Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:Ten dwufazowy elektroniczny? Jakie butelki do niego dokupiłaś, czy jeszcze nie masz? Lub jakie planujesz?
Tak, dokładnie ten. Butelki mam też z Lovi takie przeciwko kolkom czy jakoś tak i dwie najzwyklejsze z Avent.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ewalika wrote:Kochane a spotkalyscie sie z tym ze kobiety po CC nie maja pokarmu ze im sie jakos laktacja nie rozwija? Mam kilka znajomych i szwagierke ktore mialy cc i brak u nich laktacji jakos nie mogly sobie z tym poradzic. Mojej szwagierce polozna powiedziala ze tak jest czesto.. chociaz jak dla mnie moze za szybko odpuszczaly.. ja w razie czego kupilam male opakowanie mm zebym miala ale mam nadzieje ze sie nie przyda..
Moja koleżanka rodziła CC i miała bardzo dużo pokarmu od razuKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny a ile placu sie za dostawę w tej aptece gemini, bo maja naprawde dobre ceny
-
Dzieki Ewalika, ceny naprawde maja powalające.
A ja oglądam wlasnie porody na Polsat cafe, rany jakie te nasze polskie szpitale sa w opłakanym stanie. Kiedys oglądałam ten program porody w wersji USA, tam to jest dopiero komfort poroduWiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:18
-
Zakręcona zmartwie Cię wlasnie jak ci tak nagle wyskoczy to rozstępy bedą....lepiej jak brzuszek rośnie z miesiąca na miesiąc wtedy ta skóra sie przyzwyczaja i nie przeżywa na końcu szoku.....aleeee oczywiscie byc moze sie mylę i rzeczywiście rozstępów nie bedzie ;*
Ps, jem śledzia i popijam kompotem, czy to nie dziwne ?Nynusia, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny a ile placu sie za dostawę w tej aptece gemini, bo maja naprawde dobre ceny
Ja płaciłam 5 zł. Zamówiłam tam cała "apteczna" wyprawkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:44
Majaaa lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
http://zmniejszacz.pl/zdjecie/277/2772360_IMG_20150630_202433.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
Usunelo mi cslego poprzedniego posta...nie lubie tableta;/
Stroj na sesje zdjeciowa:) gor
Gore musze powiekszyc, bo mi sie biust nie miesci:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 21:58
Nynusia, IviQ, lojkalojka, nat_alia, lili_madlen lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
lili_madlen wrote:Lexie dziękuję za informacje.
pojadę tam w najbliższym czasie bo też baaardzo chce takie zdjęcia
jeszcze jedno pytanko musisz się "prosić" o te zdjecia czy dają chętnie sami z siebie ?
Lili- z reguły dostaje po 2-3 zdjecia,na połówkowych mialam więcej.. z 6 chyba,dają do reki jak i wysylaja na mailaoczywiscie w razie czego możesz wspomnieć na początku wizyty,ze chcialabys kilka zdjec,na pewno dostaniesz
-
Cześć dziewczyny! Jej...za każdym razem jak wchodzę do sklepu z artykułami dziecięcymi, to ogarnia mnie panika...
za dużo tego wszystkiego, za duży wybór i sama nie wiem czego konkretnie potrzebuję. Skopiowalam sobie listę, która któraś z Was zamieściła jakiś czas temu, ale jeśli chodzi o kosmetyki, to co w zasadzie jest potrzebne? Czy takiego bobaska kapiemy juz w jakimś płynie? Sorki, nie mam niestety kogoś pytac o takie rzeczy, a weszłam na ta aptekę gemini i faktycznie ceny są w porządku, mogłabym juz coś pozamawiac, ale nie wiem co:p samych patyczkow nie zamówię
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
estrella wrote:Odebralam wyniki wczorajszych badan:
Wyniki glukozy:
Na czczo - 85
Po 1 h - 119
Po 2 h - 118
Zelazo w normie
Tylko wciaz lekka anemia, chociaz wyniki i tak troche lepsze niz poprzednio.
Zmartwily mnie tylko wyniki moczu bo wyszly liczne bakterie, a do tego pojedyncze erytrocyty... Wiec prawdopodobnie mam tam jakas infekcje tylko nic mnie nie piecze nie boli... Po drodze zajechalam do apteki i kupilam sok 100% zurawiny bo widzialam ze ktoras z was pila... Polecicie cos jeszcze?
Na bardzo liczne bakterie w moczu bralam żuravit i urosept 3x2estrella lubi tę wiadomość