Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
onka ja sie tez zastanawiałam nad tym ze nie jem wiecej niz przed ciążą a tyje nawet mój mąz wczoraj na wizycie mówi do lekarza ze " ona wcale dużo nie je " .. ale chyba juz wpadłam na to co jest przyczyną .. bynajmniej u mnie .. że może i jem tyle samo ale nie ruszam sie bo siedze na zwolnieniu tyle co na spacer ale to tez nie zawsze mi sie chce albo nie mam z kim bo moj K. w pracy ;/
Lexie urocze fotki i bardzo ładny wózekLexie lubi tę wiadomość
-
lexie cudownie wygladasz !
Tymuś śliczny
a wozek ekstra tez o nim myslalam
nataala moze to cie zainteresujezobacz sobie w przedmioty ma wiecej
http://allegro.pl/duza-komoda-5-szuflad-szafka-biala-polskie-meble-i5164237392.html
nat_alia, Lexie lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa_mamusia dzieki pooglądam i może wykorzystam - komoda wygląda super, aam taka sama czarna z Ikea wiec moze skusze sie na ta biala i do tego jeszcze jakas szafa
FAJNIE
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/49adefbb308e.jpg
OliwkaNynusia, onka, Lexie, szczesliwa_mamusia21, nat_alia, ZakręconaOna, lili_madlen, madu, Blondik, estrella, lojkalojka, polkosia, Bąbelek, Magnosia, zakocona, annggela, BATTINKA, Fatim lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLexie, Ty w tej klinice słonecznej masz wyjątkowo piękne fotki
strasznie mnie kusi, żeby się tam wybrać. ale może uda mi się namówić 15 lipca panią dr na ostatnim "dużym" usg, żeby przełączyła na chwilę na 3D
Agania, super
Lili_madlen, możliwe, że o brak ruchu chodzi... Ja od co najmniej miesiąca planuję ćwiczyć, ale na razie osiągnęłam tylko tyle, że normalne funkcjonowanie w stylu spacer, dłuższe zakupy mnie nie męcząjednak te pare miesięcy wcześniejszego leżenia dobiło moją kondycję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 17:59
Lexie lubi tę wiadomość
-
agania piekna Oliwka
załatwiłam sobie dziś szkołe rodzenia - startujemy 30 lipca - 7 spotkan po 2,5h - cena 300zł - nie mogę się doczekać~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Kochane moje za miłe słowa
Linka nie martw się,ja też przegapiłam studniówkę.. daj znać jak po wizycie!
Agaton,byle do l4,podziwiam Cie,że tak długo wytrzymujesz w pracy,ja bym nie dała rady..
Agania-gratuluję Oliwki
Fatim... jeju tyle przeszłaś..trzymam kciuki aby wszystko układało sie już po Waszej mysli!!
Wiedzma-kupiłam własnie w aptece gemini zestaw butelek z aventu natural za niecałe 80 zł (2 but 260 ml,2 but 125 ml,4 smoczki do karmienia,smoczek ortodontyczny i szczotka do mycia butelek) Avent ma bardzo dobre opinie a smoczki kształtem przypominają pierś matki.
Natalia,przykro mi,że nie kupiłaś nic ciekawego.. wiem jakie to uczucie bo zakupy dla Małego sprawiaja mi teraz większą frajdę niż gdybym cos dla siebie wzięła
Szczesliwa mamusiu,mam taką samą komodę tylko wenge,też od tego samego sprzedawcy.Zamówilam też z myślą aby pochować tam dziecięce ciuszki i akcesoria ale nie ma szans aby to wszystko tam zmiescic. Owszem,akcesoria tak ale na rzeczy nie zostaje zbyt duzo miejsca,chyba,ze tylko te na początek o małych rozmiarach.Oprócz tego komoda bardzo ładna tym bardziej,że taka cena ale i tak muszę zamowić druga większą bo sie nie pomieszczę... a upatrzyłam sobie taką z ikei:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10103347/#/60178613
niby na zdjęciu wygląda podobnie do tamtej ale oglądałam ją na zywo i jest większa,ma pojemniejsze szuflady
-
agania cudowne fotki
słodka mała Oliwka
onka no z ta kondycja to masz racje ja 2 dni odchorowuje zakwasy po sobotnim weselu boli mnie każdy mięsien ciała :p
nynusia wiec pewnie jest tak jak dziewczyny piszą co lekarz to inne zdanie i opinia
onka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Lexie ja jeszcze jej nie rozkladalam , czeka do sierpnia
mam jeszcze inne szafki wiec mam nadzieje ze sie pomieszcze a za ta cene to tylko trzeba bylo korzystacAle jak mowisz ze twoja super to moje z pewnoscia tez
Kochana,dokładnie,za ta cenę to grzech nie braćszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Fatim, wspóczuję tych "przygód". Przeszłaś swoje... Mam nadzieję, ze teraz to już był zwrot w tej sytuacji i będzie już tylko lepiej
Dziewczyny słodkie macie te Wasze dzidziulki
Lexie, wózek super
Mój wózek tez już od maja czeka w sypialni - turkusowo-biały
No i melduje sie po wizycie. Alicja pozostaje AlicjąWaży 590g i podobno waga jest ok. Mała była strasznie ruchliwa i ma długie nogi
Są 2 tyg do przodu niż reszta ciała. Co do twardnienia brzucha to jest w normie. Szyjka jak to ujęła lekarka "na kilometr długa". Więc jestem zadowolona. Dostałam skierowaniena glukozę, morfologię i mocz. Kolejna wizyta 13.06
Aaaa i na plusie mam 3 kg. Startowałam z wagą 53 kg i teraz mam 56 kgW pierwszej ciąży przytyłam 16 kg (na szczęscie miesiąc po porodzie waga już była jak sprzed ciąży), teraz zapowiada się mniej.
Lexie, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, ~Rewianka~, Nynusia, onka, polkosia, Bąbelek, lojkalojka, nat_alia, Blondik lubią tę wiadomość