Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aagatkaa1984 wrote:Dziewczyny a ile placu sie za dostawę w tej aptece gemini, bo maja naprawde dobre ceny
Jak zrobisz zakupy powyzej 300 zl i zaplacisz przelewem to masz gratis przesylke a powyzej 300 zl za pobraniem 5 zl.Co do zakupow ponizej 300 to czytalam ze zalezy to od wagi paczki ale sprawdz sobie jeszcze na stronie apteki.Również zamowilam tam wszystko co potrzeba dla noworodka i dla przyszlej mamy -
Hejo!
Wszystko dzis pozalatwialam bilet kupilam i jutro lece do mezusiajuz nie moze wytrzymac beze mnie, kochaaany
Znowu oczyszczałam twarz, wyprobowalam plastry na wagry z rossmana i sa rewelacyjne! Cale cialo wydepilowane, ojejciu od razu czuje sie lepiej, jeszcze tylko jutro ogarne wlosy :*
Sliczniutkie wasze dzieciaczki sa !!
Musze w koncu odwiedzic te stronke gemini, tymczasem ide lulu, dobranoc :*Lexie, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, IviQ lubią tę wiadomość
-
Majaa, ja też tak miałam. Zdałam się więc na rady forumowe i mojej znajomej lekarki, która ma 6 miesięczną córeczkę. Ona do kąpieli poradziła mi oilatum baby. Potem już nie trzeba używać oliwki, bo sam świetnie nawilża skórę dziecka. A wkładki laktacyjne penaten podobno najlepsze, bo nie zostawiają włosków wacianych
Lexie lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Maja,zamowilam tam emulsje do kąpieli oilatum baby-mozesz stosowac od pierwszych dni życia,potem juz nie trzeba smarowac dziecka oliwka bo jest ladnie nawilzona.Zamowiłam tez krem ochronny,octenisept,sól fizjologiczna,sol morska do noska,aspirator do noska,gaziki jalowe,płatki kosmetyczne takie dla niemowlat,szampon bambino i nie pamietam co tam jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 22:23
-
jacusianka wrote:http://zmniejszacz.pl/zdjecie/277/2772360_IMG_20150630_202433.jak-zmniejszyc-fotke_pl.jpeg
Usunelo mi cslego poprzedniego posta...nie lubie tableta;/
Stroj na sesje zdjeciowa:) gor
Gore musze powiekszyc, bo mi sie biust nie miesci:))
Jacusianka, ale fajoskie wdzianko! Kiedy sesja??? -
nick nieaktualnyJa ide jutro na glukoze i moze was nadrobie, bo dzis nie dam rady.
Jestem glodna o 6 byla kolacja, a maz byl dzisiaj oddac krew i dostal paczke czekolady, a ja oszaleje zaraz... chce mi sie jej strasznie grr...
co do kosmetykow to polozna bardzo odradzala mydelka w kostkach dla dzieci..
i wkladki laktacyjne polecam johnsona sa mega super, maja specjalnie miejsce na sutek takie wypukle, ze nic nie drazni i nie boli i sa bardzo bardzo chlonne i dobrze trzymaja sie w bieliznie
jutro rano bede was czytac i pisac (chetnie bym sobie jakis fotel wziela, bo te ich krzesla eh..)
Dobranoc milej nocyduzo kopanka od brzdącow
Nynusia, IviQ lubią tę wiadomość
-
Ok! Dzięki zanotowalam!
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Matko moj syn dzis cwiczy gimnastyke
Normalnie upodobal sobie prawa strone brzucha i wypina tylek . I tak znieksztalcony brzuch mam co kilka minut .
A ja ostatnio placki ziemnaczane zagryzalam lodem kokosowym
Jacusianka super kreacja i fajny juz masz brzuszek
Co do kosmetykow to tez jestem wierna Mustelli .
Wlasnie sie dowiedzialam , ze siostra mojego meza, ktora tez jest w ciazy bedzia miala syna
Ale sie wnuki mojej tesciowej posypaly . Rok temu urodzil sie Lucas(syn drugiej szwagierki)i teraz jeszcze dwoje dojdzie . Bedzie wesoloNynusia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ale pustki....dobra najwyżej odpowiecie jutro!
Co sądzicie o tych szumisiach ? Ja sie chyba skusze...moja przyjaciółka ma i powiedziała, ze rewelacja, a była bardzo sceptycznie nastawiona. Nie zamierzała kupić, ale dostała w prezencie, wiec przetestowała i to naprawdę działa -
Jaroszka wiem kochana dlatego mowie , ze obawiam się , ze na razie brzuszka nie ma a jak wystrzeli to łącznie z rozstepami ...
I tego się obawiam bo mam mega ! Tendencje do rozstepow: (
Jaroszka Twój Avatar To twój Michaś ???? Pomunelam cos ? -
jaroszka wrote:Ale pustki....dobra najwyżej odpowiecie jutro!
Co sądzicie o tych szumisiach ? Ja sie chyba skusze...moja przyjaciółka ma i powiedziała, ze rewelacja, a była bardzo sceptycznie nastawiona. Nie zamierzała kupić, ale dostała w prezencie, wiec przetestowała i to naprawdę działa -
ZakręconaOna wrote:A co to !??
-
wlasnie zobaczylam sobie t na youtubie i stwierdzam , ze rownie dobrze moge radio zle nastrojone postawic przy lozeczku lub wlaczyc suszarke . Co zreszta robilam przy corce i pmagalo na kolki .Nawet mam plyte z nagraniem suszarki
. Ale to jest wylacznie moje zdanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 23:09
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015