Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
lili_madlen wrote:Lexie na pewno zapytam taka pamiatka do rodzinnego albumu to cenny skarb:)
Angela spokojnej drogi:)
wlasnie zjadłam chyba ze 3 kg arbuza i zaraz pekne
Ja moglabym tak pożerać naktarynki ! O mniaaamlili_madlen, annggela lubią tę wiadomość
-
Kurcze ... Dziś mi w ciągu 4 h jakoś brzuch stwardnial dość mocno , puszczał po chwili lecz raz trzymał się ciut dłużej bo aż z 10 minut chyba ...
Takie lekkie nieprzyjemne uczucie teraz mam ale nie , ze jakiś bol ... Dziwnie
tak nie Milo zbytnio ... Mały , lata ciągle , szarpie się tam cały dzień może tez od tego takie dziwne uczucie i to nie stwardnienie było a mały się wypial tak bo momentami robi tak z jeden strony jakby mi twardnialo z lewej np a z prawej nie ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2015, 23:16
-
a zamiast suszarki można puscić cos z you tube - podobno są kilkiu minutowe dźwięki (szumy)przy ktorych malenstwo sie uspokaja i spi,
znajoma ściągneła godzinny seans nagrała sobie płyte i teraz puszcza małemu do snu - byłam świadkiem - działa rewelacyjniejaroszka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Jaki piękny ! A jakie ma usteczka
A pewnie, ze pięknydziękujemy ciociu.
Nie widziałaś zdjeć ? Wrzuciłam, ale możliwe, ze wtedy długo Cie nie było
Zdjęcie jest rewelacyjne, tak myśle ze oprawie w ramkę razem z jeszcze kilkoma innymi z usg ! -
jaroszka wrote:Natalia super informacja
zapytała sie skąd ściągnęła?? Moze z chomika??
jaroszka lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:A pewnie, ze piękny
dziękujemy ciociu.
Nie widziałaś zdjeć ? Wrzuciłam, ale możliwe, ze wtedy długo Cie nie było
Zdjęcie jest rewelacyjne, tak myśle ze oprawie w ramkę razem z jeszcze kilkoma innymi z usg !
Nie wiem , może i przez ale co zrobię większy wysiłek ze tak powiem to twardnieje albo mowie mały się tak ustawia , chociaż czuje jak twardnieje ociezale podbrzusze ... Teraz mały usadzil się na prawej stronie tak ze twarda jest bardzo i wypukła a lewa miękka np. -
zakreconaona ja tez tak mam... lekarz zalecił duuuużo odpoczynku....malo wysiłku do tego mam caly czas brać luteine i czopki spasticol...... po czopkach zauważyłam że mniej twardnieje... zdaża sie tylko kilka razy dziennie a miałam kilkanascie wiec różnica jest... lekarz mówi że jesli mam dluga, zamkniętą szyjkę i Maly się rusza to nie ma powodów do niepokoju, ale mam odpoczywać i się oszczędzać
-
Mały właśnie coś wariuje u mnie
ale postaram się zasnąć - dobranoc :*
IviQ lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Fatim, ten podgrzewacz jest na jedną butelkę? Bo ja mam taki na jedną, butelki też rożne, mogę sprawdzić.
A co do szumisiów czy jak to się zwie... Suszarka zastąpi
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a576e9f750bc.jpg
Avent 355 -
Dzien dobry !
Obudzilam sie po 5 i spac nie mogeglodna jestem a nic nie mam do jedzenia, chodze na gore do prxyjscioł jesc.
Mam za soba zuzyte 2 op luteiny, malo co pomaga w sumie nie widze zadnych efektow co do twardnien za to swedziala mnie pipka, opuchnieta byla. Nie biore juz ze 3 dzien bo sie skonczylo i wszystko wrocilo do normy. Musze znow pojsc do jakiegos lekarza, teraz bedziemy u meza w rodzinnym miastecxku pod Gdanskiem a pozniej zawijamy do Sz-n odebrac wozek i wszystkie rzeczy i wracamy.