Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNynusia ja też jeszcze nie mam ciepłej czapeczki. A myślisz, że taka będzie ok? Małej nie będzie zimno?
Kasia lepiej się nie porównywaćkażda ciąża, każde dziecko jest inne
A Twoja mała jest prześliczna, zazdroszczę takich pięknych zdjęć
moja ostatnio zasłaniała się rączkami całe badanie i niestety nie udało się podejrzeć twarzyczki
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
Onka, cudowny jest!
Ja ćwicze z piłką z filmów z yt i sama sobie coś wymyślam do tego trochę rozciągania.
Co do basenu jak byłam jakis miesiąc temu to tez mi sie brzuch napinał, już nie chodzę, mimo że w wodzie czuję sie bezpiecznie, to na lądzie w ciązy jednak bardziej. Podczas zwykłych ćwiczen nic mi sie nie dzieje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 20:02
onka lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Z tym goleniem przez mamę to mężu pojechał
mój za to dziś też mnie zaskoczył
przypomnialam mu, że już niedługo mam urodziny...no i mowie mu, że nie chce perfum, biżuterii, kosmetyków ani ubrań, bo mi się jest ciężko w gust wystrzelić...na co on mi mówi, że już wie co mi kupi "te przyssawki do cyckow" chodziło mu o laktator
Ja ostatnio w morzu plywalam i balam się, że zamroze te mała istotneją muszę poszukać sobie ćwiczeń, bo mój kręgosłup zaczął chrupac. Już kanapę wymienilam na piłkę.
madu, szczesliwa_mamusia21, estrella, PauLLa, Blondik, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Agaton dasz link?
Ja cwicze od czasu do czasu jakies cw z yt dla ciezarnych i sama cos na ich podstawie wymyslam na rozciaganie plus pilka.gin mowila ze zadnego skakania, napinania lub wciagania brzucha w ciazy nie mozna.no i jak cos boli to od razu przerwac -
Kasiulka - witaj w 3 trymestrze
Nynusiasuper wyniki
jaroszka, no bo to surowa ryba jest, piekarnik patelnia lub mikrewela i na cieplo lub poczekaj az ostygnie
Wredotka, latała mi powieka
szczesliwa_mamusia21 wez mg plus potas ze 4 szt np Aspargin
PauLLa super:) tez jestem ciekawa ile moj wazy
BATTINKA znam problem moj tez za chlebem jezdzil ale jest juz na stale w pl
Blondik nooo ładnie juz wazy Twoja dzidzia
Nynusia słodkie te rzeczy
lili , padłam ze smiechu ;dNynusia, szczesliwa_mamusia21, Blondik, lili_madlen lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
A to Ty bylas Jaroszka:)
Jak wpiszecie w Google "callanetics wrzuta" to pierwsze wyskoczy. Ja tylko nie robię ćwiczeń na brzuch i niw rozciągam brzucha ani boków:) a mówią,ze mogą kobiety ćwiczyć w ciąży:) są tam tez ćwiczenia miednicy;) ale musze jakichś poszukac jeszcze na yt,ale jeszcze się pilki nie dorobiłam
Co do basenu to ja za pierwszy razem dziwne mialam uczucie w brzuch,taki byl napięty,a później jak sie rozluznil to aż dziwnie miękki byl;) kapalam sie w zalewie kilka razy,plywalam, gralam w piłkę w wodzie i w sumie bylo ok:) jak tylko czuje,ze cos sie napina, np jak za szybko ide to zwalniam
Jaroszka, ja to nie jestem raczej z tych świnek i ja nie dam sie raczej golić ani masować mężowi bo jakos dla mnie to Malo romantyczne hehe, my akurat wolimy inna grę wstepna, mniej praktyczna hehe;) fajnie,ze laczycie przyjemne z pożytecznym
Moja libido jakos oslablo niestety,ale ma swoje wzloty i upadki wiec czekam na wzlot:P
-
palnujecie Baby shower> mi takie pytanie zadała kolezanka i sie zastanawiam choc oczy otworzylam o co jej chodzi na pocztątku...
