Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asieńka_86 wrote:Katarzyna nie nakrecaj sie. Bole sie zdarzaja, tylko zeby z krwawieniem nie wystepowaly. Im wiecej stresu tym wiecej bedziesz odczuwac. Rozluznij sie i idz spac
Nie nakręcam, chciałam wiedzieć czy któraś z Was tak ma. Nie chcę czytać na necie co to może oznaczać, bo pewnie doczytałabym się jakiś dziwnych chorób ;p -
Katarzyna87 wrote:Macie takie chwilowe - do minuty max - kłucie, ciągnięcie w okolicy jajnika? Zawsze było lekkie, ale przed chwilą trochę się przestraszyłam.
Ból jakby się jajnior spiął i nie chciał się rozluźnić. Nie był to typowy skurcz jak na @.
Mam dokładnie tak samo!!! Dziś ze 3x pod rząd, mega mocne ukłucie. Kilkanaście sekund.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Co do owoców morza to oczywiście że nie można wszystkich jeść takie mule które są surowe w zasadzie i nawet nie wszystkie krewetki przyrządza się na gorąco . Lepiej unikać takich wymyślnych potraw ryby jak najbardziej ale żadne sushi czy jakieś takie dziwadła (sorry ale ja nie lubię owoców morza fuj dlatego tak piszę ) więc dobrze robisz że rezygnujesz z tego
-
Dobranoc śpijcie smacznie :-*
Kasiu nie denerwuj się ja również przechodziłam te bóle , jeśli coś Cie nie pokoi bardzo skontaktuj się ze swoim ginem :-* trzymam mocno kciuki za Was i uśmiechnij się beta była piękna tak będzie dalej -
Mnie też nieraz coś mocniej zaboli. Czasem tak zakłuje czasem jak na okres, głównie wieczorami i nocą.
Śpijcie dobrze
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Dziewczyny słabo mi Mam wynik dzisiejszej bety
Dzisiaj wynik 4174 a przedwczorajszy to 2876
HCG podwaja się co 3 dni 17 godzin (89 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 4174 mlU/ml (45.1%) (poniżej normy).
Jestem załamana a w horoskopie pisali, że to będzie pechowy dzień. W piątek mam dopiero ginekolog państwowąFreshMm lubi tę wiadomość
-
Fatim, a to nie jest tak, że powyżej 1000 to on coraz bardziej zwalnia? Bierzesz coś na podtrzymanie? Sprawdzałaś sobie może progesteron? Ale i tak wg mnie nie powinnaś panikować, bo beta nie przyrasta tak zawsze szybko. Jak jest w tysiącach, to wolniej rośnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 23:18
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Przyrost powinien wynosić:
- 66% w ciągu 48 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
- 114% w ciągu 72 godzin w przedziale do 1 200 mIU/ml
- podwojenie w ciągu 96 godzin w przedziale 1 200 - 6 000 mIU/ml
- w późniejszej ciąży przyrost może być jeszcze niższy
Sama widzisz Podwaja się do 96 godzin powyżej 1200.Fatim lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kalkulator może być zaprogramowany, że ma się podwajać zawsze co 48h. Pewnie się nie chciało pisać skryptu informatykowi Nie martw się. I tak dużo wzrosło. Jak masz dupka, to ja bym czuła się bezpiecznie. Stres to najgorsze, oddychaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 23:22
Fatim, aanaa lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia co ja bym bez ciebie zrobiła...podnosisz mnie na duchu - dziękuję. Trzymaj kciuki za piątkową bete i wizytę. Jeśli nie będzie potrzeby to poza piątkiem już nie robię tej cholernej bety, to zbyt duży stres jak dla mnie...
polkosia lubi tę wiadomość
-
Witam się z rana. Dzisiaj po pracy planujemy jechać do naszych rodziców i powiedzieć im o ciąży.ciekawe co powiedzą? Ponieważ mieliśmy na sierpień wyznaczoną datę ślubu a tu taka niespodzianka. A co tam u was z rana?
polkosia lubi tę wiadomość
Zosia
-
Fatim Polkosia ma calkowita racje, przy takich wartosciach wzrost jest duzo nizszy, a kalkulatory sa zaprogramowane na te początkowe wartosci. Dlatego pizniej juz nie robi sie bety bo to niepotrzebny stres
polkosia, Fatim lubią tę wiadomość
-
Fatim wrote:Dziewczyny słabo mi Mam wynik dzisiejszej bety
Dzisiaj wynik 4174 a przedwczorajszy to 2876
HCG podwaja się co 3 dni 17 godzin (89 godzin).
Średni dwudniowy przyrost to 4174 mlU/ml (45.1%) (poniżej normy).
Jestem załamana a w horoskopie pisali, że to będzie pechowy dzień. W piątek mam dopiero ginekolog państwową
Fatim ja przy niższych wartościach miałam przyrost 50%. Nie brałam dupka, bo mój ówczesny ginekolog uważał, że jest ok. Skończyło się zatrzymaniem akcji serca, płód przestał się rozwijać.
Naczytałam się wtedy wielu porad w necie, na Polskich i zagranicznych stronach. Najważniejszym jest, że beta rośnie! Nie załamuj się, nie przejmuj wynikami, bo to nic nie da. Idź do lekarza i powiedz jak wygląda sprawa.
U mnie - ale jak pisalam wcześniej, to były dużo niższe wartości i beta wtedy powinna przyrastać min 60% w ciągu 2 dób
z 77 na 119 w 2 dni - 54%
z 2930 na 4292 w 3 dni - 29%
ostatnie badanie miałam przed zabiegiem i z 6000 spadło na 5000 w ciągu 2 dni. -
Asieńka_86 wrote:Fatim Polkosia ma calkowita racje, przy takich wartosciach wzrost jest duzo nizszy, a kalkulatory sa zaprogramowane na te początkowe wartosci. Dlatego pizniej juz nie robi sie bety bo to niepotrzebny stres
Amen
Ja jak widzisz strzelałam betę często - nie ma sensu!polkosia lubi tę wiadomość