Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie dlatego chyba u nas Klementysię ciężko przeforsować. Babcia męża twierdzi, że Klementyna brzmi śmiesznie, a jak się okaże, że będzie prezesem NBP to brzmi strasznie
Pani Klementyna
No dla mnie Klementysia jest super i raczej tak będę mówić, ale czasami mam zagwozdkę, bo na szkolne lata to za długie i pewnie będzie Tyśką, co mi już nie podchodzi
Łatwo nie jest wybrać, więc nie dziwię Ci się, Agatka.
madu lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja kochana tez kocham ale w ciąży jakoś mi nie służą serio , jak nie byłam w ciąży to dla mnie 40 stopni nie byłoby problemem:)
A jak czasem popada to aż fajnie ma dworzu się chłodniej robi
Zakocona za bardzo nie chciałam mieszać się w wasza dyskusje ale muszę tu jednak cos powiedzieć , mówisz , ze nie spotkalas się z ciężkim życiem dziecka przez imię ?
Sluchajcie miałam znajomego w podstawówce co rodzice dali mu na imię Denis i zgadnijcie jak większość dzieci w podstawówce wolała do niego ?!
Denis - penis ! -
Nie no Ja osobiście uważam ze to ładne dość imiona ale nie dalabym na imię chlopakowi w Pl brajan bo to bardziej imi3 typu Ameryka , Anglia i brajan Nowak np. Nie pasuje ni chusteczki a Roksana podoba mi się imię , np. NIS czuje osobiście imienia Tamara , nie chce nikogo urazić ale jak dla prostytutki:)
-
Tez uwazam, że imie ma znaczenie, ale w moim odczuciu Jagna nie powinno sprawiać problemów ale bardziej podoba mi sie Blanka, z tego względu że moja dobra koleżanka tak ma na imie. Z tego co wiem, nie miała przez nie żadnych problemów21.10.2015 Leon
-
Zakręcona, to ja znam przypadek, chłopca, który miał na imię Alan. Chłopiec poszedł do przedszkola, a wiadomo mowa dziecka jest jeszcze rozna i Alan został przechrzczony na Anal, oczywiście nie specjalnie, jedno dziecko przekrecilo, drugie powtorzylo i zostalo...na szczęście dzieci niecwiedzialy o co chodzi, ale dla rodziców koszmar
Madu dla mnie Blanka jest piękne, takie troche hiszpańskie, no ale mąż ma tez tu cos do powiedzenia. Dla niego Blanka to właśnie jak dla mnie BrajanWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 13:46
-
Tadek - niejadek, tadeusz - wajchę przełóż itd itp. Kupa imion się z głupotami rymuje
Jest kupa imion, które w życiu bym dziecku nie dała na imię, to samo mój L, ma jakieś tam. I mnie się mogą nie podobać, a innym wręcz przeciwnie. Ktoś może uważać, że tadeusz jest beznadziejne, ale co z tego? To nasze dziecko
-
Ojej, Agatka, to straszne
Kiedyś opiekowałam się chłopcem rocznym i zrozumiałam, że ma na imię Oliwier, a on był OLIVER i mama strasznie się wzburzyła, jak zawołałam do niego Oliwier...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Kochana hahahahaha ale mi akcje przypomnialas , kiedyś jak się opilam na grilu u znajomych / rodziny co maja syna Alana zawolalam go jako anal ! Hahahahaha boże jak mi wstyd było: p
Ale Alan bardzo ładne imi e i tez nad nim myślimy .
Polkosia pewnie , jak mówisz gusta i gusciki -
Ja powiem tak , każdy ma swój gust co do imion i nikogo tak na prawdę nie urazi to jak ktoś da na imię inaczej niż nam się podoba , dokładnie zakocona wasze dziecko ! Ale jak agatka zapytała to czemu mamy wlasnego zdania nie wyrazić
tyle nam z tego i juz
-
ZakręconaOna wrote:Ale jak agatka zapytała to czemu mamy wlasnego zdania nie wyrazić
tyle nam z tego i juz
a to po prostu moja opinia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 13:53
-
O rany jakie dyskusje aż nie nadążam hehe
Mi dziś R podłącza wode i kanalizacje w kuchni więc jeszcze musze tu ogarniac...po kuchni jeszcze płytki w lazience na podłogę i będę mogła wydrążyć sie w forum bardziej bo tak nie mam co narzekać na brak czasu
Laski które mają koty...mam pytanie...jak miałam jechac w środę do szpitala to mój kot(dachowiec półtora roku) wstał i jak zawsze podszedł z naszych nóg koło mojej ręki ale zamiast polizac ją jak zawsze ro robił to patrzył na mnie jak na....hmmm jakąś ofiare swoją i próbował dwa razy polizac po twarzy.nie pozwoliłam jemu to za trzecim nie zdążyłam odepchnac go i lekką ugryzl mnie w brode.nie mocno bo go wyrzuciłam z łóżka zaraz ale to było straszne...i niestety w niedziele rano znowu sie budze i on podchodzi a ja już widziałam to dzikie spojrzenie i niestety tym razem próbował tylko mnoe gryźć w twarz...poprzednio mój R tego nie widział a teraz sam wyzywal kota co robi a kocur jak opętany nawet ręki sie nie bał...wscieklizna ma inne objawy...myślicie że potrzeba wizyty u weterynarza?on ma takie jazdy tylko rano a tak to kochany kociak...
Aaalez sie rozpisałam prosiłbym jednak o Wasze zdanie.za krytyke jakąkolwiek dziękuję z góry i chciałabym tylko poważne opinieIviQ lubi tę wiadomość
-
osobiście Jagna równiez mi sie podoba
Paulla nie wchodziłam od piatku na forum i widze ze już w domku jestes - ciesze sie bardzo
co do zwierzat ja niestety sie nie znam, żadnych nie posiadam bo wraz z mężem często wyjezdzamy wiec nie mielibysmy co zrobic ze zwierzakiem