co do cwiczen ja cwiczylam 3 razy w tyg ale od 2 tyg nie moge sie podzwignac a moge tylko przed praca.... wiec nie cwicze a codzinnie sobie obiecuje ze dam rade:/[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Dziewczyny, dziękuję za przemiłe słowa. Jesteście kochane. :-* Ja już na USG 4d małej nie zobaczę, chyba że lekarz na badaniu III trymestru na chwilę przełączy, ale takie zdjęcia to też dla mnie wspaniała pamiątka.
Estrella, mam nadzieję, że i Ty niedługo zobaczysz swoją kruszynkę. Ja też do ostatniej chwili nie wiedziałam czy Emilka będzie chciała się pokazać. Jeszcze wszystko przed Tobą.Nynusia lubi tę wiadomość
-
Iviq,ja jak chodziłam do pracy to juz nie miałam sily na ćwiczenia,takze podziwiam Cie ze cwiczylas:) Ty do koca pracujesz prawda? Z tego co pamiętam to sprzedajesz ubezpieczenia? Szkoda,ze nie mozesz zwolnic troche,ale rozumiem,ze samo się nie zarobi...
-
agaton wrote:A to Ty bylas Jaroszka:)
Jak wpiszecie w Google "callanetics wrzuta" to pierwsze wyskoczy. Ja tylko nie robię ćwiczeń na brzuch i niw rozciągam brzucha ani boków:) a mówią,ze mogą kobiety ćwiczyć w ciąży:) są tam tez ćwiczenia miednicy;) ale musze jakichś poszukac jeszcze na yt,ale jeszcze się pilki nie dorobiłam
Co do basenu to ja za pierwszy razem dziwne mialam uczucie w brzuch,taki byl napięty,a później jak sie rozluznil to aż dziwnie miękki byl;) kapalam sie w zalewie kilka razy,plywalam, gralam w piłkę w wodzie i w sumie bylo ok:) jak tylko czuje,ze cos sie napina, np jak za szybko ide to zwalniam
Jaroszka, ja to nie jestem raczej z tych świnek i ja nie dam sie raczej golić ani masować mężowi bo jakos dla mnie to Malo romantyczne hehe, my akurat wolimy inna grę wstepna, mniej praktyczna hehe;) fajnie,ze laczycie przyjemne z pożytecznym
Moja libido jakos oslablo niestety,ale ma swoje wzloty i upadki wiec czekam na wzlot:P
oj kochana we mnie nie ma ani krzty romantyzmumoze dlatego taka jestem
mój mąż się musiał przyzwyczaić, pamiętam nasz początki i ten szok na twarzy: "What the fuck?!"
a na wzrost lipido czekalam od poczatku ciazy i w koncu eureka!
Tobie też życzę wzrostu :* -
agaton no niestety, wiesz gdyby same ubezpieczenia to bym sie zrywała od czasu do czasu i w sb nie pracowala ale mamy jeszce sklep wędkarski a jest pełen sezon i tu jest najwieszy problem....
[/link]
-
Hej laski
Bylam na SR w odwiedzinach byłyśmy na porodówce o wiele bardziej jestem zmotywowana i gotowa do porodu oraz do tego żeby dobrze przemyśleć kwestię zzo chyba wolałabym bez tego jednak.
Estrella będę mieć kombinezonik z kapturkiem wiec taka czapusia do tego akuart moim zdaniem. Zaraz jakąś wybiorę
Co do libido moje ciągle wzrasta ale kurka brzuch przeszkadza i mała jakoś dziwnie zawsze fika jak tatuś coś "kombinuje" a bardziej jego narząd haha takie dziwne uczucie jest wtedyjaroszka, szczesliwa_mamusia21, Blondik lubią tę wiadomość