Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Za chwilę Was nadrobię ale chcialam szybko rzucić pytanko czy dziewczyny które sa na własnej działalności przebywają obecnie na zwolnieniu lekarskim? bo mam kilka pytań...
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualnyOdebralam wyniki wczorajszych badan:
Wyniki glukozy:
Na czczo - 85
Po 1 h - 119
Po 2 h - 118
Zelazo w normie
Tylko wciaz lekka anemia, chociaz wyniki i tak troche lepsze niz poprzednio.
Zmartwily mnie tylko wyniki moczu bo wyszly liczne bakterie, a do tego pojedyncze erytrocyty... Wiec prawdopodobnie mam tam jakas infekcje tylko nic mnie nie piecze nie boli... Po drodze zajechalam do apteki i kupilam sok 100% zurawiny bo widzialam ze ktoras z was pila... Polecicie cos jeszcze?IviQ, Lexie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLexie wrote:Dziękuję Kochane moje za miłe słowa
Linka nie martw się,ja też przegapiłam studniówkę.. daj znać jak po wizycie!
Agaton,byle do l4,podziwiam Cie,że tak długo wytrzymujesz w pracy,ja bym nie dała rady..
Agania-gratuluję Oliwki
Fatim... jeju tyle przeszłaś..trzymam kciuki aby wszystko układało sie już po Waszej mysli!!
Wiedzma-kupiłam własnie w aptece gemini zestaw butelek z aventu natural za niecałe 80 zł (2 but 260 ml,2 but 125 ml,4 smoczki do karmienia,smoczek ortodontyczny i szczotka do mycia butelek) Avent ma bardzo dobre opinie a smoczki kształtem przypominają pierś matki.
Natalia,przykro mi,że nie kupiłaś nic ciekawego.. wiem jakie to uczucie bo zakupy dla Małego sprawiaja mi teraz większą frajdę niż gdybym cos dla siebie wzięła
Szczesliwa mamusiu,mam taką samą komodę tylko wenge,też od tego samego sprzedawcy.Zamówilam też z myślą aby pochować tam dziecięce ciuszki i akcesoria ale nie ma szans aby to wszystko tam zmiescic. Owszem,akcesoria tak ale na rzeczy nie zostaje zbyt duzo miejsca,chyba,ze tylko te na początek o małych rozmiarach.Oprócz tego komoda bardzo ładna tym bardziej,że taka cena ale i tak muszę zamowić druga większą bo sie nie pomieszczę... a upatrzyłam sobie taką z ikei:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10103347/#/60178613
niby na zdjęciu wygląda podobnie do tamtej ale oglądałam ją na zywo i jest większa,ma pojemniejsze szuflady
Lexie – piękne zdjęcia, wszystkie trzy, wyglądasz kwitnąco!
Ja też będę kupować butelki Aventa, i chyba też kupię laktator elektryczny, bo czytałam dobre opinie, ale nie wiem, czy któraś z Was miała okazję testować?
Super wyszukałaś komodę i świetna cena!!! – też ją chyba kupię, bo szukałam czegoś takiego, ale jakimś cudem nie znalazłam na tej stronieMoże to dlatego, że to nowość, a tam nie zaglądałam
Dzięki!
Lexie lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny cudne fotki, cudnych dzieciaczków:)P
I radosć, że same pozytywne wieści z wizyt! oby tak dalej!
