Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
szczesliwa mamusiu no prosze, mi jeszcze nic nie leci ale podobno nie kazdemu to sie nie denerwuje.
i dizekuje za link właśnie o czymś podobnym myślę cena też przystępna. Tylko wenge musialabym miećWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 21:07
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Hej, troche mnie nie bylo, urlopik jest tak udany , ze nie mam kiedy wejsc
mam nadzieje ze u was wszystko wporzadku. Bylismy z mezem w weekend na Wdzydzach Tucholskich nad jeziorkiem, opalalam sie 2 dni. Oczywiscie uwazalam na siebie i malenstwo
kompletuje wyprawke , juz prawie wszystko mamy
zostalo kilka pierdolek ale to na dniach kupie i z glowy bedzie. Ostatnia wizyta jest 23.07 i po niej wracamy z calym ladunkiem
nie mige sie doczekac !!!! Moze jutro cylne jakas fotke brzucha, pochwale sie jak urosl
buzka
IviQ lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Fajny temat i na pewno jakas kupie ! Teraz mam tyle do wyboru
Kochane!!! Pierwszy raz wylecialy mi 3 kropelki z piersi
Alez to szczescie wywolalo u mnie !szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Iviq on ma rowniez takie kolory jak mowisz
musisz poogladac sobie jego aukcje
Annggela super ze odpoczynek udany , czekamy na fotki
Ja tez slyszalam ze kazdemu nie leci dlatego sie nie martwilam , ale ucieszylam sie jak je zobaczylamDzieki dziewuszki :*
IviQ lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Tak Was podczytuje od paru dni i w końcu zdecydowałam się dołączyć.
Gratulacje dla wszystkich październikowych mamusi!
Jeżeli chodzi o gry to ja polecam TABU, Osadników, Prawo Dżungli (choć nie wiem czy wskazane w ciąży), Dixit oraz Dooble.
IviQ, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, zakocona, ~Rewianka~, jaroszka, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Dixit super gra, ostatnio z mężem graliśmy w Miasto też całkiem całkiem, fajne na więcej osob jest również gra: Sabotażysta
ja właśnie odpoczywam po ciezkim dniu, mieliśmy znajomych z dwójką dzieci ale mnnie wymeczyłyupiekłam ciacho z owocami i galaretką, robiliśmy grilla, dzieciaki kąpały się w basenie i Mały obrzygał nam cały basen
- woda do wymiany a była taka cieplutka, no cóż takie są dzieciaki
IviQ lubi tę wiadomość
-
Sabotażystę też bardzo lubimy i ma jeden duży plus - można go wszędzie zabrać, bo mieści się do torebki
nat_alia - podziwiam, że chce Ci się jeszcze piec w taką pogodę, ja najchętniej nic bym nie robiła :>Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 21:36
nat_alia lubi tę wiadomość
-
Wredotka, witaj
chcesz się dopisać do listy? Podaj swój TP, płeć oraz imię dziecka
A ja przed chwilą myślałam, że zemdleje. Tak mi się duszno zrobiło, serce zaczęło nawalac. Poszłam się położyć na lewym boku i dalej mi słabo byłona szczęście już minęło...
-
Możesz mnie dopisać - TP 23.10, syn, Ignacy
W takie upały to nie trudno o duszności - miesiąc temu jak wróciliśmy z Grecji miałam podobnie, do tego krwawienie z nosa... Mogłoby być trochę chłodniejzakocona - jesteś niskociśnieniowcem?
IviQ, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Zakocona jejku uważaj , od czego mogło Ci się zrobić tak słabo !?
Wredotka witaj:)
Nat alia a czemu obrzygal ?!
Ja tez dziś zrobilam ciacho ale z samym jabłkami:) wysprzatalam dom , dwa prania zrobilam , obiad a teraz juz umyta leże w lozeczku ! -
Wredotka, dopiszę już jutro, bo idę się dalej położyć.
Ciśnienie mam właściwie zawsze idealne. Mam czasem kołatanie serca tylko i tętno szybkie. Nie wiem skąd ani dlaczego. Teraz mam wielkie brzucho wzdęte po całym dniu (dzień jak co dzień), więc mi napiera na przepone strasznie i pewnie dlatego mi tak słabo.
-
ZakręconaOna wrote:Zakocona jejku uważaj , od czego mogło Ci się zrobić tak słabo !?
Wredotka witaj:)
Nat alia a czemu obrzygal ?!
Ja tez dziś zrobilam ciacho ale z samym jabłkami:) wysprzatalam dom , dwa prania zrobilam , obiad a teraz juz umyta leże w lozeczku ! -
zakocona miałam tak w sobotę;/ przeszło jak troche polezałam i popiłam zimnej wody.
Wredotka, witaj!
Bardzo się cieszę z dorrych wieści z wizyt dziewczyny:) Spore te Wasze dzieciaczki, juzSama jestem ciekawa co u mojego słychać.
Jaroszka dobrze, że z tym cukrem to tylko bład.
Ja sie dziś narobiłam, wysprzątałam całe mieszkanie, umyłam 3 razy podłoge, bo wszedzie masa pyłu, po wymianie okien. Dobrze, że tesciowa przywiozła nam wczoraj krokiety bo nie miałabym siły już dzis zrobic nic do jedzenia... Generalnie padam dzis na twarzjaroszka lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
IviQ wrote:no ja tez chce wenge bo też takie mam meble. A ile dałaś jesli mogę spytać?
Jasne ze możesz spytać komoda kosztowała 199zl plus 54zl przesyłka za pobraniem kurierem. Razem 253zl no i prowadnice ma rolkowe(kulkowe to przekleństwo u nas sie nie sprawdziły).
Kurde pisze z Tel. Bym ci podeslala linka. Komoda jest fajna i nie droga
Czekaj pokombinuje może mi się uda wysłać ten link. Chociaż sobie zobaczysz.
http://allegro.pl/duza-komoda-szafka-5-szuflad-wenge-producent-pl-i5223298712.html
MamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2015, 22:16
IviQ lubi tę wiadomość