X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0.99 + 5 funtów za przesyłkę, była tego reklamówka... jakby połowa się chociaż nadawała to luzik ale tylko 3 rzeczy?
    masakra... i tak jak już zalicytowałam to się wściekłam na siebie bo wcale nie chciałam tego licytować ale się stało :D no i masz babo :D
    Na szczęście do siebie jak coś z jebaja kupuję to zazwyczaj jestem bardzo zadowolona :) np moje ciążowe spodnie s h&m za 3 funty <3

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też w lumpeksach trochę kupiłam już i wszystko jak nowe wygląda, a co mnie na tego jebaja podkusiło to nie wiem :D
    nigdy więcej :D
    A te ciuszki po prostu spakuję i dam do lumpeksu bo sama ich nie założę dziecku a szkoci jak chcą niech sami ubierają swoje, im i tak wszystko jedno, brudasy i flejusy...
    Przepraszam, że tak wyzywam ale oni naprawdę tacy są, że aż się brzydzi...

A takiego mema wczoraj znalazłam :D
    http://www.repostuj.pl/post/anglicy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:33

3i496iye8v37prd8.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, no właśnie ja tak samo. Co innego, jak koleżanka dała dwie giga torby ciuchów i jeszcze innych pare rzeczy dla dziecka, i się tam parę za bardzo spranych ciuszków znalazło, które po prostu odłożyłam i schowałam, a co innego, jak ktoś daje całą siatkę paskudztw. No cóż poradzić..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:39

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jak daje to pół biedy ale jak sprzedaje?

polkosia lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota, ja miałam ten problem z ciuchami od siostry, jak patrze na ten zasikany kombinezon, to mi gorzej.

Linka, ja kupiłam Lovellę - płyn do prania i proszek - proszek nie sprał starych plam z rzeczy. Kupiłam więc jeszcze odplamiacz Lovella i zobaczę, czy się sprawdzi - a jak widzicie, mam na czym sprawdzać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:55

linka220 lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie spokój , porażka jedna wielka . Ja z" jebaja " nie kupuje nic:)
    No właśnie oddaj do lumpeksu , u Ciebie Szkocji a u mnie Hindusi i Ci inni takie brudasy są , ze szok: / Ja rasistka nie jestem, mnie nie przeszkadzali by gdyby nie to ze smierdzi od nich , z buzi i wgle od nich bleeee

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo na Polsat cafe leci" będziemy mieli dziecko" Brytyjski program:) lubię go

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7baedb90fd8.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78656eb61513.jpg

skoro mowa o ciuszkach :) dorwalam dzis w lumpie, a glukoza byla okropna, dostalam ogromny kubek pelen po brzegi zrobione z bardzo cieplej wody 0_o okropne to bylo, w pierwszej ciazy dostalampol malego kubeczka i wypilam go duszkiem, a tu takie cos blee

a co do kupowania sprzedawania ubranek w internecie, to ja nie rozumiem tego, ze ludzie nie kupuja, bo wystawialam za smieszne pieniadze wszystko po jednym dziecku niektore nawet nowe i nikt nie kupowal :/ a teen syf rozciagniety poplamiony to kupuja

ZakręconaOna, onka, lili_madlen, Lexie, paula1, Nynusia lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo matko :( dziś o Maluszku co urodził się w 24 tyg bo kobieta miała mega problemy z cisnieniem i stan przedrzucawkowy: o a kobieta urodziła juz 17 dzieci: o i babeczke nerki bolaly pojechała dlatego do szpitala i dostała skurczy w reakcji na bol

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 15:08

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze ja wylicytowalam na allegro ciuszki dla mojej malej przyszedl caly karton i sa poprosty piekne nic nie sprane niektore z metkami wiec bylam mega zadowolona to byl moj pierwszy zakup używanych rzeczy ;) nigdy nic w lumpeksie nie kupilam bo jakoś zapach mnie odstraszal.. teraz kupilam ciuszki do rozmiaru 68 jak juz zacznie powoli mala z nich wyrastac to znowu zaczne poszukiwania na allegro mam nadzieje ze sie nie rozczaruje ;)

nenka2 lubi tę wiadomość

relgrl68722yz04m.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    ja ostatnio dostałam siatkę od szwagierki ciszukow, z których nic się w sumie nie nadaje :/ :/
    Sama zaraz rodzi chłopca, więc oddala pewnie jakieś paskudne rzeczy nam a sobie normalne zostawiła :/

