Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
u nas to tak na raty. w zeszłym roku kupilismy "używane" mieszkanie i od tamtego czasu cos w nim robimy. ściany i płytki robi nam kolega co pracuje w budowlance, resztę ogarniamy sami i tak w zesżłym roku robilismy od lipca do listopada, kuchnie, 2 pokoje i korytarz a teraz jedziemy z salonem i balkonem. Nienawidze remontów.21.10.2015 Leon
-
No teraz akurat jest aktywny, widzę latające brzucho i jego przewalanie się w środku, nie mam pojęcia czym mnie tam boksuje, ani jak leży, więc ciężko mi szukać też i zgadywać w którym mniej więcej miejscu mógłby mieć swoje serducho. Łeee
-
agatka, ja uważam, że pytanie się na forum o imię dla własnego dziecka jest bezsensu
każdy ma inne typy i skojarzenia z imieniem.
zakręcona, dobra odpuszczam mu (i sobie)Idę podsmażyć leniwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 13:25
-
Zakocona, jak ja się cieszę, ze jednak nie jest to twoje prywatne forum i moge zapytać, jak Ci przeszkadza, to omiń post i nie bierz udziału w dyskusji.
Zakręcona ja akurat z imieniem dla chłopca nie miałabym problemu Leoś i juzWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 13:27
ss lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Boje sie, bo to trudne imię i jak widzę minę ludzi, to się zastanawiam, ze może to imię to jak jakas Bożydara albo Jadwiga
-
aagatkaa1984 wrote:Zakocona, jak ja się cieszę, ze jednak nie jest to twoje prywatne forum i moge zapytać, jak Ci przeszkadza, to omiń post i nie bierz udziału w dyskusji.
Zakręcona ja akurat z imieniem dla chłopca nie miałabym problemu Leoś i juz
Rany laski bez spin ! -
Zakocona, nie wiem czy masz ta świadomość, ze dziecko, potem dorosly jest częścią społeczeństwa, które ma dość spory wpływ, nie chce aby dziecko miało problem z akceptacja otoczenia, nawet przy bardzo wspierających rodzicach, moze tego nie udźwignąć
-
Imię to nie jest powód do nie bycia akceptowanym przez otoczenie. Imię, to imię. Nie dajesz dziecku na imię Penis przecież
. Jak jemu się osobiście podobać nie będzie, to sobie zmieni na inne.
Może nie chcieć być akceptowany przez swój charakter/zachowanie, a nie przez imię. Przynajmniej ja w swoim życiu nigdy się nie spotkałam z czymś takim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 13:38