Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, juz troche późno, ale spac nie mogę. Chciałam pogratulować wam udanych wizyt i trzymać kciuki za bezstresowe nastroje:) Agania, Nenka, Misiowa, Natalia, oby wszystko szło dobrze:)
SS na wzdęcia dla mnie zawsze najlepszy kminek:) biorę łyżkę płaska i rozgryzam, pomaga bardzo szybko, ale mam nadzieje ze się juz uporałas:)
Ja przytyłam 7 kg, głównie cyce i brzuch, ale w dupsko tez poszlo hehe:)
Misiowa lubi tę wiadomość
-
Witam z rana , mimo , ze jeszcze ciemno
Gratuluje udanych wizyt , duzych dzieciaczkow i pieknych zdjeci !
Ja zbieram sie na lotniskoNareszcie relaks w gronie rodzinki
I witam sie w III trymestrze .
Do klikniecia z PolskiLexie, Bąbelek, Natka88, agaton, Misiowa, madu, onka, Nynusia, Little Frog, jaroszka, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
A ja się witam w 7 miesiącu
stadardowo obudziłam się o nieludzkiej porze. Ależ belly dziwnie liczy- niby od dziś 7 miesiąc ale III trymestr dopiero za tydzień
W każdym razie ja odliczam dni do wyjazdu nad morze- juz w niedzielę!
Oby tylko pogoda się zmieniła na lepsze…
Miłego dnia!Lexie, madu, onka, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, lili_madlen, IviQ lubią tę wiadomość
-
Kasia82 wrote:Kochana, nie ma sprawy.
Tylko nie wiem czy będę dobrym wyznacznikiem, bo nie chodzę tak często na USG. Kolejne mam 19 sierpnia, a później pewnie będzie jakoś we wrześniu.
No też racja.. do sierpnia daleko...https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
estrella wrote:Ja kupiłam właśnie to opakowanie, nie wiem czy wszystko wykorzystam ale termin przydatności jest dość długi więc może leżeć i czekać, a nóż się przyda
do noska powinna byc raczej taka w psikaczu.. no tak mi sie wydaje...
ale dopytajcie jeszcze czy tej też można używaćhttps://www.maluchy.pl/li-71913.png -
BATTINKA wrote:Paulla ja tez mam to samo co ty. Jakos tak się dziwnie składa ze przed wizytą boli mnie brzuch....ze stresu.
No ale przecież teraz to jest praktycznie z górki:))
Dziewczyny już nie pamiętam ktora pisała ale nie przesadzacie zaopatrując sie w Pieluchomajty?? Po porodzie?
Zaczynam sie bać jak czytam....choc już rodziłam;)
Bez przesady ja pamiętam ze mi potrzebne byly tylko duuuze podpaski nic więcej nawet podkładów nie miałam.
W szpitalu po porodzie bynajmniej u mnie (dają podkłady) a te podpaski maxi miałam ze sobą i było ok.
Bez przesady.... Nie będzie tragedii. W domu po wyjściu ze szpitala używałam juz normalnych podpasek.
Też pisałam wcześniej,że tylko w szpitalu używałampodkładów poporodowych i podpasek,a w domu zwykłych już podpasek.
Po prostu po porodzie jsk sie macica czysci to tak jak byście okres miały.
wtedy też żadnych podkładów nie używacie prawda? Szkoda na to kasy. W szpitalu dają podkłady na łóżko bo nie pozwalają majtek nosic i podpaski mogą sie przesunąć i zabrudzic łóżko. A w domu juz lajcikowo bawelniana bieliznehttps://www.maluchy.pl/li-71913.png -
Witam sie dzis mam glukoze i usg
..wlasnie sie obudzilam bo wystraszylam sie snilo mi sie ze jem banana
a musze byc naczczo heh.pic mi sie chce:/.jeszcze musze gdzies zakupic lucozade tutaj pije sie mapoj energetyzujacy z glukoza...pychotka
Misiowa, Natka88, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
[/url]
-
Co do wagi to ja nic nie przytyłam jeszcze a nawet po odejściu wód ważę kilogram mniej he he.. no ale ja startowalam z nadwsga przed ciążą więc się cieszę i nie martwię. Mam tylko nadzieję, że po tej ciąży już nie będę miała problemów z hormonami jsk poprzednio i będę chudla karmiąc a nie tyla...https://www.maluchy.pl/li-71913.png
-
Misiowa wrote:Dziewczyny a to jest sól fizjologiczna w takich fiolkach chyba i ona służy głównie do dodawania jej do inhalatora.
do noska powinna byc raczej taka w psikaczu.. no tak mi sie wydaje...
ale dopytajcie jeszcze czy tej też można używać
Sol fizjologiczna w ampulkach stosuje sie do przemywania oczu dziecka.
Do nosa woda morska najlepiej disner, bo jest najlagodniejsza -
Hej!
Kasia 82 piękna dzidzia :***
Jak dobrze, że to już środaJa się zbieram do pracy, ale całkiem ok, bo przespałam prawie całą noc.
Dziś rozpoczynam 30 tygdzień ciąży, dziewczyny jak to szybko leci!!!
Miłego dnia życzę!madu, Nynusia, Kasia82, FreshMm, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, Lexie lubią tę wiadomość