Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Estrella , oj powiem Ci ze musialam tak ogarnac po caly poprzedni tydzien doslownie nic nie robilam byly takie upaly ze nie wiedzialam co ze soba zrobic , na szczescie mamy lekkie "ochlodzenie" 25 stopni i wczoraj burze wiec skorzystalam z tego !
Gabrysia jest super imie ! A dla corci rowniez wybralas ladne
Wrocilam z zakupow kupilam piekne zółte talerzyki w kropki oczywiscie papierowe ale fajne takie twardsze i teraz mam nadzieje bedzie mniej talerzy , bo tu ciagle kanapka salatka i stoje i myje , a tak sie wycwanilam a co !
Jacusianka zycze szybkiego deszczu !
Ktoś wizytuje w tym tygodniu ? Bo wiem ze nast tydzien a zwlaszcza 14 bedzie mega wizytowy
EDIT: spojrzalam w kalendarz juz wiem !
Lojka w takim razie kciuki za Ciebie jutro trzymamy :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 16:20
ZakręconaOna, estrella lubią tę wiadomość
-
Ja wrocila z pracy i po zimnym prysznicu leze gola w sypialni przy wiatraku . Czekam na wieczor , zeby zaczac zyc
Tak ja jutro mam Usg , a pojutrze wizyte .Mam nadzieje , ze wszystko bedzie dobrze i spokojna bede mogla leciec do polski .
Dzwonilam do labotatorium , bo jeszcze wynikow nie mam i co - problem informatyczny i musze czekac rrr...szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Hahaha, Szczęśliwa Mamusiu to wymyśliłas
Ja teraz mam zmywarke, ale czasami ciężko mi ją zapelnic i muszę np wyciągnąć dwa talerze i umyc, bo np akurat wszystkie glebokie są w zmywarce
U.mnie teraz żniw słońce wyszło. Odkurzalam całe mieszkanie, ale najgorsze - schody jeszcze przede mną.szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Hej,udalo sie i nadrobilam was:)
Mi sie Jagna podoba,uwielbiam staropolskie imiona, a Chlopow Reymonta ubóstwiam i inne podobne powieści:)
Sama nie wiem jak corcie nazwać,dla synka jestesmy zgodni z mężem,ale dla córki nie mamy pomyslu i ja wszystkich zagaduje o propozycje;)
Póki co mamy Marie,Gabrysie (piękne imię) lub Kornelie:)
Paula,dziwne to zachowanie Twojego kocura,ale ja się tez na kotach nie znam i nie wiem...
Ja dzisiaj nawet daje rade mimo upalu,choc w pracy mialam 36 stopni,ale dalam rade,AVE JA!! Hahajeszcze tylko 4 dni do l4 to jadę ostro z koksem;)
onka, Little Frog, estrella lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Estrella , oj powiem Ci ze musialam tak ogarnac po caly poprzedni tydzien doslownie nic nie robilam byly takie upaly ze nie wiedzialam co ze soba zrobic , na szczescie mamy lekkie "ochlodzenie" 25 stopni i wczoraj burze wiec skorzystalam z tego !
Gabrysia jest super imie ! A dla corci rowniez wybralas ladne
Wrocilam z zakupow kupilam piekne zółte talerzyki w kropki oczywiscie papierowe ale fajne takie twardsze i teraz mam nadzieje bedzie mniej talerzy , bo tu ciagle kanapka salatka i stoje i myje , a tak sie wycwanilam a co !
Jacusianka zycze szybkiego deszczu !
Ktoś wizytuje w tym tygodniu ? Bo wiem ze nast tydzien a zwlaszcza 14 bedzie mega wizytowy
EDIT: spojrzalam w kalendarz juz wiem !
Lojka w takim razie kciuki za Ciebie jutro trzymamy :*
Ja w sobotę mam nadzieję że porządne usg mi zrobią bo ciekawa jestem ile mały już ważyu mnie już waga pokazała 66kg czyli 13kg na plus
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Little ja tez mam czasem problem z zapelnieniem zmywarki i uruchamiam ja co drugi lub trzeci dzien . Ale to duza wygoda i teraz niewyobrazam sobie stania przy zlewie .Czlowiek szybko przyzwyczaja sie do dobrego
Dodinka moj pewnie tez bedzie wazyl cos kolo tego .A waga no coz ja w zeszly czwartek mialam 10na+ i tak juz od dwoch tygodni sie trzyma .
Tylko ja teraz mam straszna ochote na lody , wiec pewnie troche mi przybedzie .
Szczesliwa ja to ci zazdroszcze ten energii . Moze jabym nie chodzila do pracy tez mialabym ohote cos porobic w domu , a tak to tylko leze , albo spie. Szkoda mi tylko corki ,bo prosi o rosol , a ja nie mam sily nawet tego zrobic .
Mam juz wyniki i wszystkie sa w normie i nie mam cukrzycylece po kit-keta
dodinka, ZakręconaOna, Little Frog, estrella, Magnosia lubią tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyDodinka, Lojkalojka, ja też myślałam, że pewnie Młody przybrał sporo - ostatnio był 770 g w 24 tc, a teraz w 28 tc jest "tylko" 1100 g. Więc różnie to bywa, ja się nastawiłam na co najmniej 1200 g, ale oczywiście wszystko w normie.
Dodinka, pociesze Cie, ja wyhamowałam ostatnie dwa tygodnie z tyciem, bo się więcej ruszam. Wiec jesli mozesz, polecam spacery.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 17:23
dodinka, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Oj tak , do wygody człowiek szybko się przyzwyczaja!
Dodinka ja nie pomoge bo u mnie prawie brzucha nie ma wiec nie mam żadnych dolegliwości, ale na pewno będzie dobrze! 3 miesiące szybko mina zobaczysz. Nie wiem co by mogło pomoc na ten bol plecówdodinka, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
linka220 wrote:Super, fajnie, że wyniki są dobre, a robiłaś sobie przed badaniem jakąś dietę, czy normalnie jadłaś wszystko??
linka220, polkosia lubią tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka rozbawilas mnie z tym kit - katem hahahaha: D
Szczęśliwa Ja tez brzuch mam !zły , dopiero teraz zaczyna powolutenku wychodzić a plecy bola mnie po dłuższych spacerach np. Straszliwie , wczoraj myslalam ze padne z boluWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 17:37
lojkalojka lubi tę wiadomość