Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
0.99 + 5 funtów za przesyłkę, była tego reklamówka... jakby połowa się chociaż nadawała to luzik ale tylko 3 rzeczy?
masakra... i tak jak już zalicytowałam to się wściekłam na siebie bo wcale nie chciałam tego licytować ale się stałono i masz babo
Na szczęście do siebie jak coś z jebaja kupuję to zazwyczaj jestem bardzo zadowolonanp moje ciążowe spodnie s h&m za 3 funty
Robimy drugiego Dziedzica
-
No ja też w lumpeksach trochę kupiłam już i wszystko jak nowe wygląda, a co mnie na tego jebaja podkusiło to nie wiem
nigdy więcej
A te ciuszki po prostu spakuję i dam do lumpeksu bo sama ich nie założę dziecku a szkoci jak chcą niech sami ubierają swoje, im i tak wszystko jedno, brudasy i flejusy...
Przepraszam, że tak wyzywam ale oni naprawdę tacy są, że aż się brzydzi...
A takiego mema wczoraj znalazłam
http://www.repostuj.pl/post/anglicyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:33
Robimy drugiego Dziedzica
-
Zakręcona, no właśnie ja tak samo. Co innego, jak koleżanka dała dwie giga torby ciuchów i jeszcze innych pare rzeczy dla dziecka, i się tam parę za bardzo spranych ciuszków znalazło, które po prostu odłożyłam i schowałam, a co innego, jak ktoś daje całą siatkę paskudztw. No cóż poradzić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:39
-
nick nieaktualnyWiedźmaMaKota, ja miałam ten problem z ciuchami od siostry, jak patrze na ten zasikany kombinezon, to mi gorzej.
Linka, ja kupiłam Lovellę - płyn do prania i proszek - proszek nie sprał starych plam z rzeczy. Kupiłam więc jeszcze odplamiacz Lovella i zobaczę, czy się sprawdzi - a jak widzicie, mam na czym sprawdzać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:55
linka220 lubi tę wiadomość
-
Dajcie spokój , porażka jedna wielka . Ja z" jebaja " nie kupuje nic:)
No właśnie oddaj do lumpeksu , u Ciebie Szkocji a u mnie Hindusi i Ci inni takie brudasy są , ze szok: / Ja rasistka nie jestem, mnie nie przeszkadzali by gdyby nie to ze smierdzi od nich , z buzi i wgle od nich bleeee -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7baedb90fd8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78656eb61513.jpg
skoro mowa o ciuszkachdorwalam dzis w lumpie, a glukoza byla okropna, dostalam ogromny kubek pelen po brzegi zrobione z bardzo cieplej wody 0_o okropne to bylo, w pierwszej ciazy dostalampol malego kubeczka i wypilam go duszkiem, a tu takie cos blee
a co do kupowania sprzedawania ubranek w internecie, to ja nie rozumiem tego, ze ludzie nie kupuja, bo wystawialam za smieszne pieniadze wszystko po jednym dziecku niektore nawet nowe i nikt nie kupowala teen syf rozciagniety poplamiony to kupuja
ZakręconaOna, onka, lili_madlen, Lexie, paula1, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Oooo matko
dziś o Maluszku co urodził się w 24 tyg bo kobieta miała mega problemy z cisnieniem i stan przedrzucawkowy: o a kobieta urodziła juz 17 dzieci: o i babeczke nerki bolaly pojechała dlatego do szpitala i dostała skurczy w reakcji na bol
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 15:08
-
Powiem wam ze ja wylicytowalam na allegro ciuszki dla mojej malej przyszedl caly karton i sa poprosty piekne nic nie sprane niektore z metkami wiec bylam mega zadowolona to byl moj pierwszy zakup używanych rzeczy
nigdy nic w lumpeksie nie kupilam bo jakoś zapach mnie odstraszal.. teraz kupilam ciuszki do rozmiaru 68 jak juz zacznie powoli mala z nich wyrastac to znowu zaczne poszukiwania na allegro mam nadzieje ze sie nie rozczaruje
nenka2 lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:ja ostatnio dostałam siatkę od szwagierki ciszukow, z których nic się w sumie nie nadaje
Sama zaraz rodzi chłopca, więc oddala pewnie jakieś paskudne rzeczy nam a sobie normalne zostawiła
Ja dostałam od koleżanki kilkanaście (sic!) małych worków pełnych ubrań i niestety większość też się nie nadaje...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
polkosia wrote:Moja koleżanka z pracy urodziła w 25 tc. Mała się wykaraskała, chociaż jakieś tam problemy ma... Ale nic zupełnie mamie nie dolegało. Nagle odeszły wody w nocy i akcja...
