Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iviq dziękuje, na pewno kupie go w Polsce, dziś zmienilam system i jak zawsze w brał am rano po południu to teraz wzięłam po południu wieczorem i jeszcze za godzine wezme, czuje ze to trochę pomaga , oby!
Oj mój tez uwielbia takie smakolyki a nie czesto dostaje wiec tum bardziej , możliwe ze malutka tez polubiła, a raczej na pewno -
He he jaroszka nie czuję się terminator po prostu robie co muszę. Wczoraj np trzeba było porządki w piwnicy zrobić i choć miałam tylko dyrygowac to oczywiście nosiłam itd. Potem trzeba w domu ugotować. Sprzatnac poprać itd no życie jak każda kobieta )
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Witajcie dziewczyny
ale ciezko was nadrobic od rana skrobiecie tyle ze szok
gratuluje wszystkim udanych wizyt dzieciaczki nasze juz coraz wieksze
Ja tez dzisiaj bylam na wizycie mala ulozoa juz glowkowo wszystkie wymiary odpowiadaja 30 tygodniowi ciazy wiec raczej urodze szybciej wazy 1400g w 4 tygodnie nabrala 700glekarz mowi ze wszystko wskazuje na to ze bedzie duzym dzieckiem
zdjecia nie dam bo malo wyrazne zrobil
Ja dalej walcze z bolami kregoslupa i tak juz bedzie podobno do porodu spie w nocy po 2h potem w dzien tez 2h ciezko jest ale lekarz stwierdzil ze na rwe kulszowa nic nie poradzimy dopóki dziecko sie nie urodzieh
szczesliwa_mamusia21, Lexie, paula1, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Ewalika wiem co czujesz bo mój kręgosłup zaczyna dawać o sobie znaki na tyle, że pod wieczór już nie mogę wstać z łóżka...
Zakrecona powiem Ci, że nie smakowała mi tak jak zawsze jakoś tak nawet powiem, że nie smakowała w ogóle więc po polowie sobie dałam spokoj
Wlaśnie opitolilam 1,5 kolby kukurydzy mniam! -
IviQ wrote:He he jaroszka nie czuję się terminator po prostu robie co muszę. Wczoraj np trzeba było porządki w piwnicy zrobić i choć miałam tylko dyrygowac to oczywiście nosiłam itd. Potem trzeba w domu ugotować. Sprzatnac poprać itd no życie jak każda kobieta )
uwierz, ze nie jak kazda kobieta, jesteś zbyt skromna!IviQ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co, ja chyba czasem wolalabym na te dokładne Usg nie chodzić... Teraz mam skwaszony nastrój przez to za wysokie afi, zamiast cieszyć się z filmiku na którym Młody ssie kciuk. I wczytuję się w te pomiary, że brzuch coraz bardziej odstaje od reszty na minus (na razie 1,5 tyg różnicy) i to łożysko nieszczesne które może źle transportowac tlen i składniki odżywcze... Ech, przepraszam, musiałam się wyzalic.
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Ewalika wiem co czujesz bo mój kręgosłup zaczyna dawać o sobie znaki na tyle, że pod wieczór już nie mogę wstać z łóżka...
Zakrecona powiem Ci, że nie smakowała mi tak jak zawsze jakoś tak nawet powiem, że nie smakowała w ogóle więc po polowie sobie dałam spokoj
Wlaśnie opitolilam 1,5 kolby kukurydzy mniam! -
nick nieaktualny
-
Na masaż zbyt wcześnie, ale położna w SR mowiła, że zachęca mężów do robienia kółeczek w wejściu do pochwy, dwoma palcami
Mąż już wczoraj praktykował
Skończyło się seksem - polecam!
Ja mam coraz większą ochotę, ledwo mój Marcin nadąża
Ale po 36 tc planuję jednak balonik. Na razie tak raz na kilka dni będziemy lekko się "masować"
Zakocona, ja jestem przeciwniczką chustonoszenia. Z resztą ta metoda ma tyle samo wad, co słabe nosidełka...jaroszka, paula1 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Onka, nie przepraszaj, po to tu jestesmy zeby sie wzajemnie wspierac! rozumiem Cie...moja kolezanka miala duzo wod, tak ze na granicy, a wszystko zakonczylo się pomyslnie!
roznica 1,5 tygodnia to jest w normie! kochana do 2 tygodni, baaa nawet do 3 tyg roznicy jest calkowicie dopuszczalne.
Jedynie z tym łożyskiem nie wiem co Ci napisać
Zakręcona ja tez tylko colę z puszki!!!ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Jaroszka, to długo czekałas na libido, fajnie, że wzrosło, ja na poczatku miałam niczego sobie hihi
Iviq szacun! Ale wiem jak to jest, jak trzeba, to sie robi, ale jednak szkoda, że nie masz czasem jak odpuścić i miec więcej wolnego...
Nynusia, a co z zzo? Ja też wolę jak najbardziej naturalnie rodzić, ale coś jest nie tak z zzo? bo nie znam się za bardzo w tym temacie?
Ja tez mam bóle kręgosłupa, szczególnie jak się orobie za dnia, to potem nie mogę się ruszaćMusze jakies cwiczenia na plery znaleźc
Szczęsliwa, oby pomogło!
Ewalika, trzymaj się, jak Ty dajesz rade z tym spaniem? 4 godziny na dobę? strasznie mało...
Onka, rozumiem, ze się martwisz... Ja żadnych parametrów nie znam, o nic nie pytam, jak lekarz mówi, że ok, to mi wystarczyNajważniejsze to nie denerwować się, bo może to nie miec żadnego wpływu na dzidziusia (te dolegliwości i nieidealne pomiary). A nerwy na pewno mają wpływ...
ja bym się tam pomiarami nie denerwowała, bo te z usg to mało dokładne.
Ja dzisiaj zrobiłam wielkiiii gar gołąbków. Nie wiem kto to zje hehe, zapraszam na gołąbki!
Dobranoc Dziwczyny, ja ide spać, bo dzisiaj strasznie źle spałam, teraz odeśpię
Polkosia, czyli mówisz, ze to jednak działaMasaż krocza, to nie brzmi romantycznie, ale grunt, że działa
jak wypróbuję, to dam znac
szczesliwa_mamusia21, jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość
-
Onka kochana ale pamiętaj, że to są pomiary ze sprzetu ktore nie koniecznie muszą być dokładne, a co lekarz powiedział odnośnie tych wód ?
Zakrecona ja tylko z puszki cole czy tam mirinde z butelki to nigdy nie pije bo to w ogole mi nie smakuje.
Co do artykułu- Jaroszka, przez to, że to moja pierwsza dzidzia to dość przydatny artykuł dzięki. O kładzeniu na boczku i bez podusi słyszałam ze szkoły rodzenia. A z unoszeniem łózeczka spróbujejaroszka lubi tę wiadomość