Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Napewno w brzuchu nie był nawet w 9 miesiącu aż tak scisniety i mógł poruszać chociażby raczkami....rożek jest mimo wszystko bardziej obszerny, nie ogranicza ruchów. Poza tym ja będę kłaść dziecko w śpiworku z szerokim dołem i miejscem na ręce.
Tyle opinii ile mamus, dla mnie to jest jakiś bezsensowny wynalazek, ale oczywiście co kto lubi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 21:09
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
No właśnie tez słyszałam,ze dziecko lubi w rozku bo sie czuje jak u mamy w brzuchu:)
Wit C dodaje do letniej wody i rozpuszczam:) kupuje ja na allegro,dużo tego jest,bo jest coraz bardziej popularna:)
Dziewczyny przyznac sie ktora dawala przepis na pizze z patelni?? Bo chce jej osobiście podziękować za super przepis hehe,robiłam wczoraj i sie oboje z mężem i z Balbina zajadalismy hehe:)Nynusia, ewwiel lubią tę wiadomość
-
Muffinka przesliczne zdjęcie córci!
My też dziś oglądalismy naszego Tymka,waży 965g a mamusi przybyło 3 kg
Wszystko w jak najlepszym porządku,jedynie żelazo muszę brać..
Pytałam gina o ostatnie bóle podbrzusza i powiedział,że urządziłam sobie zdecydowanie za długi spacer.Szyjkę mam długa,śluz prawidłowy
No i kupiliśmy dziś wózek!
Jutro powklejam zdjęcia bo dziś już mnie spanie męczy (dzień pełen wrażeń)
Paulla masz pamięć rewelacyjną!Będziemy się przeprowadzać 15 lipca,więc to całe pakowanie i rozpakowywanie przede mną,ale juz sie doczekac nie mogę!!
Dobranoc mamusie i dzidziusie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 21:09
linka220, jaroszka, madu, lojkalojka, estrella, onka, PauLLa, Magnosia, Muffinka1019, zakocona, Blondik, IviQ lubią tę wiadomość
-
Lexie i Natalia no to zaczynamy 7 miesiąc
Dołączam do Was
Widzę Lexie, że dzisiaj byłaś na wizyciesuper że wszystko dobrze
My jutro na wizytęTak czekałam na 100dniówkę i w końcu ją przegapiłam...Dziś 98 dni
Dziewczyny wszystkie zdjęcia extraaaaaaaaaaaaaaaaaaastaram się nie omijać nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 21:16
jaroszka, Nynusia, Muffinka1019, nat_alia, Lexie lubią tę wiadomość
-
Dobra moze i działa uspokajająco, nie wiem i sie nie dowiem
ja poprostu nie mogę na to patrzeć....
dajcie spokój koniec tematu
Lepiej napiszcie czy cieszycie sie na nadchodzące upały afrykańskie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2015, 21:18
-
Jaroszka,jak sie zadna nie przyzna to Ci jutro rano wrzuć linka bo mam na sluzbowym kompie zapisane:)
Lexie,ale duży juz ten Twój chłopak:) zazdroszczę Ci ze masz juz wózek,ja nie mam czasu sie tym zająć... Po pracy jestem padnieta,czekam na L4 i wtedy cos mam nadzieje upoluje:)
Powodzenia w przeprowadzce!
Linka powodzenia na wizycie:)Lexie lubi tę wiadomość
-
Jaroszka hahahaha boże faktycznie ! Dziecko tortilla bardziej nie kebab: P
A co do mnie to nie ma brzucha nie ? Hahaha przykleja się do kręgosłupa chyba mały skubanczyka piersi zawsze miałam duże ale teraz większe ciut są: D
Ciąża mi weszła w nogi , ręce i piersi ciutke hahajaroszka lubi tę wiadomość
-
Dobra,ja tez ide spac,bo jutro do pracy:(
Dziewczyny które pracują,jak wy dajecie jeszcze rade?bo ja juz nie mam sily... Ide od 13 lipca na L4 a chca żebym do konca lipca została,ale nie ma szans,nie dam rady. Juz sie strasznie mecze,mam jeszcze więcej obowiązków niż jak nie bylam w ciąży i wracam z pracy padnieta...
Ciekawa jestem jak znosicie prace na tym etapie ciąży?
Ja 1 lipca zaczynam 3 trymestr to pora juz odpocząć
-
Dziewczynki pracujące podziwiam Was, te co maja swoją działalność to rozumiem, ale na umowie o prace to naprawdę warto skorzystać i iść wcześniej na zwolnienie, bo kiedy odpoczniecie jak nie teraz ??? Raczej nie na macierzyńskim, a zwolnienie na ciaze jest 100% płatne. W ogóle uważam, ze kobiety w ciazy nie powinny pracować to jest szczególny okres w życiu kobiety no chybaze kobiety chcą pracować to inna sprawa....
polkosia lubi tę wiadomość
-
Agus wozki adamex dla mnie sa rewelacyjne, my mamy upolowany adamex barletta:)
Haha ja na tego dzidziusia "kebab" tez nie moge patrzec ale nie przecze ze to moze i dobre.ja tam wybieram rozek lub spiworek, dla mnie bardzie humanitarne:D
Bylam na pierwszych zajeciach SR i jestem ciekawa ich bardzo bo zapowiada się ciekawie:)no i tez bylo o tych serach plesniowych ze jak najbardziej mozna.tyle ze te pasteryzowane i w niczym nie szkodza.