Ja tez krupniczek koncze gotować
Jak w lumpeksie się kupuje to jest ten specyficzny zapach ale to przecież pierze zaraz się te ubrania i są jak nowe:)linka220 lubi tę wiadomość
-
Witam.
Ja wczoraj czekałam do wpół do pierwszej na R i poszłam po pierwszej kąpać sie dopiero a tu kap kap krew...czysta krewka...szok...ale Maliszek obudzony szalał troszke i spać i znowu szalał i lulu ze mną...rano wstał ze mną a po krwawieniu tylko brązowe ślady...o 10:30 już u gin zbadana wziernikiem.dopochwowo i przez usg ale nic gin nie zauważyła więc do szpitala na obserwację na 3dni...ehhh już kupiłam pizamki i picia duuuuzo...kosmetyki mam...dziś przywioza mebelki a ja czuje sie świetnie więc jutro rano pojedziemy...na wakacje....neta wykupie w tel bo oszaleje tam
Przepraszam że tylko o sobie ale nie nadrobie... -
witam po przerwie
czytałam Was na bieżąco, ale po całym dniu nadrabiania nie pamiętałam co mam komu odpisać
ja na obiadek wczoraj zrobiłam żurek, miałam dzisiaj i na jutro jeszcze będę miała - taką miałam ochotę, że duży gar nagotowałam
a z tymi ciuszkami to trochę przegięcie, ktoś daje czy sprzedaje rzeczy, których tak naprawde nie da się używać...ciekawe jak ta osoba, by się poczuła gdyby dostała takie cos
ja w poniedziałek robiłam przegląd tego co mam nowego z ubranek, tego od koleżanki i w sumie musze dokupić ze dwa komplety - body, śpioszki i kaftaniki na rozmiar 56, a reszte na razie mam
no i czekam na kosz Mojżesza, bo zamówiłam w tamtym tyg i powinien lada dzień przyjść
powiem Wam Kochane, że chyba się uzależniłam od Was, bo jak nie wejde na forum to tak dziwnie się czuję
co do zwierzątek, to też bardzo lubię, najbardziej pieski :)i jak się przeprowadzimy to zabiorę jednego co mamy teraz, bo wzięłam go ze schroniska i najbardziej jest ze mną związany i chcemy kupić sznaucerka
Cieszę się, bo w lipcu (mąż wróci po prawie 3 miesiącach) mamy malowanie w nowym domku i koniec sierpnia przeprowadzka - M sie tylko śmieje, żebym się z porodem nie spieszyła, bo nie zdążymy ogarnąć wszystkiego.
a tu mój brzusio na początku 7 miesiąca:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dea7fd6ffb3b.jpg
no i wizyta kolejna 10 lipca - już się doczekać nie mogę
PauLLa a nie przepracowałaś się ? i trzymaj się w tym szpitalubedzie dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:21
Lexie, ewwiel, linka220, Nynusia, IviQ, lili_madlen lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Ja chyba tez bede prac jakos we wrzesniu ale to z racji pokoiku malego , bo po co wczesniej i gdzie to trzymac jak pozniej bedziemy malowac i skrecac meble
PauuLLa trzymaj sie kochana tam,3 dni szybko zleca a z malenstwem na pewno wszytsko dobrze jak bryka , ale sprawdzic nie zaszkodzi ! :*