Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój brzuch mam wrażenie, że rośnie z minuty na minutę od kilku dni, jutro robię fotę to wkleję i dla porównania dam zeszłotygodniową. Zobaczymy czy rzeczywiście się coś zmieniło.
A ja nie mam pomysłu na obiad... chyba odgrzeję kalafiorowo-brokułową i tylejest jeszcze ciut mięsa pieczonego z wczoraj, nie chce mi się dzisiaj gotować.
Robimy drugiego Dziedzica
-
Cześć dziewczyny! Chciałam Was zaprosić do skorzystania z nowego programu pomocowego dla Mam www.PomagamyMamom.pl którego celem jest pozyskanie jak najwyższych świadczeń macierzyńskich. Ja sama jestem bezrobotna i dzięki tej organizacji będę mogła cieszyć się po porodzie zasiłkiem w wysokości 2800zł przez cały okres trwania urlopu macierzyńskiego!
A jak jest u Was z tym urlopem i należącym się macierzyńskim?
Iwonka -
witajcie
U mnie także dwa psy Parson Russell Terier i Yorkshire terrier - moje nie śmierdząale nie dlatego że są moje tylko dlatego że o nie dbam bo od tego to głownie uważam zależy
Bywam w domach w których psa nie czuje a czasami jestem w takich że po przekroczeniu progu sam pies. Podobnie jest z kotami kilkoro moich znajomych je ma i nawet nie wiedziałabym że je ma a jedna z moich koleżanek ma jedną kotkę i kuwetę czuć juz na klatce schodowej ;/
Uwielbiam wszystkie zwierzaki najbardziej konie i psy ale przymierzałam się także do zakupu kota rasy Ragdoll i pewnie tak się stanie kiedy zakończymy budowęBoje się tylko jak moje psy zareaguja na takiego małego kociaka ...
zakocona : twoje kotki jak już ktos wczesniej napisał wyglądaja jak maskotki albo jakby były z jakieś pocztówki czy kataloguŚliczne
co do upałów przejżałam własnie pogodę i u mnie ma byc przez kilka dni po nawet + 36 stopni reszta po 28 i 29 a ja nie znoszę upałów i pewnie kostki już całkowicie mi zanikną ..zakocona, polkosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Dziewczyny,
ja też się witam w III trymestrze
co do kotów - brytyjczyków zgodze się z (chyba) Zakoconą, że niestety nie są przytulaśne. są bardzo przywiązane, moja kicia wszędzie za mną łazi, odmiaukuje mi jak do niej mówię, śpi przytulona do mojej nogi - ale żeby wejść na kolana - nigdy, chyba że mam w rękach coś, co uwielbia i musi to dostać
co do zapachu zwierzaków - w wypadku kotów jak kuweta stoi w wentylowanym pomieszczeniu np. łazienka i jest czyszczona regularnie to nic nie czuć. natomiast mojej kotce daje faktycznie czasem z pysia - i tu anegdotka - jak byłam w I trym. i zaczęła kicia do mnie przychodzić dawać mi "kocie buziaki" zbliżając pyszczek do mojej twarzy, to byłam na granicy pawia. tak mi śmierdziało, że myślałam, że kot ma chore zęby albo brzuch. no więc wet mi odpisał mi na recepcie, za pośrednictwem mojego męża "droga żono, proszę nie wąchać kociego pyszczka"i faktycznie, z początkiem II trym. już mi kot nie śmierdzi
u nas też dziś skwar niemiłosierny, ale za to zamówię zaraz komodę, jest szansa że mi w końcu wymienią pralkę na nową (4 naprawy zaliczone, 7 wizyt serwisu), więc dzień już jest sukcesemWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2015, 13:36
Lexie, madu, IviQ lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:koty mimo wszystko wydaja mi się "bardziej niebezpieczne" w kontaktach..do końca nie można im ufać
psom w sumie też, no ale koty sa mniej podporządkowane i większy indywidualizm i narcyzm z nich bije
Ja tam okna w ciąży nie raz mylam już i nie raz jeszcze będę. Nie widzę powodów dla których miałabym tego nie robić.haen lubi tę wiadomość
-
linka220 wrote:Hej dziewczyny, widzę, że o zwierzątkach obecny temat
też mam pieska u rodziców, wyprowadziłam się a on tam został. Pełno kłaków, ale tak go kochamy, że to się wszystko wybacza, taka rolka klejąca przed wyjściem i z głowyTutaj mam za to kotka, którego uratowaliśmy i jest małą inwalidką, jedna łapka niesprawna, biega po podwórku, ale też przychodzi do domu, śpi jednak na dole z możliwością wyjścia na podwórko, bo tak sobie wybrała
Kłaków w domu od niej nie ma uffff Mimo 3 łapek łowi nawet krety Szok
Byliśmy wczoraj na wizycie, nasz Bartuś ma już 850 gi.......odstające uszko zauważyła ..... szok, bo męża rodzina ma odstające, a miałam nadzieję, że piękne malutkie za mną będzie miał hehe
termin znów się zgadza 5.10.15
Dziś na 3 lekcję szkoły rodzenia, jest rewelacyjnie, bardzo jestem zadowolona i polecam
Ale fajnie,ze nie odłączyłaś się od naszej grupy 5.10.15linka220 lubi tę wiadomość
-
u mnie dzisiaj resztki z kolacji którą przygotował mój mąż - zrobił przepyszne roll dogi
polecam
-
aagatkaa1984 wrote:Poklosia jak zakupy w m&s? Upolowalas cos?
Ja dzisiaj na obiad pizza z maki razowej z rukolą i szynka parmeńska
3x śliniak za 15 zł i 5xbody za 35 zł. Niedużo rzeczy było i drogo! Czekam na dodatkową obniżkę, a wtedy wezmę jak leci pewnieO ile coś będzie. Jakoś szybko się rozeszły te rzeczy teraz. W kwietniu po 15 zł całe wieszaki były, a teraz totalna lipa.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Powinnas zgłosić to tam , ze ciuszki są w fatalnym stanie !
Ja wiem , ze nie musi się zdarzyć to często ale Ja wole ubrania dla dziecka kupić widząc je , dotykając itp
Dużo dalas za te" 3 rzeczy" ? Ale patrz ludzie na prawdę są nie normalni , jak można sprzedawać ludzia ubrania dla maluchow sprane , z plamami trwałymi normalnie brusady -
Zakocona daj spokój , co ludźmi kieruje ... ja osobiście bym się wstydzila i wolała nie dac nic z tych moich rzeczy a sama w prezencie wam kupić np. Jakieś bodziaki cos , zestaw jakiś a nie pośmiewisko z siebie robić z jakimis scierami
polkosia lubi tę wiadomość
-
polkosia to zapraszam na rosołek
Na ciuszki z internetu po prostu trzeba mieć szczęścieJak bym kupowała używane to chyba tylko w lumpeksie
Ja dostałam ciuszki po dwójce dzieci. Koleżanka miała po naszej koleżance, która miała nowe, więc mój Bartuś będzie 3 dzieckiem, ale ciuszki są w EXTRA stanie i ilość niesamowita
Jutro kupujemy nową pralko-suszarkę, więc będę prać, prasować i układać do komody
(chyba obudził się we mnie syndrom wicia gniazda)
Właśnie też się zastanawiam co kupić do wyprania...