Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja to z czystej ciekawości chce zobaczyć i mniej więcej wiedzieć czego sie spodziewać. Tak samo ja zdjęcia USG oglądam. Polkosia każdy ma jakies swoje niedoskonałości, nie martw się, nikogo byś nie wystraszyła ja się smieje, bo jeszcze brzuch mam plaski, ale za to mój brazylijskie posladki z wystającym juz brzuchem będą wyglądać komicznie jak równoważnia.
-
Kasia, ja mam dokładnie tak samo. Wczoraj wypięłam brzuch i wykorzystałam przywileje kobiety ciężarnej w kolejce Wszyscy mnie przepuścili bez problemu...
FreshMm, Betti-85, Katarzyna87, Magnosia, Natka88 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Witajcie Dziewczyny! Ja też dawno się nie odzywałam, bo musiałam trochę wyluzować, ale czytałam was regularnie. Wczoraj byłam na usg i jest fasolka 9,5mm z bijącym serduszkiem także jestem szczęśliwa i trochę się uspokoiłam i trzymam kciuki za wasze wizyty !
FreshMm, polkosia, ola.321, Katarzyna87, Muffinka1019, Kaśku, Natka88, paula1 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny Według OM zaczynam dzisiaj 9 tydzień, według USG 8 tydzień CO oznacza.... tamtadadam! Że jeszcze nigdy nie byłam tak bardzo w ciąży
Całkiem dobrze się czuję, piersi ciężkie ale nie bolą, mdłości były tylko chwileczkę Wyspałam się jak nigdy!
Życzę wszystkim miłego dnia. A co do brzuszków nie ma co się wstydzic Dziewczyny Wrześniowe już jakiś czas wrzucają swoje Wierzcie mi nie wszystkie są idealnie wycwiczone. Pamiętajcie również, że z punktu widzenia biologii tkanka tłuszczowa jest niezbednie potrzebna kobietom do rozrodu. Komórki tłuszczowe również odpowiadają za wydzielanie jednego z hormonów płciowych
A tu moja ukochana akcja:
polkosia, ola.321, Betti-85, Katarzyna87, Kaśku, paula1 lubią tę wiadomość
-
Tak polkosia u mnie szybciej, ale od razu zaznaczam, żeby dziewczyny się nie stersowały , że ja miałam bardzo wcześnie owulację i lekarz wczoraj ocenił ciążę na starszą niż według OM i wyszło mu 6t6d Termin porodu 1 październik
Katarzyna87, polkosia, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Ja mam dość specyficzną figurę, jestem klepsydrą, mam duży, ale nie ogromny biust - 70/75E, dość wąską jak na cycki talię, potem wałeczki miłości na plecach i brzucholek. Biodra szerokie, nogi masywne.
Pociesza mnie, że moja koleżanka w ciąży przytyła 25kg, a potem karmiąc i opiekując się dzieckiem szybko schudła -
Betti, a którego dc wypadła Ci owulka?
Kasia, ciesz się z takiej figury! Podobno dzieci wyskakują jak z masła Z takich szerokich bioderek. Ja niestety jabłko. Nogi i ręce szczupłe, a brzuch jak...
Tylko dziewczyny nie przenoście się na wrześniówki przypadkiem! Bo już się zżyłam z WamiKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Betti, całkiem możliwe nawet data wyliczana z USG może miec poślizg 2 tygodnie plus-minus
Ja od początku miałam przeczucie, że rozpakuje się w październiku. Nie wiem dlaczego... Mi na pierwszej wizycie obliczyła termin porodu na 26 września. Ale mi się ponad tydzień owulacja przesunęła, co wiedziałam od początku gdy pojawiły się kreseczki na teście. Nie było innej możliwości, bo zaszaleliśmy z mężusiem raz bez zabezpieczenia Właśnie na Trzech Króli
A co do figury ja jestem typową wazą. Stosunkowo duży do reszty figury biust, wysoko talia, łagodne biodra i dośc długie nogi. Generalnie figura to była zawsze moja największa zaleta i myślałam, że będe za nią bardziej tęsknic a teraz sobie myślę, że oprócz figury mogłabym oddac tez zęby, o które tak długo walczyłam, żeby się tylko dzidzia zdrowa urodziła Jak się zmieniają priorytety w ciążypolkosia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie : jak to jest z tym lataniem w pierwszym trymestrze?Za miesiąc mamy wykupioną wycieczkę z mężem do Paryża, miał to być prezent na moje 30ste urodziny. Oczywiście bilety kupiliśmy zanim się dowiedziałam że jestem w ciązy i teraz nie wiem czy powinnam rezygnować? Lekarz powiedział, że jak to jest tylko na weekend to on nie widzi przeciwskazań, natomaist nic nie mówił o samym locie i zmianach ciśnienia z tym związanych. Wiecie coś więcej na ten temat?