X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel super ze na wizycie wszystko dobrze ! :*

ewwiel lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za chwilę Was nadrobię ale chcialam szybko rzucić pytanko czy dziewczyny które sa na własnej działalności przebywają obecnie na zwolnieniu lekarskim? bo mam kilka pytań...

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odebralam wyniki wczorajszych badan:

Wyniki glukozy:
    Na czczo - 85
    Po 1 h - 119
    Po 2 h - 118

Zelazo w normie

Tylko wciaz lekka anemia, chociaz wyniki i tak troche lepsze niz poprzednio.

Zmartwily mnie tylko wyniki moczu bo wyszly liczne bakterie, a do tego pojedyncze erytrocyty... Wiec prawdopodobnie mam tam jakas infekcje tylko nic mnie nie piecze nie boli... Po drodze zajechalam do apteki i kupilam sok 100% zurawiny bo widzialam ze ktoras z was pila... Polecicie cos jeszcze?

IviQ, Lexie lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wrote:
    Dziękuję Kochane moje za miłe słowa :) <3

Linka nie martw się,ja też przegapiłam studniówkę.. daj znać jak po wizycie!

Agaton,byle do l4,podziwiam Cie,że tak długo wytrzymujesz w pracy,ja bym nie dała rady..

Agania-gratuluję Oliwki :)

Fatim... jeju tyle przeszłaś..trzymam kciuki aby wszystko układało sie już po Waszej mysli!!

Wiedzma-kupiłam własnie w aptece gemini zestaw butelek z aventu natural za niecałe 80 zł (2 but 260 ml,2 but 125 ml,4 smoczki do karmienia,smoczek ortodontyczny i szczotka do mycia butelek) Avent ma bardzo dobre opinie a smoczki kształtem przypominają pierś matki.

Natalia,przykro mi,że nie kupiłaś nic ciekawego.. wiem jakie to uczucie bo zakupy dla Małego sprawiaja mi teraz większą frajdę niż gdybym cos dla siebie wzięła :)

Szczesliwa mamusiu,mam taką samą komodę tylko wenge,też od tego samego sprzedawcy.Zamówilam też z myślą aby pochować tam dziecięce ciuszki i akcesoria ale nie ma szans aby to wszystko tam zmiescic. Owszem,akcesoria tak ale na rzeczy nie zostaje zbyt duzo miejsca,chyba,ze tylko te na początek o małych rozmiarach.Oprócz tego komoda bardzo ładna tym bardziej,że taka cena ale i tak muszę zamowić druga większą bo sie nie pomieszczę... a upatrzyłam sobie taką z ikei:

http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10103347/#/60178613

niby na zdjęciu wygląda podobnie do tamtej ale oglądałam ją na zywo i jest większa,ma pojemniejsze szuflady

Lexie – piękne zdjęcia, wszystkie trzy :-) , wyglądasz kwitnąco! :-D
    Ja też będę kupować butelki Aventa, i chyba też kupię laktator elektryczny, bo czytałam dobre opinie, ale nie wiem, czy któraś z Was miała okazję testować?

Super wyszukałaś komodę i świetna cena!!! – też ją chyba kupię, bo szukałam czegoś takiego, ale jakimś cudem nie znalazłam na tej stronie :-P Może to dlatego, że to nowość, a tam nie zaglądałam :-) Dzięki! :-D

Lexie lubi tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny cudne fotki, cudnych dzieciaczków:)P

I radosć, że same pozytywne wieści z wizyt! oby tak dalej!:)

Estrella moja gin na bakterie kazała mi kupić femisept uro i brac 2x1. Też mnie nic nie boli a bakterie mam liczne.

estrella, Lexie lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella Ja miałam liczne bakterie i pilam sok 100% żurawiny i dwa dni i wyszło , nie liczne bakterie w moczu:)
    Pilam piec łykow dziennie , czyli piec łyżek dziennie mniej wiecej

estrella lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie dziękuję za informacje. :) pojadę tam w najbliższym czasie bo też baaardzo chce takie zdjęcia ;) jeszcze jedno pytanko musisz się "prosić" o te zdjecia czy dają chętnie sami z siebie ? :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny :-) bede pila ten sok, a za tydzien mam wizyte wiec zobaczymy co ginka powie :-) najwyzej dostane jakies leki...

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufffff powracam do Was! Ale aktywny dzien miałam ! Ogródek wypielony, porzeczki zebrane i zaraz bedzie kompocik :)

Zakręcona a u Was podobno tak: http://londynek.net/wiadomosci/Upaly+w+Wielkiej+Brytanii+Stoja+pociagi+i+topia+sie+drogi+wiadomosci+news,/wiadomosci/article?jdnews_id=30063

Boże oglądam uwagę ... O tym psie co go właściciel pobił, a potem żywcem zakopał .....

