Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
lojkalojka wrote:Nie robilam zadnej diety i nawet dzien przed badaniem sie zapomnialam i wieczorem okolo 22 zjadlam pol kg czeresni
O superDzięki za odpowiedź, ja też bez żadnej diety, zobaczymy jutro, bo słodycze to wręcz pożeram, mam taką ochotę cały czas
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 17:41
ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, zetaaa, nat_alia, Ewalika, lojkalojka, BATTINKA, Bąbelek, Little Frog, zakocona, polkosia, jaroszka, IviQ, Nynusia, linka220, ewwiel, estrella, paula1, Magnosia, Blondik, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Lojka rozbawilas mnie z tym kit - katem hahahaha: D
Szczęśliwa Ja tez brzuch mam !zły , dopiero teraz zaczyna powolutenku wychodzić a plecy bola mnie po dłuższych spacerach np. Straszliwie , wczoraj myslalam ze padne z bolu
Ja jak pochodzę trochę np. pojde do sklepu to potem muszę się kłaść na pół godz. żeby kręgosłup odpoczął
A w nocy to za to boki mnie bolą od spania na nich -
doddinka faktycznie rośnie Ci ten brzuszek bardzo, ale te kg to chyba tylko w niego ida nie??? Mojej kumpeli na ból plkeców lekarz polecił piłkę, taką dużą gumową. Mnie tez czasem pobolewaja, robię wtady kocie grzbiety i trochę ćwiczeń na kręgosłup (wynajduję w necie), piłkę tez mam i mam wrażenie, że też dobrze robi. Do tego do spania poducha w kształcie C i już mnie dawno nic nie bolało. Trzeba sie jednak ruszać conieco bo inaczej to bieda ;/
dodinka lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
madu wrote:doddinka faktycznie rośnie Ci ten brzuszek bardzo, ale te kg to chyba tylko w niego ida nie??? Mojej kumpeli na ból plkeców lekarz polecił piłkę, taką dużą gumową. Mnie tez czasem pobolewaja, robię wtady kocie grzbiety i trochę ćwiczeń na kręgosłup (wynajduję w necie), piłkę tez mam i mam wrażenie, że też dobrze robi. Do tego do spania poducha w kształcie C i już mnie dawno nic nie bolało. Trzeba sie jednak ruszać conieco bo inaczej to bieda ;/
Tylko w brzuch wszystko idzie i oczywiście w cyckitak to nie widać żebym przytyła i to mnie martwi bo biodra mi mało się poszerzyły i będzie problem z porodem
-
Dodinka e tam będzie problem:) nie mów tak bo wcale być mię musi , mniejsze kruszyny na pewno od Ciebie rodziły bez problemu:)
Kochana mnie za to ciąża poszła w nogi hahahaha i cycki. .
A co do kręgosłupa i boków tez ostatnio zaczely mnie bolec od spaniadodinka lubi tę wiadomość
-
o jacie dodinka
ale masz brzusio
rewelacja
-
lekarz mi mówił żeby mniej albo w ogóle nie leżeć na plecach jesli bolą - odpoczywac tylko na boku...
mnie też bolą i dziś wybieram się na basenpodobno równiez pomaga
-
Dodinka to prawda te kilogramy poszly Ci w brzuch - Jest piekny
I jaka wyrazna kreska na nim .
Ja mam tak samo jak zakrecona wszystko poszlo w nogi i troche w brzuch .A zreszto cala jestem taka rozlana tluszczemWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 18:02
ZakręconaOna, dodinka lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
ZakręconaOna wrote:Jejku ale pogoda zmienna dziś u mnie aż mnie głowa boli i mega senna , rozlazla jestem !dodinka wrote:Chyba sprawię sobie poduszkę rogala to i na kregosłup mi pomorze i potem do karmienia będzie ok
Brzuszek masz megaBATTINKA wrote:A co dziewczyny oznacza ta kreska na brzuchu którą ma Dodinka? Niemiałam takiej w pierwszej ciąży i w tej tez nie mam więc niewiem dlaczego jedne mają a drugie nie:P
Ja już ją mam od pępka w dółBrodawki sutkowe wokół też mam ciemne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2015, 18:30