Estrella moja gin na bakterie kazała mi kupić femisept uro i brac 2x1. Też mnie nic nie boli a bakterie mam liczne.estrella, Lexie lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
nick nieaktualny
-
Ufffff powracam do Was! Ale aktywny dzien miałam ! Ogródek wypielony, porzeczki zebrane i zaraz bedzie kompocik
Zakręcona a u Was podobno tak: http://londynek.net/wiadomosci/Upaly+w+Wielkiej+Brytanii+Stoja+pociagi+i+topia+sie+drogi+wiadomosci+news,/wiadomosci/article?jdnews_id=30063
Boże oglądam uwagę ... O tym psie co go właściciel pobił, a potem żywcem zakopał ..... -
nick nieaktualnyU mnie +7,5 kg
Trochę mnie to wczoraj przeraziło, ale widocznie tak musi być
Startowałam z wagą 55 (przy 170 wzrostu), teraz mam 62,5. Muszę przyznać, że czasami jem za dwóch, więc się doigrałam
Ludzie z pracy mówią (pewnie z grzeczności
) że "nic nie przytyłam", i że "tylko brzuszek mi rośnie (i piersi)"
A Mężowi strasznie się podobają moje nowe kształty
(if you know what I mean
)...
Wczoraj byłam na wizycie. MójSynek
waży już prawie 1 kg!!! Wszystko wygląda super i wyniki też mam dobre, nawet hemoglobina "piękna" jak to określił mój lekarz - jupi! Tylko TSH za mocno mi spada i muszę zmniejszyć dawkę leku - ta tarczyca spędza mi sen z powiek
Fajnie już czuć tego małego Bąbelka tak dobrze i często; potrafi już całkiem odczuwalnie, a czasami wręcz boleśnie kopnąć!
Nie mogę się doczekać października!jaroszka, lojkalojka, Magnosia, Lexie, zakocona lubią tę wiadomość
-
Hey.
My meldujemy sie tylko bo jutro przywoza meble moje w koncu i sprzątam już na zapas bo w niedziele przyjeżdżają moi rodzice. Ciesze sie i boje ich reakcji:D tata widział gołe ściany tylko a mama z opowieści zna ten domek...jejku i jutro wizyta...ekscytacja level hard
Gratuluje udanych wizyt zarówno wczorajszych jak i dzisiejszychh :*
Buźka:-*IviQ, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Widzę ze wcozaraj się do prawie 1 rozgadałyści gdzie ja juz chrapałam dawno hihih
jaroszka ja wyjezdzam pod namiot nad wodęjuż się nie mogę doczekać.
Zakrecona a brzusio to Ci wyskoczy pewnie w pewnym momencie hihih chociaz z tego co widzę to w biuście siedzi :p
agania Oliwka pięknie:)
A mnie ten otulacz to się kojaży z dzdzowinica hehe
annggela kurde odpoczywaj koniecznie jak najwiecej
Muffinka1019 ja podobnie jak agaton 6kg na plusie ale jestem drobna i niska
Fatim Ty to miałaś przeboje....ale z tym wonga to mnie rozwaliłaś i co teraz??? da się to odkręcić jakoś??? podgrzewacza nie kupuje skorogarnek i czajnik pod reka jakos to ograne przeciez:)
nenka2 ale śliczna kicia:)
polkosia Olian stosowała bratowa i chwaliła sobie
Bąbelek widze ze i cycki i brzusio równo idą
Lexie fotki super ta z USG przepiekna
jaroszka, Bąbelek, Lexie lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
estrella wrote:Dzieki dziewczyny
bede pila ten sok, a za tydzien mam wizyte wiec zobaczymy co ginka powie
najwyzej dostane jakies leki...
estrella lubi tę wiadomość
[/link]
-
Jaroszka no u mnie ukrop !!!
Dziś ledwo dycham , IviQ piersi zawsze miałam duże ale fakt w ciąży z rozmiaru DD machnely się na G prawie:)
Pewnie , ze wyskoczy ale może powoli rosnąć może opedze się od rozstepow bo stare juz mecza mnie a co dopiero nowe ! :oIviQ lubi tę wiadomość
-
Kurcze dziewczynki byłam w Pepco i upolowalam cudowne bodziaki i pajacyki jestem bardzo szczesliwa
A probowalam nagrać brzusio jak się mała rozpycha ale nic z tego co włączam kamerę mała przestaję fikacszczesliwa_mamusia21, estrella, nat_alia, Lexie lubią tę wiadomość