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę , ze po zurawince się bardzo poprawi spokojnie :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie +7,5 kg :-P Trochę mnie to wczoraj przeraziło, ale widocznie tak musi być ;-) Startowałam z wagą 55 (przy 170 wzrostu), teraz mam 62,5. Muszę przyznać, że czasami jem za dwóch, więc się doigrałam :-D :-P ;-) Ludzie z pracy mówią (pewnie z grzeczności ;-) ) że "nic nie przytyłam", i że "tylko brzuszek mi rośnie (i piersi)" :-D A Mężowi strasznie się podobają moje nowe kształty <3 ;-) (if you know what I mean ;-) )...

Wczoraj byłam na wizycie. Mój <3 Synek <3 waży już prawie 1 kg!!! Wszystko wygląda super i wyniki też mam dobre, nawet hemoglobina "piękna" jak to określił mój lekarz - jupi! Tylko TSH za mocno mi spada i muszę zmniejszyć dawkę leku - ta tarczyca spędza mi sen z powiek :-/
    Fajnie już czuć tego małego Bąbelka tak dobrze i często; potrafi już całkiem odczuwalnie, a czasami wręcz boleśnie kopnąć! :-D
    Nie mogę się doczekać października! :-D

jaroszka, lojkalojka, Magnosia, Lexie, zakocona lubią tę wiadomość

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey.
    My meldujemy sie tylko bo jutro przywoza meble moje w koncu i sprzątam już na zapas bo w niedziele przyjeżdżają moi rodzice. Ciesze sie i boje ich reakcji:D tata widział gołe ściany tylko a mama z opowieści zna ten domek...jejku i jutro wizyta...ekscytacja level hard :D

Gratuluje udanych wizyt zarówno wczorajszych jak i dzisiejszychh :*

Buźka:-*

IviQ, lili_madlen lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę ze wcozaraj się do prawie 1 rozgadałyści gdzie ja juz chrapałam dawno hihih

jaroszka ja wyjezdzam pod namiot nad wodę:) już się nie mogę doczekać.

Zakrecona a brzusio to Ci wyskoczy pewnie w pewnym momencie hihih chociaz z tego co widzę to w biuście siedzi :p

agania Oliwka pięknie:)

A mnie ten otulacz to się kojaży z dzdzowinica hehe

annggela kurde odpoczywaj koniecznie jak najwiecej

Muffinka1019 ja podobnie jak agaton 6kg na plusie ale jestem drobna i niska

Fatim Ty to miałaś przeboje....ale z tym wonga to mnie rozwaliłaś i co teraz??? da się to odkręcić jakoś??? podgrzewacza nie kupuje skorogarnek i czajnik pod reka jakos to ograne przeciez:)

nenka2 ale śliczna kicia:)

polkosia Olian stosowała bratowa i chwaliła sobie

Bąbelek widze ze i cycki i brzusio równo idą:)

Lexie fotki super ta z USG przepiekna

jaroszka, Bąbelek, Lexie lubią tę wiadomość

NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    estrella wrote:
    Dzieki dziewczyny :-) bede pila ten sok, a za tydzien mam wizyte wiec zobaczymy co ginka powie :-) najwyzej dostane jakies leki...
    dorzuć czosnek

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella, ake przecież erytrocyty w moczu to norma w ciazy, oczywiscie profilaktycznie tak jak koleżanki wyżej polecają żurawinka !

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka no u mnie ukrop !!!
    Dziś ledwo dycham , IviQ piersi zawsze miałam duże ale fakt w ciąży z rozmiaru DD machnely się na G prawie:)
    Pewnie , ze wyskoczy ale może powoli rosnąć może opedze się od rozstepow bo stare juz mecza mnie a co dopiero nowe ! :o

IviQ lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczynki byłam w Pepco i upolowalam cudowne bodziaki i pajacyki jestem bardzo szczesliwa <3

A probowalam nagrać brzusio jak się mała rozpycha ale nic z tego co włączam kamerę mała przestaję fikac :/ :(

szczesliwa_mamusia21, estrella, nat_alia, Lexie lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ile placu sie za dostawę w tej aptece gemini, bo maja naprawde dobre ceny

Magnosia lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia mam to samo ! Mały fika cały czas , jak chce nagrać to ni chusteczki !!! Nagle przestaje jakby wiedział co Mamusia knuje: p

Nynusia lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 30 czerwca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie to samo , tez sie maluch wypycha skacze po brzuchu jak tylko wlacze kamere to cisza :D

Nynusia lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1187 1188 1189 1190 1191 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