Ja dostałam od koleżanki kilkanaście (sic!) małych worków pełnych ubrań i niestety większość też się nie nadaje...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka z pracy urodziła w 25 tc. Mała się wykaraskała, chociaż jakieś tam problemy ma... Ale nic zupełnie mamie nie dolegało. Nagle odeszły wody w nocy i akcja...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis na obiad ugotowałam pomidorówke :)

polkosia dobrze że historia tak wczesnego porodu z happy endem :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Moja koleżanka z pracy urodziła w 25 tc. Mała się wykaraskała, chociaż jakieś tam problemy ma... Ale nic zupełnie mamie nie dolegało. Nagle odeszły wody w nocy i akcja...
    Daj spokój , malo które dziecko jest tak silne , ze przeżywa tak wczesny poród !
    Ja tez krupniczek koncze gotować
    Jak w lumpeksie się kupuje to jest ten specyficzny zapach ale to przecież pierze zaraz się te ubrania i są jak nowe:)

linka220 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od kiedy zaczynacie pranie wyprawki maluszka? Mnie juz korci, ale nie wiem czy nie za wczesnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:11

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny podajcie jakieś strony gdzie można tanio kupić ładne ciuszki dla niemowląt :*

l22nqps6zs1m82ws.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie znam :)
    Blondik Ja to planuje tak ze 4/3 tyg przed terminem bo wczesniej to dla mnie będą nie świeże jednak:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Ja wczoraj czekałam do wpół do pierwszej na R i poszłam po pierwszej kąpać sie dopiero a tu kap kap krew...czysta krewka...szok...ale Maliszek obudzony szalał troszke i spać i znowu szalał i lulu ze mną...rano wstał ze mną a po krwawieniu tylko brązowe ślady...o 10:30 już u gin zbadana wziernikiem.dopochwowo i przez usg ale nic gin nie zauważyła więc do szpitala na obserwację na 3dni...ehhh już kupiłam pizamki i picia duuuuzo...kosmetyki mam...dziś przywioza mebelki a ja czuje sie świetnie więc jutro rano pojedziemy...na wakacje....neta wykupie w tel bo oszaleje tam :(

Przepraszam że tylko o sobie ale nie nadrobie...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam po przerwie :)
    czytałam Was na bieżąco, ale po całym dniu nadrabiania nie pamiętałam co mam komu odpisać :)
    ja na obiadek wczoraj zrobiłam żurek, miałam dzisiaj i na jutro jeszcze będę miała - taką miałam ochotę, że duży gar nagotowałam :)

a z tymi ciuszkami to trochę przegięcie, ktoś daje czy sprzedaje rzeczy, których tak naprawde nie da się używać...ciekawe jak ta osoba, by się poczuła gdyby dostała takie cos

ja w poniedziałek robiłam przegląd tego co mam nowego z ubranek, tego od koleżanki i w sumie musze dokupić ze dwa komplety - body, śpioszki i kaftaniki na rozmiar 56, a reszte na razie mam :)

no i czekam na kosz Mojżesza, bo zamówiłam w tamtym tyg i powinien lada dzień przyjść :)

powiem Wam Kochane, że chyba się uzależniłam od Was, bo jak nie wejde na forum to tak dziwnie się czuję :)

co do zwierzątek, to też bardzo lubię, najbardziej pieski :)i jak się przeprowadzimy to zabiorę jednego co mamy teraz, bo wzięłam go ze schroniska i najbardziej jest ze mną związany i chcemy kupić sznaucerka :)

Cieszę się, bo w lipcu (mąż wróci po prawie 3 miesiącach) mamy malowanie w nowym domku i koniec sierpnia przeprowadzka - M sie tylko śmieje, żebym się z porodem nie spieszyła, bo nie zdążymy ogarnąć wszystkiego.

a tu mój brzusio na początku 7 miesiąca:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dea7fd6ffb3b.jpg

no i wizyta kolejna 10 lipca - już się doczekać nie mogę :)

PauLLa a nie przepracowałaś się ? i trzymaj się w tym szpitalu :) bedzie dobrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:21

Lexie, ewwiel, linka220, Nynusia, IviQ, lili_madlen lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba tez bede prac jakos we wrzesniu ale to z racji pokoiku malego , bo po co wczesniej i gdzie to trzymac jak pozniej bedziemy malowac i skrecac meble :)

PauuLLa trzymaj sie kochana tam,3 dni szybko zleca a z malenstwem na pewno wszytsko dobrze jak bryka , ale sprawdzic nie zaszkodzi ! :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1197 1198 1199 1200 1201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