest na prawdę przepyszna nie wymaga dużego wkładu finansowego i nie spędzam nawet godziny nad nią
Co do zupy szczawiowej też nie miałam okazji spróbować.
Co do owoców morza- nie przepadam, jadłam raz i podziękuję
Marzy mi się jutro pączek z bitą śmietaną i drzemem w środku oblany polewą czekoladową mmm
Ewalika bardzo serdecznie Ci gratuluję!!!
Ewalika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwalika wrote:Lekarz od razu widzial ze serduszko bije bo sie usmiechal ale nie obracal w moja strone monitora wiec sie wystraszylam ze znowu nic:( ale za chwile mi pokazal i cos tam zmienil zeby bylo slychac jak bije.. eh niesamowite normalnie zaczelam sie cieszyc jak glupek malenstwo ma 5mm a serducho bije 118 uderzen jak mi sie uda to wstawie pozniej zdjecia
Cudowna wiadomość! To musi być coś super hiper fantastycznego Wielkie gratulacje! Oczywiście czekamy na fotkiEwalika lubi tę wiadomość
-
FreshMm wrote:ja jestem wielbicielką owoców morza i tego najtrudniej mi było sobie odmówić - skoro w ciąży nie można, jednak ich nie jem a teraz przed mdłości to i tak prawie nic przegryźć nie mogę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 21:03
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam abonament w LUXMEDZIE i dostałam taki pakiet badań do zrobienia (do 10 tygodnia), a w nim cytologię szyjki macicy (?!) i badanie czystości pochwy (?!). Tej cytologii się boję, bo czego oni chcą od mojej szyjki... (ostatnie badanie miałam robione w listopadzie w ramach badań przed ciążą).
Miałyście też robioną cytologię już w trakcie ciąży? -
Polkosia, Ursa co do technikum to ja miałam ten sam problem rodzice jak usłyszeli, że chce iść do technikum to mnie wyśmiali, jednak ja raczej zawsze stawiam na swoim i tak było w tym przypadku, zrobiłam Technika Informatyki, ale że finanse nie pozwoliły mi zaocznie studiować informatyki wszystko poszło w łeb zostałam tylko z zawodem Technik Informatyki a studia skończyłam w innym kierunku, może kiedyś uda mi się jeszcze wrócić do tego zawodu, ja w ogóle jestem dziwna, cała rodzina się ze mnie "śmieje"- tu technikum Informatyczne, tu dodatkowo kosmetyczka, studia skończone Administracja a zawód specjalista d/s ubezpieczeń nie w kij ni w oko nic ze sobą nie ma to wspólnego
polkosia lubi tę wiadomość