X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    0.99 + 5 funtów za przesyłkę, była tego reklamówka... jakby połowa się chociaż nadawała to luzik ale tylko 3 rzeczy?
    masakra... i tak jak już zalicytowałam to się wściekłam na siebie bo wcale nie chciałam tego licytować ale się stało :D no i masz babo :D
    Na szczęście do siebie jak coś z jebaja kupuję to zazwyczaj jestem bardzo zadowolona :) np moje ciążowe spodnie s h&m za 3 funty <3

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja też w lumpeksach trochę kupiłam już i wszystko jak nowe wygląda, a co mnie na tego jebaja podkusiło to nie wiem :D
    nigdy więcej :D
    A te ciuszki po prostu spakuję i dam do lumpeksu bo sama ich nie założę dziecku a szkoci jak chcą niech sami ubierają swoje, im i tak wszystko jedno, brudasy i flejusy...
    Przepraszam, że tak wyzywam ale oni naprawdę tacy są, że aż się brzydzi...

A takiego mema wczoraj znalazłam :D
    http://www.repostuj.pl/post/anglicy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:33

3i496iye8v37prd8.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, no właśnie ja tak samo. Co innego, jak koleżanka dała dwie giga torby ciuchów i jeszcze innych pare rzeczy dla dziecka, i się tam parę za bardzo spranych ciuszków znalazło, które po prostu odłożyłam i schowałam, a co innego, jak ktoś daje całą siatkę paskudztw. No cóż poradzić..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:39

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze jak daje to pół biedy ale jak sprzedaje?

polkosia lubi tę wiadomość

3i496iye8v37prd8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota, ja miałam ten problem z ciuchami od siostry, jak patrze na ten zasikany kombinezon, to mi gorzej.

Linka, ja kupiłam Lovellę - płyn do prania i proszek - proszek nie sprał starych plam z rzeczy. Kupiłam więc jeszcze odplamiacz Lovella i zobaczę, czy się sprawdzi - a jak widzicie, mam na czym sprawdzać...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 14:55

linka220 lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dajcie spokój , porażka jedna wielka . Ja z" jebaja " nie kupuje nic:)
    No właśnie oddaj do lumpeksu , u Ciebie Szkocji a u mnie Hindusi i Ci inni takie brudasy są , ze szok: / Ja rasistka nie jestem, mnie nie przeszkadzali by gdyby nie to ze smierdzi od nich , z buzi i wgle od nich bleeee

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo na Polsat cafe leci" będziemy mieli dziecko" Brytyjski program:) lubię go

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7baedb90fd8.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/78656eb61513.jpg

skoro mowa o ciuszkach :) dorwalam dzis w lumpie, a glukoza byla okropna, dostalam ogromny kubek pelen po brzegi zrobione z bardzo cieplej wody 0_o okropne to bylo, w pierwszej ciazy dostalampol malego kubeczka i wypilam go duszkiem, a tu takie cos blee

a co do kupowania sprzedawania ubranek w internecie, to ja nie rozumiem tego, ze ludzie nie kupuja, bo wystawialam za smieszne pieniadze wszystko po jednym dziecku niektore nawet nowe i nikt nie kupowal :/ a teen syf rozciagniety poplamiony to kupuja

ZakręconaOna, onka, lili_madlen, Lexie, paula1, Nynusia lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo matko :( dziś o Maluszku co urodził się w 24 tyg bo kobieta miała mega problemy z cisnieniem i stan przedrzucawkowy: o a kobieta urodziła juz 17 dzieci: o i babeczke nerki bolaly pojechała dlatego do szpitala i dostała skurczy w reakcji na bol

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 15:08

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Ewalika Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze ja wylicytowalam na allegro ciuszki dla mojej malej przyszedl caly karton i sa poprosty piekne nic nie sprane niektore z metkami wiec bylam mega zadowolona to byl moj pierwszy zakup używanych rzeczy ;) nigdy nic w lumpeksie nie kupilam bo jakoś zapach mnie odstraszal.. teraz kupilam ciuszki do rozmiaru 68 jak juz zacznie powoli mala z nich wyrastac to znowu zaczne poszukiwania na allegro mam nadzieje ze sie nie rozczaruje ;)

nenka2 lubi tę wiadomość

relgrl68722yz04m.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    ja ostatnio dostałam siatkę od szwagierki ciszukow, z których nic się w sumie nie nadaje :/ :/
    Sama zaraz rodzi chłopca, więc oddala pewnie jakieś paskudne rzeczy nam a sobie normalne zostawiła :/

