Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewalika wrote:Czesc dziewczyny wlasnie wrocilam z wizyty u lekarza.. nareszcie zobaczylam moje malenstwo i uslyszalam serducho cóż za uczucie :*
Witam wszystkie nowe mamy
Milego wieczoru wam zycze siadam właśnie zeby was nadrobic
Ewelika super ja jutro na 9 do lekarza ale tak się boje zeeeeee. ... -
Zgadzam sie, w ciazy cytologia jest OBOWIAZKOWA. Sama mialam robiona na sam koniec wrzesnia i mam sie przypomniec na najblizszej wizycie co do pobrania wymazu do badania.
polkosia lubi tę wiadomość
-
Zakocona, wolę nie jeść profilaktycznie nie wiem, czy te w pizzy lub daniach na patelnię są dobrze dogotowane, nie wiem też, czy ja je wystarczająco dobrze przyrządzę... słyszałam, że mogą mieć jakieś "bakterie", a samo słowo "bakterie" wystarczająco mnie odstraszyło
Chociaż oczywiście, piszą, że właśnie tylko SUROWYCH nie można jeść i nawet mój P. mi mówi, że mogłabym jeść, to jakoś tak nie umiem się przekonać.
-
aanaa wrote:Ja poproszę przepis na lasagne z naleśnikami
Na Kwestii Smaku jest taki przepis, w ogole sa tam same zawsze wychadzace rzeczy
A co do paczkow, to mi sie przypomnialo, ze na Krupowkach jest jedna z nowszych kawiarnii i maja tam takie wielkie paczki , maja z 15cm srednicy! Ale bym teraz takiego wciagnela -
nick nieaktualny
-
W ogóle to dzwoniłam dziś do swojego rodzinnego lekarza zapytać się czy dostane skierowanie na badania i wiecie co usłyszałam, że jak jestem w ciąży to rodzinna mi nie da skierowania tylko gin a jak chodzę prywatnie to mam prywatnie na badania iść...noo chyba, że przyjdę do nich i powiem, że bardzo się źle czuję to może dostane skierowanie... byłam w szoku
-
Polkosia pójdę tam grzecznie jak już będę wiedzieć jakie badania będę musiała mieć zrobione a jak nie da skierowania to zrobię awanturę :]
Ania24 to trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie dobrze
A teraz zapadam w błogi sen
Dobrej nocki dziewczynki