Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
kasiulka87 wrote:Nynusia to ja już 10,5
Ja nie wiem gdzie to idzie, bo brzuch niby nie taki duży a ogólnie tez jakoś nie przytyłam. Może to kwestia że przed ciążą byłam taką chudą szczapką
I zawsze gromadziłam dużo wody pod wpływem progesteronu, np w drugiej fazie cyklu porafiłam "tyć" 2 kg i spadało w dniu miesiączki- więc może to ta woda?
Bo na pewno nie dziecko
-
Czesc dziewczyny, mecza mnie od 5:30 z pobfaniem krwi, moczem, mialam tez robiony wymaz z pochwy wiec chyba za szybko nie wyjde. Na karcie mam napisane zagrozenie ciazy-porod przedwczesny. Myla to w ktorym jestem tygodniu. Na jedej karcie mam 28 a na innej 25. Nie wiek skad to biora. Z dobrych rzeczy to co 2 h ide sluchac serduszka mojego brzdaca
Sniadanie tragedia- 2kromki chleba z maslem do tego malutkie 4 plastry salcesonu - zdrowe jedzonko dla kobiet w ciazy hehe:)
Zycze powodzenia wszystkim wizytujacym -
Onka to ty szukasz motywow marynarskich?nie wiem czy pomoge ale moze akurat.jak szukalam przewijakow to z firmy Cewe jest taki jasny niebieski ze statkiem
http://allegro.pl/showitem/description/5381530572.html a jak szukalam kocykow z minky to widzialam posciele szyte z granatowej bawelny z kotwicami.nie wiem czy ci to odpowiada ale chyba w temacie;)
Zeta ja jak szlam na glukoze to snilo mi sie ze jem nalesniki i obudzilam sie z takim slodkim posmakiem w ustach:p szalenstwo;))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 09:13
onka lubi tę wiadomość
-
gratuuję udanych wizyt, ale Wasze maleństwa rosną
1700? może to miało byc 1070
bo to aż niewiarygodne
ważne, że dziaciaczki zdrowe.
ja dziś mam wizytę, mam nadzieję, że wszystko bedzie ok
Kiedy lekarz kierował Was na konsultacje do stomatologa i internisty? -
nick nieaktualny
-
madu wrote:Na koncie, w zakładce mój profil, zakres karty. Chyba, że masz coś innego
Madu ja w zakresie karty mam tylko napisane
Firma:
ALD Automotive Polska. Sp. z o.o.
Pakiet opieki:
GHI Program Specjalistyczny Partnerski
Nie moge sobie podejrzec co zawiera....chyba tylko moja firma ma dostęp i pewnie kiedyś przesyłała,... -
Jaroszka a pod spodem nie masz takiego paska gdzie sobie wpisujesz jakies badanie i ci wyskakuje lista, wybierasz, klikasz masz napisane, że w ramach pakietu bezpłatnie albo płatne ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 09:44
jaroszka lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
polkosia, badań krwi mam chyba ze 3 czy 5, moczu jeszcze więcej. TSH mogę raz zrobić bez skierowania i tam całe mnóstwo innych możesz sobie wybrać i sprawdzić ile razy na życzenie możesz sobie zrobić
ja już po badaniach ofc. trzeba czekać na wyniki
Dziś popołudniu idziemy do kina na "Ted 2". Mam nadzieję, że będzie dobry, bo 1. część była spoko
Ja mam pakiet Biała Firmowa. I tam jak madu mogę sobie posprawdzać co mam za darmo i ile razy. Ale można też zadzw na infolinię i zapytać o badania, które się chce zrobić i czy ma się je w pakiecie dostępne. Tak też robiłam, bo nie wiedziałam do niedawna, że mogę sobie online sprawdzić po prostuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 09:50
-
jaroszka zobacz sobie strona 8. to o piece podstawowej a że masz specjalistyczna to na pewno te badania tez możemy robić na życzenie. i pewnie jeszcze coś wiecej. Zawsze w recepcji możesz zapytać.
http://www.medicover.com/ing/Abonament_niebieski.pdfjaroszka lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon