Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
FreshMm skoro jesteście niewysocy, to pewnie maluch tez będzie niski. U nas w pierwszej ciąży byla taka różnica, ale w druga stronę, ze kość udowa byla dużo dluzsza niz reszta ciała i wszyscy pytali czy mąż jest wysoki i faktycznie mala urodziła sie dluga 56cm i do tej pory ma takie długie nozki
FreshMm lubi tę wiadomość
-
A ja zapomniałam się pochwalić - wczoraj byłam u położnej i po raz pierwszy słyszałam serduszko mojego maleństwa
prawie się popłakałam ze wzruszenia
Blondik, zakocona, jaroszka, nat_alia, Magnosia, ZakręconaOna, FreshMm, IviQ, lojkalojka lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
Fresh, ja bym nie panikowała i nie robiła dodatkowego USG
Właśnie wróciłam ze spaceru dłuższego + z zakupami (o matko jak się zmęczyłam). Byłam m.in. w biedrze. Stoję sobie w kolejce normalnie, za mną stoi facet i tak czekam na swoją kolej (koło nas zawsze niezłe kolejki w biedrze są), nagle palnęłam się w głowę, że zapomniałam czegoś i szybko poleciałam. Wracam, oczywiście mój wózek nie przesunięty i kolejne osoby zdążyły się w kolejkę ustawić przede mnie. Dobra, myślę sobie, nie zamierzam się denerwować. Pani z kasy mnie zawołała jednakDziękowałam jej oczywiści. Rany boskie co za ludzie. No widzi, że stoję i że czegoś zapomniałam, to się wpierdziela jednak przede mnie i nie łaskaw przesunąć mój wózek
Wiedźma, dopiero? Wow!
Ja podczas pierwszego usg z serduchem (oglądaniem czy bije) w 8 tyg przebeczałam całą wizytęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 13:45
FreshMm lubi tę wiadomość
-
Wiedźma, gratuluję
w połowie ciąży się doczekałaś
z tymi rozmiarami i pomiarami nie ma co panikować. niby do 3 tyg moze byc rozbieznosc
jakbys chciała w Gyncentrum są bardzo dobrzy lekarze od usg - dr Ilski i dr Szwaczka... gadają tyle i wyjasniaja tyle, że nawet nie zadasz dodatkowych pytań
Lego uwielbiają każde dzieci, potwierdzam :)Albo kup mu bilet do kina na Minionki i np koszulkę lub piżamkę z bohaterami filmu
też mnie takie "kolejkowe zachowanie" wnerwiaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 13:42
WiedźmaMaKota, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Wiedzma , fajnie napisalas z tym niemezem
Ja wlasnie wcinam zupke pomidorowa
Nie bede sie wypowiadac o tych klinikach bo wiedzy to mam zero o tym wiec nawet bym nie wiedziala co pisac, szczerze, moge tylko gratulowac ze wszystko sie tak skonczylo , jak u Ciebie Polkosiu i Klementysia sie pojwaila !
Kochane wiem ze to moze nie na temat ale moze ktos ma pomysl na prezent dla 6 letniego chrzesniaka ? Dodam ze posiada on raczej wiekszosc rzeczy , interesuje sie budowa i wedkarstwemAle wszystko co z tym zwiazane juz ma , koparki dzwigi betoniarki , wedki splawiki nawet sam lowi ! A przeciez nie przyjde na urodziny z robakami na przynete ... nie mam kompletnie pomyslu ... rower ma , biegowy tez ma , basen ma , ost na dzien dziecka kupilam mu bramki zeby strzelal gole , no ratujcie !!!
moze ktoras ma jakis pomysl ??
Szczęśliwa ja swojemu chrzesniakowi kupiłam grę zręcznościowa squap - zerknij w necie co to, ale super sami w to gramyszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Zakocona w Szkocji się to zupełnie inaczej odbywa niż w PL. Pewnie na USG moga włączyć ale po co skoro widzą, że wszystko ok?
Swoją droga piękną szkocką pogodę mamy dziś, wychodząc z domu nie zapomnij o okularach przeciwsłonecznych i parasoluRobimy drugiego Dziedzica
-
Wiedzma super
Zakocona- ale mialas "przygode" ... dobrze ze trafila sie dobra kasjerka !
Fresh na pewno wszystko jest dobrze skoro jestescie oboje niewysocy, ale jak masz byc spokojniejsza poszukaj jakis gin w necie i poczytaj opinie , pojdziesz i nie bedziesz sie zamartwiac !
Blondik , Jaroszka dziekuje , na pewno sprawdze !jaroszka lubi tę wiadomość
-
Fresh spokojnie do 3 dokładnie może być rozbierznosc tym bardziej właśnie jak jesteście nie wysocy !
Szczęśliwa mamusia ja na LEGO bym stawiala , teraz bym się pobawila hahaha: D
Wiedźma u mnie dziś w Anglii pochmurno lecz tak Milo przyjemnie , w nocy padało i troszkę w dzień teraz spokojszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:Fresh, ja bym nie panikowała i nie robiła dodatkowego USG
Właśnie wróciłam ze spaceru dłuższego + z zakupami (o matko jak się zmęczyłam). Byłam m.in. w biedrze. Stoję sobie w kolejce normalnie, za mną stoi facet i tak czekam na swoją kolej (koło nas zawsze niezłe kolejki w biedrze są), nagle palnęłam się w głowę, że zapomniałam czegoś i szybko poleciałam. Wracam, oczywiście mój wózek nie przesunięty i kolejne osoby zdążyły się w kolejkę ustawić przede mnie. Dobra, myślę sobie, nie zamierzam się denerwować. Pani z kasy mnie zawołała jednakDziękowałam jej oczywiści. Rany boskie co za ludzie. No widzi, że stoję i że czegoś zapomniałam, to się wpierdziela jednak przede mnie i nie łaskaw przesunąć mój wózek
Wiedźma, dopiero? Wow!
Ja podczas pierwszego usg z serduchem (oglądaniem czy bije) w 8 tyg przebeczałam całą wizytę
Ja w sklepie miałam identyczną sytuację. W kauflandzie czasami blisko kas są półki promocyjne. Za mną nikogo nie było. Zostawiłam koszyk no może na 30 sekund, wracam i babka kolo 50 się wepchała mimo tego że mój mały kosz pełny. Zwróciłam jej uwagę a ta z kwaśną miną: " aha no dobrze". Co za tupet!
-
Agatka, 5 sekund? Odlot!!! Graliśmy całe wieczory, dopóki pytania nie zaczęły się powtarzać
Ale chyba jednak 6-latek to za mały do niej? Chociaż chyba są wersje dla juniorów
Super, super. Kupa śmiechu
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn