Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Madu tak jest ten pasek
czyli poprostu samemu trzeba wpisać badanie, nie ma listy.
Ok dzieki:) wlasnie widzę, ze morfologia 5 na życzenie, a mocz aż 7....ale oni chyba tego nie kontrolują! bo ja juz mocz na życzenie z 4 razy oddawalam i ciagle mam wykorzystane: 0.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:09
-
polkosia, ja mam aktualnie 1/5 morfologii
Więc to to. Moczu mam 1/7 aktualnie. Nie wiem kiedy niby wykorzystałam ten 1. Chyba mi dzisiaj źle baba zarejestrowała..
Pakiet się nazywa Biała Rodzinna Firmowa jednak mój.
jaroszka, jesteś pewna, że bez skierowania oddawałaś? -
Ja tylko raz mocz robiłam na życzenie i tez mi tego nie wpisali i dalej mam 0/5. Ja mam pakiet specjalistyczny plus partnerski.
łatwo sprawdzić czy na życzenie czy nie bo w zakładce wyniki,a lbo masz wpisane imię i nazwisko lekarza keirującego, albo że na zyczenie pacjenta. Mnie sie zresztą zawsze w rejestracji pytaja czy na zyczenie czy ze skierowania.21.10.2015 Leon -
Gratuluje wczorajszych wizyt
My z mezem mielismy w zoraj zly dzien, caly czas klotnie. Bylam w urzedzie zlozyc wniosek o dowod, mam nadzieje ze bede go misla przed wyjazdem. Bylismy tez zapytac sie co z wozkiem, 3 tyg jutro minaja a tu zadnej wisdomosci ani telefonu. Powiedxueli ze bedzie na koniec tygodnia, ufff cieszy mnie to. Maly obudzil mnie kilkukrotnie dzis w nocy, od 4 do 5 przeszedl sam siebie , wariatuncio. Dzis dzien leniwy, caly dzien spedze w lozku. Dziwnie sie czuje chyba bede chora, juz kaszelek meczy -
A ja właśnie wisiałam na infolinii, bo oczywiście pielęgniarka wpisała, że mocz "na życzenie" robiłam dzisiaj, a nie "na skierowanie" i mają zaraz to zmienić w systemie.
jaroszka, a co ty tak dużo razy mocz na życzenie robiłaś? Czemu? -
Natalia to współczuję jedzenia. U mnie w szpitalu na Polnej dają jednak wiele więcej. Prawie codziennie kaszka manna z owocami lub owsianka lub zupa mleczna. Do tego bułka i skibka chleba. Pol pomidora, liść salaty. Bialy ser lub SZYNKA. DZIŚ NIE BYLO KASZKI TO DALI FODATKOWO JABŁKO. A DO PICIA RANO KAWA ZBOZOWA Z MLEKIEM LUB SAMO MLEKO A NIEKIEDY KAKAO
Natka88, nat_alia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-71913.png -
zakocona wrote:A ja właśnie wisiałam na infolinii, bo oczywiście pielęgniarka wpisała, że mocz "na życzenie" robiłam dzisiaj, a nie "na skierowanie" i mają zaraz to zmienić w systemie.
jaroszka, a co ty tak dużo razy mocz na życzenie robiłaś? Czemu?
Tyle sie zebrało w ciagu 5 lat :p -
A to nie wiem na czym oni bazuja polkosia, bo ja w 5tyg ciazy mialam 100na czczo i mialam tylko skierowanie na krzywa cukrowa ktora wyszla ok i nie mialam stwierdzonej cukrzycy,a teraz wynik z krzywej wrecz niski.ja tak jak mowienie znam sie i mogebtylko bazowac na tym co lekarz powie, wiec nie upieram sie przy swoim, byc moze tak jest;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:33
-
jaroszka, ale one są do wykorzystania w ciągu 1 roku.. Ja mocz + krew oraz mój L tak samo robiliśmy w grudniu i wykorzystaliśmy po 1. na zeszły rok. To się odnawia co roku
jadłam na początku drugiego trymestru brzuszki wędzonego łososia, ale miałam straszne wzdęcia, więc olałam. W ogóle nie toleruję łososia w ciąży. Pamiętam jak jeszcze nie wiedziałam, że w ciąży jestem, a mnie odrzuciło baaardzo od łososia w papilotach, którego L zrobił. Wciskałam w siebie mega na siłęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:34
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Blondik, mnie tez nigdzie nie kierowala gin, chyba nieobowiazkowe bo moich kolezanek tez nikt nie kierowal , urodzily i maja sie dobrze, nikt tego od nich nie wymagal wiec nie bede sie upominac.a miejsce w karcie chyba jest na to o ile dobrze kojarze.
-
Blondik ja mam ale gin nic mi o tym nie mówił, że miałabym iść gdzieś do lekarza.
Ss we wtorek co prawda muszę powiedzieć, że trochę zwymiotowałam ale ta kobitka co konsultowała mi te wyniki dziś powiedziała, że jest jak najbardziej ok więc myślę, że i on mi tak powie