Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja z iRobota nie jestem specjalnie zadowolona. Używaliśmy kilka razy, po czym oddałam rodzicom. Wolę sama odkurzyć, wydaje mi się, że Roomba jest niedokładna. U nas też jest lipa, bo mamy małe pokoje, a dużo i on już przez próg nie przejedzie, a u rodziców duże przestrzenie to inaczej.
Co do Alles, to używałam jak miałam mniejszy biustNie były złe, muszę się rozejrzeć.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
aagatkaa1984 wrote:Natalia ja kupiłam w fashon House za 99 zl
dzieki za info -
Jacusianka, życia sobie bez roomby i parownicy z zelazkiem parowym karchera już teraz nie wyobrażamy
wychodzę z domu, pyk i roomba mi sprząta, wracam i odkurzone. Raz na jakiś czas odkurzamy zwykłym odkurzaczem, ale dawno był ten ostatni raz, bo nam się odkurzacz spalił. Roomba chodzi codziennie. Wszyscy znajomi, którzy mają bardzo ją sobie chwalą
A parownica karchera zarazilismy kilkoro znajomych par -
Witam dziewczyny po goracym weekendzie ktory spedzilismy w zakopanem
na szczescie tam nie bylo az tak upalnie wial wiaterek wiec dalismy rade
bardzo duzo spacerowalismy az bylam w szoku ze daje rade
mala w brzuszku skakala jak szalona
nic mnie nie bolalo tylko palce mi puchly i niestety nie nosze juz obraczki i pierscionka
Nie jestem w stanie nadrobic tego co naskrobalyscie mam nadzieje ze u was wszystko dobrze :* a to my w 3 trymestrze (kiedy to zlecialo?)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/042034952cde.jpgmadu, IviQ lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Nat_alia, a skąd jesteś? Ja jeden kupowałam w Triumphie, ale mam taki sklep z dużymi przecenami, a drugi w Okame. W obu sklepach płaciłam też 99 czy 100 zł.
-
zetaaa wrote:Czesc dziewczyny czy wy tez macie uczucie mokrosci w majtkach ?
Zastanawiam sie czy ma tak byc czy wody mi odchodza -
zetaaa wrote:No wlasnie u mnie duzo wodnistej wydzieliny ..dziwne to ja dopiero ide na usg 15 lipca
No i dzis zgaga