Ja dostałam od koleżanki kilkanaście (sic!) małych worków pełnych ubrań i niestety większość też się nie nadaje...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka z pracy urodziła w 25 tc. Mała się wykaraskała, chociaż jakieś tam problemy ma... Ale nic zupełnie mamie nie dolegało. Nagle odeszły wody w nocy i akcja...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis na obiad ugotowałam pomidorówke :)

polkosia dobrze że historia tak wczesnego porodu z happy endem :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Moja koleżanka z pracy urodziła w 25 tc. Mała się wykaraskała, chociaż jakieś tam problemy ma... Ale nic zupełnie mamie nie dolegało. Nagle odeszły wody w nocy i akcja...
    Daj spokój , malo które dziecko jest tak silne , ze przeżywa tak wczesny poród !
    Ja tez krupniczek koncze gotować
    Jak w lumpeksie się kupuje to jest ten specyficzny zapach ale to przecież pierze zaraz się te ubrania i są jak nowe:)

linka220 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    od kiedy zaczynacie pranie wyprawki maluszka? Mnie juz korci, ale nie wiem czy nie za wczesnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:11

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • melenaxoxox Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny podajcie jakieś strony gdzie można tanio kupić ładne ciuszki dla niemowląt :*

l22nqps6zs1m82ws.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie znam :)
    Blondik Ja to planuje tak ze 4/3 tyg przed terminem bo wczesniej to dla mnie będą nie świeże jednak:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.
    Ja wczoraj czekałam do wpół do pierwszej na R i poszłam po pierwszej kąpać sie dopiero a tu kap kap krew...czysta krewka...szok...ale Maliszek obudzony szalał troszke i spać i znowu szalał i lulu ze mną...rano wstał ze mną a po krwawieniu tylko brązowe ślady...o 10:30 już u gin zbadana wziernikiem.dopochwowo i przez usg ale nic gin nie zauważyła więc do szpitala na obserwację na 3dni...ehhh już kupiłam pizamki i picia duuuuzo...kosmetyki mam...dziś przywioza mebelki a ja czuje sie świetnie więc jutro rano pojedziemy...na wakacje....neta wykupie w tel bo oszaleje tam :(

Przepraszam że tylko o sobie ale nie nadrobie...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam po przerwie :)
    czytałam Was na bieżąco, ale po całym dniu nadrabiania nie pamiętałam co mam komu odpisać :)
    ja na obiadek wczoraj zrobiłam żurek, miałam dzisiaj i na jutro jeszcze będę miała - taką miałam ochotę, że duży gar nagotowałam :)

a z tymi ciuszkami to trochę przegięcie, ktoś daje czy sprzedaje rzeczy, których tak naprawde nie da się używać...ciekawe jak ta osoba, by się poczuła gdyby dostała takie cos

ja w poniedziałek robiłam przegląd tego co mam nowego z ubranek, tego od koleżanki i w sumie musze dokupić ze dwa komplety - body, śpioszki i kaftaniki na rozmiar 56, a reszte na razie mam :)

no i czekam na kosz Mojżesza, bo zamówiłam w tamtym tyg i powinien lada dzień przyjść :)

powiem Wam Kochane, że chyba się uzależniłam od Was, bo jak nie wejde na forum to tak dziwnie się czuję :)

co do zwierzątek, to też bardzo lubię, najbardziej pieski :)i jak się przeprowadzimy to zabiorę jednego co mamy teraz, bo wzięłam go ze schroniska i najbardziej jest ze mną związany i chcemy kupić sznaucerka :)

Cieszę się, bo w lipcu (mąż wróci po prawie 3 miesiącach) mamy malowanie w nowym domku i koniec sierpnia przeprowadzka - M sie tylko śmieje, żebym się z porodem nie spieszyła, bo nie zdążymy ogarnąć wszystkiego.

a tu mój brzusio na początku 7 miesiąca:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dea7fd6ffb3b.jpg

no i wizyta kolejna 10 lipca - już się doczekać nie mogę :)

PauLLa a nie przepracowałaś się ? i trzymaj się w tym szpitalu :) bedzie dobrze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 16:21

Lexie, ewwiel, linka220, Nynusia, IviQ, lili_madlen lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 1 lipca 2015, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba tez bede prac jakos we wrzesniu ale to z racji pokoiku malego , bo po co wczesniej i gdzie to trzymac jak pozniej bedziemy malowac i skrecac meble :)

PauuLLa trzymaj sie kochana tam,3 dni szybko zleca a z malenstwem na pewno wszytsko dobrze jak bryka , ale sprawdzic nie zaszkodzi ! :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1197 1198 1199 1200 1201 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